- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ilona88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ilona, ja tez biore 3x1, czuje sie ok. ale hardcore byl jak bralam 2x3 duphastonu, lezalam niprzytomna, na szczescie te mdlosci trwaly krotko i nie wymiotowalam
idz na to L4, odpocznij bo sie wykonczysz
ja dzis dalej sprzatam
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
Ja juz po wizycie.
i tak:
infekcja nadal jest,nawet sie pogłebiła..ale doktorka mi powiedziała,że to może byc przez szpital.przepisała mi teraz coś innego.
dostałam skierowania na badania,cytologie mi już zrobiła.
W piątek mam do niej dzwonic,ma mi ustalic termin na badanie genetyczne,postara się aby było to na NFZ
hm.. co jeszcze? aaa... dzwoniła do Krakowa aby dowiedziec się o to inwazyjne badanie genetyczne i na szczęście nie musze miec robione,więc bardzo się ucieszyłam.
no i termin wychodzi mi narazie na 1 sierpnia...ale nie chcę się przenośic na sierpniówki i zostane z wami.
A jeśli chodzi o luteine to była troszke zaskoczona że mi w szpitalu zapisali,ale skoro zaczęłam brac to muszę kontynuowac przynajmniej do 11 tyg.
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
- nasze male wielkie szczescie :*** Julisia :)
ilona raz dwa trzy na l4 a nie sie meczysz mnie sie gin pytala czy pracuje a z julka bylam na zwolnieniu juz od 8 tyg ciazy
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kasia, ja na L4 jestem prawie od 2 misiecy, czyli od 4 tc tak kazal lekarz, wic tak zrobilam i juz do pracy zapewne nie wroce
gabi, super, że powoli wychodzisz na prosta, wejdziemy wszystki w drugi trymestr i bdziemy sie w koncu ciaza ciszyly
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja znowu nie czuje się najlepiej. Wczoraj "wzięłam" globulke dopochwową gynoxin i dzisiaj rano zauważylam bardzo małe ilości krwi,nie wiem czy to po tej globulce czy po badaniu wczorajszym,a może to dlatego,że wczoraj nie brałam luteiny. Teraz ciągle chodze do toalety i sprawdzam czy wszystko jest ok.
Mam pytanie do was,miałyscie robione badanie odczynu RPR? co to takiego jest?
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja dalej leżę trochę mi lepiej niby ale sama nie wiem już co mam robić niepokoi mnie ten mój kaszel jalk byłam u lekarza w poniedziałek to nie był tak intensywny ani mokry, a po tej gorączce co miałam to zrobił się nie do zniesienia, boję się żeby mi to nie opadło gdzieś na płuca albo gdzie indziej. Sama nie wiem co robić czy iść jeszcze raz do lekarza, w tej przychodni to pielęgniarki już patrzą na mnie jak na wariatkę bo co chwila jestem, pomyślą że jestem stuknięta albo przewrażliwiona i latam co chwila do lekarza. Napiszcie mi dziewczyny te z was które brały antybiotyk co dokładnie wam się działo że lekarza dał wam antybiotyk?? może ja tez powinnam go brać..
- helenne
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- marta0488
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
laski, która jutro ma wizytę
na moich włosach zagościł orzech laskowy nie wzięłam Garniera, tylko schwarzkopf czy jak to piszą, bez amoniaku. Musze się przyzwyczaić do takich "jasnych"
dobranoc
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
- nasze male wielkie szczescie :*** Julisia :)
w pierwszej ciazy jak mialam plamienie szybko pojechalismy do szpitala tam zrobili mi badania dopochwowe nagrzebali mi tam i jak wstalam to juz krew leciala ciurkiem wiec teraz nigdzie nie jechalam tylko poczekalam az tam sie wszytko uspokoi wiem ze to troche dla niektorych nieodpowiedzialne ale jakos intuicja mi podpowiadala zeby nigdzie nie jechac:)
helenne o matko az nie wiem co napisac jak mozna tak ludzi wyrzucic w tak rotkim okresie czasu w polsce nie ma wypowiedzenia?w niemczech mamy 3 miesiace wypowiedzenia. spokojnie wszytsko musi sie jakos ulozyc
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
helenne współczuję teraz taki świąteczny okres zamiast się cieszyć to znowu problem.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasiula wczoraj przeleżałam prawie cały dzien ,dzisiaj dopiero teraz wstałam z łóżka,plamień nie ma.Ogólnie nadal mnie boli brzuch(żołądek) ale to nie jest już taki ból jak tydzień temu,szkoda tylko,że ból jest ciągły. czasem zakłuje coś w dole brzucha,ale to chyba normalne. Odpoczywam dużo-może nawet za dużo. Nie mogę patrzec na swoje mieszkanie,muszę się wziąśc do sprzątania,na szczęscie mój T jeszcze jutro idzie do pracy a potem urlop,więc dużo mi pomoże,może nawet sam wszystko zrobi.
Marzena,ja Ci się nie dziwie ,że zapisałaś się do lekarza,też bym tak zrobiła. Rok temu mialam zapalenie gardła,potem zaczęło bolec ucho,poszłam do laryngologa i się okazało,że to już było ropne zapalenie gardła,bolało bardzo,nic przełknąc nie mogłam-więc masz rację idź i niech Cię zbada.