BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

11 lata 2 tygodni temu #811796 przez Kocica

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Lizzy ja to już się nie mogę doczekać jak zobaczę co u maluszka zwłaszcza ze dokazuje coraz bardziej :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #811846 przez anoda89
Nie wiem czy jutro będę miała czas na siedzenia przed komputerem więc teraz składam życzenia. Zdrowych wesołych Świąt spędzonych w gronie rodzinnym, spokojnego przebiegu ciąży i duuużo miłości :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811854 przez Mira_84
Katasza - dobrze, że lepiej się już czujesz. ehhh, stresu penie dużo było... teraz dużo odpoczywaj, pierniczki będą za rok. Zawsze trzeba dmuchać na zimne, lepiej jechać i wyjść na histeryczkę, niż coś przeoczyć..

Kochane Czerwcówki, zdrowych, spokojnych, pysznych i bezstresowych Świąt Wam życzę :) niech brzuszki rosną zdrowo!

11 lata 2 tygodni temu #811924 przez jakasse
Katasza- czytałam każdy jeden post w napięciu = bardzo sie ciesze, ze wszystko OK !!!!

Ja mam tak że w dzień generalnie jest ok, od czasu do czasu mnie coś zakłuje, ale wieczorami jak chodze to brzuszek mnie tak 'ciagnie' , chyba po prostu ze zmeczenia.

Dziewczyny ja rowniez zycze wam spokojnych i radosnych swiat :)

11 lata 2 tygodni temu #811988 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 tygodni temu #812058 przez Lizzy

11 lata 2 tygodni temu #812235 przez katasza

11 lata 2 tygodni temu #812255 przez jakasse
U nas święta jak co roku, rodzinnie i miło :)

Prezenty trafione, nawet maluchowi się coś dostało :)

Jutro jeszcze odwiedzamy teściów na obiedzie i zaczynamy lenistwo, bo do sylwestra praktycznie mamy wolne wspolnie :) Samego sylwestra spedzamy u mojej mamy w gronie rodziny i znajomych,
jak to sie mowi 'sylwester z dwójką' hehe.

Dziewczyny dostałam w prezencie książke ktorą juz mam, ponad 600 stron porad, odpowiedzi na pytania, wskazówek, najlepszy poradnik dla kobiet w ciąży i w okresie połogu .cena w sklepie 50zł, sprzedam za 30zł+ 5zl przesylka.Jest może ktoraś chętna?

11 lata 2 tygodni temu #812315 przez katasza

11 lata 2 tygodni temu #812359 przez anoda89
Hej. Dzisiaj dzien slodkiego lenistwa moze po oboedzie na kawe do szwagra pojedziemy ale to sie jeszcze zobaczy. Prezenty dostalismy trafione a Swieta minely rodzinnie i w milej atmosferze. Byl Mikolaj i smiechu co niemiara a objadlam sie za wszystkie czasy.

Jakkase mi ksiazka sie nie przyda ale slyszalam pozytywne opinie o niej.Napisz moze na innych watkach moze ktoras z dziewczyn bedzie chetna

11 lata 2 tygodni temu #812362 przez katasza

11 lata 2 tygodni temu #812472 przez jakasse
juz sprzedana :)

11 lata 1 tydzień temu #812498 przez katasza

11 lata 1 tydzień temu #812515 przez Kocica
Witam dziewczynki :)
Ech święta słodkie lenistwo za stołem przez 3 dni masa jedzenia i w ogóle same pyszne potrawy no i w rodzinnym gronie wiec była okazja sobie porozmawiać bez pośpiechu a i prezenty były :) od mężusia perfumy dostalam :lol:
Zapasy mam takie ze do końca roku gotować nie muszę wiec już w ogóle super :laugh:
Teraz trochę wolnego to trzeba ogarnąć po świętach jakieś tam pranie, prasowanie takie domowe prace :blush:
No a w poniedziałek do lekarza maluszka poogladac :lol:

11 lata 1 tydzień temu #812519 przez anoda89
Hej. Święta Święta i po Świętach, właśnie zjadłam śniadanie i też muszę ogarnąć poświąteczny bałagan ale chyba najpierw zrobię sobie jeszcze krótką drzemkę bo ostatnio noce mam nie przespane.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka