- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Rewelka pisala o telewizji i tych strasznych wiadomosciach i ja tez porusze ten temat.
Slyszeliscie o tej kobiecie w 25tc z 5promilami alkoholu we krwi? Zaczela rodzic w domu i jej konkubent rowniez pijany,odcial glowke nozyczkami...
Jak to uslyszalam prawie zeslablam...
Boze,biedne dziecko...
Chcialam tu o tym napisac,bo teraz bedac matka odbieram takie rzeczy zupelnie inaxzej niz kiedys. Dla mnie jest to nie do pojecia. Co za potwory...
Mam nadzieje ze ktos tu jeszcze zagladnie.
Buziaki:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Teściowa do zięcia:
-Skoro tak mnie nienawidzisz, to dlaczego masz moje zdjęcie na kominku?
-Żeby dzieci nie zbliżały się do ognia
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
U nas nocka tfu tfu odpukać całkiem udana synus obudził sie o 1 a potem o 5 i spał do 7.30 wiec ok nawet matka sie wyspala teraz o 8.30 dostał butle i zasnął choć widzę ze już sie przebudza słuchajcie ja nie mogę słuchać o tych wszystkich głupich matkach i ojcach którzy nie maja pojęcia co oznacza być rodzicem...jak chciała chlać to trzeba było sie zaszyć albo sobie usunąć co trzeba i by mogła sie puszczać i chlać i dziecka by nie miała...nie ma nic piekniejszego na świecie jak uśmiech dziecka zgodzicie sie ze mną mamuski?
Dziewczyny ja tez po porodzie nie wyobrażałam sobie ze mogłabym mieć kolejne dziecko wręcz mówiłam wszem i wobec ze następnego nie będzie...jeszcze te moje problemy psychologiczne i baby blues i wszystko to sprawiło ze mówiłam głupoty...teraz ostatnio sobie pomyślałam ze moze przyda sie rodzeństwo dla mojego Tymcia z każdym dniem coraz bardziej zakochuje sie w swoim synku i myśle ze tej miłości starczy dla kolejnego dziecka ale napewno nie teraz moze za 3-4 lata jak wrócę do pracy i trochę po pracuje a synek trochę podrośnie
U nas piękna pogoda ale kuresko zimno tylko 5 stopni mały już sie nie mieści do gondola i musieliśmy go przeprowadzić do spacerówki na szczęście mamy regulowana wiec moze być jak w gondoli tylko musze wyłożyć jakimś ciepłym kocykiem i nie wiem czy sie to opłaca ale musze małemu kupić jakiś jesienny kombinezon taki calosciowy bo boje sie ze w kurteczke i spodenkach to on mi sie przeziębil zreszta nie lubi butików nosić i na razie w skarpetkach wychodził na dwór ale teraz jest za zimno zeby nawet przykryty kocem tak wychodził. Jak wy ubieranie maluszki? Czy któraś z was ma kombinezon z pepco taki z polarem ?
- iza1988
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Chcialam sie spytac "Jak radzicie sobie z katarkiem u niemowlat?"
Pozdrawiam i zycze milego tygodnia!
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Co slychac?
U nas cieplo w dzien,zimno w nocy. Rano byl taki szron ze myslalam ze snieg spadl.
Ja mala ubieram w polarowy kombibezonik,ale juz taki gruby i kocykiem opatulam. Do chusty ubieram w polarowy ko pajacyk,ale chusta to kolejna warstwa,wiec to juz inna sprawa.
A ja wlasnie mialam pisac ze tobie od czwartku Emilce inhalacje z soli morskiej wlasnie na katar. Domtorka przepisala choc to nie tyle katar co rano biala wydzielina w nosie. Podobno wziela sie stad ze mmy za goraco w domu. Ma byc 21 stopni a u nas od 24-26.
Nic mala usnela wiec ja sprobuje odlozyc. Jestem strasznie zmeczona...po prostu padam.
Slodkich snow!
- aleks
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
U
U nas mgła za oknem, szaro i buro. Nic się nie chce. Mały teraz śpi, obudzi się to idziemy na spacerek my na spacer ubieramy polarkowy kombinezon lub kurtkę i tylko nóżki.przykrywamy kocykiem. Rękawiczki chustka na szyjkę i czapka zimowa. Nie opatulam kocem bo nie ma mrozów, wole troszkę zahartowac niż pezegrzac. Zima jak będzie na minusie zamierzamy wychodzić na spacery i wtedy co ja mu ubioru i czym przykryje.
Miłego.dnia ;*
- aleks
- Wylogowany
- gaworzenie
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
- aleks
- Wylogowany
- gaworzenie
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Jak nam się forum posypie to mi się zrzucicie na dodatkowy pakiet internetu w telefonie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żebym na Facebooku czytała tą propagandę podziemia
- aleks
- Wylogowany
- gaworzenie