- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- sabina211
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sabina211
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- sabina211
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Dzieki za rady. Dokladnie zamierzam tak zrobic,ze wymyje ja i bede o wiele bardziej dbac o sterylnosc badania.
Aha Agni musze Cie zmartwic,ale mylisz sie co do tej 100% antykoncepcji. Wyobraz sobie ze moja kolezanka,ktora wpadla z chlopakiem,tlumaczyla sie mamie tak,ze ona z nim nie wspolzyla, ale on jej pewnie wlozyl jak spala i nie czula
Sabina,ja tez raczej nigdy nie stawialam na antykoncepcje. Cykl znalm na pamiec,a w sumie chcielismy dziecko miec to sie nie zabezpieczalismy. Teraz panika wynika raczej ze strachu przed powtorka z porodu i z myslenia ze nie bede w stanie tego ogarnac. Powtarzam ze to bylby cud natury raczej,ale i tak bylabym szczesliwa hahahaha
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
A to z ta kolezanka too doobre
Noo juuuz ciiii z tymi ciazami booo bedzie Agni faktycznie swinia..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Magdalen heh no tak szczerze jak by mi mój chłop powiedział ze zabiera się za robienie córki a mi by to nie pasowało to by patelnią przez łeb dostał... później ty zostaniesz z trójką maluchów oooo ... to nie na moje nerwy
Oj ciężko z Amelką kurcze nie pomogę bo sama nie wiem może wymyślić jej jakąś nową zabawę żeby zapomniała o tym ...albo psycholog ...
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
Ale mnie kaszel meczy ..ulallaala... ;(
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
A Ty wiesz, że ja czasem się zastanawiam co mogę mówić czy robić przy takim małym dziecku, bo może zapamięta już czy coś Nie mam pojęcia do kiedy jest ta granica, że dziecko nie kuma niczego...
Mam pomysł, zapytaj Amelki co ona robi i po prostu jej wytłumacz, wszystko. Kiedyś słuchałam wypowiedzi "mądrych" ludzi odnośnie rozmowy na temat sexu z dzieckiem. Zawsze trzeba mówić prawdę, ale w taki sposób żeby dziecko zrozumiało-czyli w odpowiedni do wieku dziecka. Musisz też zaznaczyć, że "gdy mamusia i tatuś się bardzo kochają, to śpią ze sobą, przytulają się itd"...
Matko, czy nas naprawdę to czeka za niedługo
Może córcia pytała o to babcie i ktoś wytłumaczył, że wy się tak bawiliście...A wiesz jak mała zrozumiała to w taki sposób, że to ZABAWA, to czemu niby ona nie może się tak bawić z mamusią czy ze swoim misiem?
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
Na tłumaczenie to chyba za wczesnie...chodz ona rozumie wszystko ale na swoi sposob.... poczekam zdrarzy sie kolejny raz to wtedy jakos do tego powaznie podejde...
No tak Marzenka juz nie dlugo czekaja nas takie wazne rozmowy! Ja tam sie ich nie boje byle by byla juz na tyle duza zeby zrozumiala tak jak nalezy wszystko. I dzieki za porade
Doobraaanoc :*
- polikaaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Zanioslam mocz malej. Teraz do 14 bede sie stresowac... eh oby wszystko bylo dobrze...
Polikaaa widze ze wbilas sie idealnie w temat.
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
Marzena ta granica to tak mi sie wydaje obserwujac swoja corke to do roku.... choc nie dam glowy uciac ze czegos nie pamieta z tamtego okresu
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Igor śpi z nami w pokoju w swoim łóżeczku ale tylko mamy chwile dla siebie gdy dziecko ŚPI i tak jak Marzena pisze nie ma opcji żeby coś było przy nie śpiącym dziecku lub śpiącym ale z nami
Igor nie jest bezpośrednio przy naszym łóżku a żeby cokolwiek zobaczyć musiał by usiąść a i tak nie wiem czy by zobaczył
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia