- Otrzymane podziękowania: 96
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
dziś od rana będę szykować lasagne na obiad obiecałam mezowi, bo później może być ciężko heh Do tego caly dzień mam zamiar spedzic na swiezym powietrzu, wiec będzie na pewno mily dzień
Ainoah witamy i zapraszamy ja tez wcześniej nie udzielałam się na zadnym forum, ale w to się wkrecilam Fajnie ze zdecydowaliście się na niespodzianke Do tej pory kazda z nas chciała wiedzieć, co będzie My spodziewamy się dziewczynki, mam nadzieje ze przy porodzie nie okaze się tak jak u jednych moich znajomych, ze jednak będzie chlopiec tzn niech nikt mnie nie zrozumie zle, tez będziemy kochac nad wszystko! ale sukienusie i rozowe śpioszki już kupione
staślubania trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze! i zebys się lepiej czula. Albo niech się maly decyduje. W każdym razie żeby było ok.
martyska wiec zdecydowanie idzie w dobra strone no niestety to ze boli nie znaczy ze to już teraz... bo jeśli tak to już powinnam była rodzic chwile temu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
Wczoraj kupiłam jeszcze truskawki więc dzisiaj zrobie drożdżowe bułeczki ..może wyjdą,to będzie mój debiut.
www.mojewypieki.com/przepis/buleczki-waniliowo---truskawkowe
Ali wszystkiego najlepszego z okazji imienin
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tez mogę się numerem na prv wymienić tak w razie czego.
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
U was też taka beznadziejna pogoda dzisiaj ? Patrze przez okno a tam szaro buro deszcz pada eh i znowu caly dzien bedzie taki jakis zamulony ..
Agni jedy to już za 4 dobre dni ! W sumie to się możecie cieszyc z jednej strony bo wiecie kiedy malenstwo wam wyciagna a my musimy jak na szpilakach siedziec, wyczekiwac bóli i skurczy .. Juz sama nie wiem co jest gorsze hehe ale bardzo się ciesze ze juz Pola bedzie z nami a ty bedziesz mogla dochodzic do siebie :*
Staslubania trzymaj sie i odzywaj sie co z Tobą !
Gabi28 zrób wiecej takich bułeczek, wpadniemy ;D hehe
Ainoha witam nową mamusie
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Cześc Nowa Mamusiu Widać i na począrtek i na koniec ciąży w podobnym tempie przybywa nam koleżanek
Marzenka25, ładne te opaski Córcia będzie ślicznie wyglądać
Agni, no to trzymam kciuki za tą środę, bo jednak choć to szybko (nam sie tak wydaje, ale to już przecież są nasze terminy ), to jednak mniejszy stres niż gdyby akcja poroda miała się zacząć a Ty byś czekała na 2 lipca.... Wydaje mi sie, że to inny i mniejszy stres....
Ja w środę 25-ego mam dentystę, więc szasne na urodzenie mam większe, bo ja tchórz straszny i jeszcze ze strachu mi tam wody odejdą!
Ale by było !!!
Gabi28, Rewelka,Cania trzymam kciuki za Wasze pichcenie Ja mam dziś totalnego lenia... Ale mogę sobie na to pozwolić bo mam mięsko z wczoraj więc tylko dorzucę ziemniaczki lub ryż i obiad z głowy...
Ja też na priv poszastam moim tel. i zacznę już zaraz. Na wszelki wypadek Bo ja na pewno internetu mieć w tel. nie będę. Tzn szanse są naprawdę bardzo, bardzo słabe.....
Miłego dnia i trzymajcie się Kobietki - oby wszelkie dolegliwosci Wam przestały dokuczać ..
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
chyba potrzebuje waszej pomocy !
Ostratnio po powrocie ze szpitala nie wiem jak zyje a dzisiaj ujrzałam w kalendarzu, że jutro z moim M mamy rocznice rok zareczyn a we wtorek 5 lat razem ! I co teraz ? Musze jakaś mała niespodzianke lub prezent wymyslec a w glowie pusto !!
RAAAAAAAAAATUNNNLKKKKKKKKKUUUUUU
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
U mnie nocka przespana nawet dość spokojnie. Ale już ranek był okropny, otwieram oczy i zawsze się witam z moim brzuszkiem, a tu trzy rozstępy... Chce mi się wyć, całą ciąże nic nie miałam, teraz zrobiły się koło pępka. Synuś wczoraj coś tam majstrował, nie przypuszczałam nawet, że taki prezent mi zrobi. Wczoraj się śmiałam, że może się urodzi na moje imieniny, a złośliwiec mały zrobił mi inny prezent... ale nic i tak go kocham, ale jest mi strasznie przykro. Już dzwoniłam do mojego G. z płaczem, on mnie uspokaja i mówi, żebym się nie przejmowała. Ale jest mi przykro, bo nie sądzę, żeby zniknęły po... Także łączę się w bólu z dziewczynami, które też mają takie niespodzianki..
Staślubania a ja już byłam pewna, że urodzisz ale wszystko przed nami, jak nie dziś, to może jutro, pojutrze itp. Agni Ty juz niedługo, fajnie wiedzieć kiedy... Aż zazdroszczę!
Co do numerów tel, też chętnie się wymienię! Dobry pomysł!
Gabi28 kochana dziękuję!
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
A żeby nie wyszło, że jestem okropna matka i się złoszczę na synusia, pochwalę się Wam zakupami. Są teraz przeceny w smyku i wczoraj mu zamówiłam dwie zabawki
Załącznik nie został znaleziony
Załącznik nie został znaleziony
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystkiego najlepszego, Ali
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 23
Ja wlasnie zupe gotuje mam taka ochote juz z 3 tyg nie robilam, pewnie rosolek albo pomidorowka, innych nie umie, lubie gotowac ale nie mam przepisow i polowy Polskich skladnikow brak, mam nawet problem z dostaniem korzenia pietruszki:( a jak juz znajde to mroze na zapas:)
Misiana tez mysle ze kolacja jakas fajna romantyczna a pozniej moze cos z chumorem bo w jakies seksowne gorsety juz sie nie mescimy haha:) mi moj wczoraj obiecal na mohe urodzińy w grudniu jak juz dojde do formy po porodzie jakas ladna biala bielizne:) bo twierdzi ze biala bardziej seksowna niz czerwona ha:)
Dzisiaj robie ciasto ale na gotowych blatach przeloze smetana i truskawkami:) bo po ostatnim niewypale nie chce kolejnego popsuc,
Caniaja tez uwielbiam lasagne wlasne wczoraj zastanawialismy sie zeby dzis zrobic ale juz filety wyciagnelam:)
Witam nowa kolezanke, jak juz zaczniesz sie udzielac to wciaga niesamowicie:)
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ali jak masz tylko 3 to moze akurat po ciazy znikną:* badz dobrej mysli. A zabaweczki cudowne ja mam wgl osttanio kota na punkcie żyrafek i małpek hehe wiec takze ta zyrafke zabieram
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
Staślubania pamietaj melduj sie tu nam co jakis czas:)
Misiana kolacja bedzie najlepszym pomyslem no chyba ze twoj facet cos wymysli:P Biedna rozumiem cie tez nic mi sie nie chce najlepiej bym lezala caly dzionek.
Ali wszystkiego co najlepsze, ty sama wiesz czego!!!!
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Troszkę mnie nie było ale miałam wczoraj urodziny i pełno gości więc miałam tyle roboty że wieczorem już chodzić nie potrafiłam. Jeszcze rano na badaniach krwi - zobaczymy co wyjdzie tym razem. A dziś znów kolejna część gości hehe duża rodzina mi się trafiła Od 5 już na nogach bo mojego M odwoziłam w kolejną podróż a potem od razu na zakupy, potem sprzątanie po wczorajszym i teraz odpoczywam wreszcie. Ale czuję się taka połamana..... Kręgosłup nie odpuszcza, podbrzusze też bolało w nocy no ale co ja się dziwię
Witam nową Mamusię
Misiana a może wybierzcie się gdzieś na kolację. Przynajmniej nad garami nie będziesz musiała stać haha A potem jakaś wspólna odprężająca kąpiel
Ali przecudne te zabaweczki. Moje maleństwo w sumie nie ma jeszcze ani jednej. Ale planuję mu kupić taką szmatkę do przytulania. Na sam początek myślę że będzie najfajniejsza a reszta zabawek sama przyjdzie z ciotkami i wujkami i najlepszego z każdym dniem coraz więcej przyjemności
Staślubania melduj się tu nam żebyśmy nie popadły w nieuzasadnioną panikę!