BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

11 lata 1 tydzień temu #813776 przez anoda89
Niania fajny prezent :)

Mój Stary dzisiaj z zacieszem że już niedługo będzie Synka czuł jak fika. Sama nie mogę się doczekać jak oboje będziemy się cieszyć z kopniaczków :lol:

Katasza to się poczuł, mój pewnie nawet żelazka nie tknie chociaż prasować jak musi to prasuje ale do pralki to niech się nie dotyka ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #813781 przez jakasse
dziewczyny co powiecie na temat COLI w ciąży? Ja bardzo lubie i dość dużo pije, ale już kolejna osoba zwrociła mi uwage,że to bardzo nie zdrowe ( a co jest zdrowe !) niby przyspiesza bicie serduszka u malucha- i tym sie bardzo martwie, bo jesli chodzi o mnie ja mam wysokie żelazo ( za wysokie! więc lekarz pozwolil w malych ilosciach np. pić kawe - bo nie wypluka mi żelaza ktorego i tak jest duzo ) tak samo jak i jestem niskocisnieniowcem, u mnie cisnienie 100/50 110/55 to norma..... często też mam migreny i wtedy zamiast tabletki często COLA mi pomaga :(((

11 lata 1 tydzień temu #813807 przez Kocica
Mi się wydaje ze wszystko jest dla ludzi i jak masz ochotę na colę to pij :laugh:
Ja pije kawę jak mam ochotę lekarz mi powiedział ze jak chce to mogę nawet 5 wypic :blush: i wole to na ból głowy niż tabletki zreszta co w dzisiejszych czasach nie szkodzi..a opinie innych to bym tak miedzy wiersze włożyła i do wszystkiego podchodzila z dystansem :cheer:

11 lata 1 tydzień temu #813808 przez Mira_84
jakasse - w ciąży z Zośką nie piłam coli, ale mnie też wcale do niej nie ciągnelo... a teraz... masakra! Jak widzę tą reklamę Pepsi ( z tym koncertem na stadionie, moze kojarzycie...) to mam ochotę rzucić się na telewizor :blush: więc teraz popijam, choć sie z tym nie afiszuję, bo sok z buraków to to nie jest ;) popijam ukradkiem :silly: bez przesady, szklanka coli jeszcze nikogo nie zabiła, a więcej niż szklankę nie piję.

11 lata 1 tydzień temu - 10 lata 8 miesiąc temu #813814 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 tydzień temu #813822 przez Lizzy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 tydzień temu #813838 przez anoda89
Lizzy super kolejna dziewuszka!!! To mamy do pary jak na razie:-)

Ja tez na razie nic nie kupuje bo jeszcze jest ful czasu. Plec sie potwierdzi to bedziemy szalec :lol:

11 lata 1 tydzień temu #814031 przez Kocica
Lizzy super ze wszystko ok i gratulacje następna dziewuszka :lol:
No to mamy 2-2 hehe zobaczymy jak to bedzie dalej z tymi płciami :laugh:
Z zakupami to ja na razie tylko mysle o tym i muszę zobzczyc co podostajemy i wtedy się dokupi resztę nie chce sie dublować zreszta nie bede robic różowej wyprawki bo jak nam maluch figla zrobi i bedzie chłopczyk :blink: lepiej poczekać

11 lata 1 tydzień temu #814070 przez Mira_84
Udanej zabawy Sylwestrowej, drogie Czerwcówki i wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku 2014, bo będzie dla nas szczególny :) niech brzuszki pięknie rosną, a Maluszki zdrowo się rodzą!

moje Karmi już się chłodzi, ehhhh drugi rok na karmelu :silly:

Lizzy
- Pewnie że z nami zostawaj!!!! e tam, jak w tyle... jeszcze kupa czasu do przygotowań, tak na poważnie to trzeba się zabrać za nie po 25 tygodniu, żeby się później nie zdziwić. Gratulacje dziewczynki! Ja jeszcze nie wiem co będzie, choć niby coś tam miedzy nogami merdło, ale poczekamy do połówkowego. Z każdej opcji będę się cieszyć, choć dla dziewczynki juz mam wszystko :silly:

11 lata 1 tydzień temu - 10 lata 8 miesiąc temu #814097 przez katasza
[/hide]

11 lata 1 tydzień temu #814187 przez anoda89
Udanego Sylwestra!!! Zeby ten rok 2014 byl najszczesliwszym w naszym zyciu:-)

11 lata 1 tydzień temu - 10 lata 8 miesiąc temu #814191 przez katasza

11 lata 1 tydzień temu #814203 przez Lizzy
Dużo szczęścia w Nowym Roku Nam życzę!! ;)

11 lata 1 tydzień temu #814209 przez Kocica
Ja się już uporalam z sylwestrowym menu :laugh: W tym roku wersja ekskluzywna bo we dwoje plus :lol:
Dziewczynki wszystkiego wspaniałego spokojnej ciąży, lekkich powodów i zdrowych brzdacow w nadchodzącym 2014 roku :lol:

11 lata 1 tydzień temu #814217 przez jakasse
Dziewczyny ja równiez życzę samych najwpanialszych rzeczy ! :) Dużo miłości, cudownych ludzi w okół i spokojnej ciąży oraz rozwiazania :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka