BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

11 lata 1 tydzień temu #813159 przez jakasse
a ja niby oglądalam rzeczy na wyprzedażach, ale mało co mi się podobało, jakoś nie jestem zwolennikiem welurowych śpiochów ;< Ja ruchów wciąż nie czuje, ale to podobno dlatego że mam łożysko na przedniej ścianie wysoko i osoby z takim lozyskiem pozniej i slabiej odczuwają ruchy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #813172 przez katasza
Tez nie lubie welurowych

11 lata 1 tydzień temu #813179 przez anoda89
Jakasse nie ma co się martwić z tymi ruchami podobno do 20 tyg można nie czuć a przy tak umiejscowionym łożysku to już w ogóle. Ja mam łożysko na tylniej ścianie i nisko może się podniosło bo jak nisko to też nie dobrze.

Welurowe śpiochy to raczej na zimę.

11 lata 1 tydzień temu #813191 przez Kocica
My może dzisiaj skoczymy jakieś ciuszki poogladac :lol: Ot tak dla samej przyjemności patrzenia :laugh:
No a jutro wizyta u lekarza i już się nie mogę doczekać jak zobacze maluszka :blink:

11 lata 1 tydzień temu #813205 przez jakasse
kocica, no zazdroszcze :) Anoda- no tak, a teraz wlasnie wyprzedają zimowe rzeczy i w smyku wiekszość rzeczy to albo welurowe spiochy albo spodenki i bluzy welurowe- blee. Nie martwie sie - mamy jeszcze czas by poczuć brzdąca :) We wtorek zaczynamy 5 miesiąc, cudownie !!! jak ten czas leci :))) Mamy już całe pudelko rzeczy bejbikowych :) 17stycznia idziemy na połowkowe w 3d :) nie mogę się doczekać :)

11 lata 1 tydzień temu #813227 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #813231 przez anoda89
Zawsze można większe kupić na zimę się przydadzą jak już brzdące będą większe. Też nie przepadam za tymi welurowymi ubrankami a do spania jak ktoś ma chłodniej w domu można kupić chociaż sama nie lubię się tak na noc opatulać.

My chcieliśmy do szkoły rodzenia iść jak byłam w pierwszej ciąży a teraz to może tylko na jakiś kurs pierwszej pomocy. W domu mamy małego brzdąca więc jestem w temacie. Myślę że warto iść i posłuchać kogoś mądrego ;)

Macie już wózki upatrzone??

11 lata 1 tydzień temu #813254 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 tydzień temu #813258 przez anoda89
My mamy upatrzony już od dawna bebecer albo maxi-cosi i będziemy kupować 3 w 1 bo taniej wychodzi chociaż może fotelik ten pierwszy to dostaniemy ;) Dla mnie najważniejsze żeby miał koła pompowane bo będę jeździć dużo wózkiem i drogi u nas nie są najlepsze.
PerPerego znajomi mają to im koło odpadło i musieli dokupywać fakt że wózek już miał jednego pasażera albo na wadliwy model trafili.

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #813266 przez katasza

11 lata 1 tydzień temu #813271 przez jakasse
my chcemy albo bebetto luca albo quinny moodd :)

11 lata 1 tydzień temu #813272 przez anoda89
W sensie że gondola + spacerówka + fotelik ;) Taniej wychodzi taki zestaw niż kupować wszystko osobno. Przeważnie foteliki to są maxi-cosi u nas praktycznie wszyscy takie mają i wychodzą dobrze w testach, warto poczytać i sprawdzić które wypadają najlepiej.

11 lata 1 tydzień temu #813274 przez katasza

11 lata 1 tydzień temu #813335 przez anoda89
aaaaaaaa jak tak to rozumiem :)

Ja już wykąpana jestem zaraz kładę się do łóżka może coś ciekawego będzie leciało.

11 lata 1 tydzień temu #813343 przez Kocica
My będziemy mieli wszystko po mojej szwagierce :laugh:
Wiec mamy kłopot z głowy a i fotelik samochodowy mamy wiec co najwyżej nosidelko kupimy :blush:
No moje dzieciatko zrobiło sobie z mojej macicy trampoline i fika koziolki aż milo :laugh: Choć boje się co to dalej bedzie :blink:
A co do szkoły rodzenia to my się wybieramy ale jeszcze nie wiem dokładnie gdzie :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka