- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Agni mi lekarz powiedział abym nie piła mleka ani jego przetworów,byłam zdziwiona bo mi pomagało,potem się okazało,że objawy się nasilały.
Infekcja mi się chyba kończy,bo już nic nie piecze i nie swędzi i upławy zanikają.Ale wezmę do końca Lactowaginal.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
ja mleka nienawidze, ale za twarogi, sery to zycie moglabym oddac

mi tz szkoda fast foody, dzis jadlam smazone pierogi, to na pewno to

- helenne
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Więc rozpoczełam tak jak miałam - AGa bransoletki doszły pikne boskie cudne dziękuję:*
Co do maluszka cud mój mały byłam z mężem więc się załapał na oglądanie ale czadowo było tak się cieszył. Mózg idealny motylek łapki nożki też paluszków po 5 wszędzie plus...nie dało rady przezierności karku sprawdzić-bo moje malutkie kochanie bawiło się pępowiną akurat i se na kark zarzucił i w łapce trzymał więc powtórka badania 30.12 . Zdjęcia nie mamy na dziś ale obiecał nam że nagra nam i da fotki 30 z dziś i z 30 bo papieru nie miał. Niunio ma 9,7 cm. Powoli skłaniamy się do zmiany terminu porodu ale dalej lekarz uważa że to tylko duże dziecko a nie ciąża 14-15 tyg bo nie było jej wcześniej i wiem to na 100%.
Odstawił mi dupka teraz tylko luteina ale za to 100 mg x2 dziennie. No i jeszcze dziś złapało mnie ropne zapalenie gardła- jak zawsze niespodzianki w święta. Odłączyli nam dzis o 14 prąd w solarium i gabinecie. Ale chyba uda nam się przenieść do sylwestra oby...bo to żniwa są...
- helenne
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Byłam wczoraj u tego lekarza znowu, w płucach nic nie ma jest gardło zaczerwienione, zapalenie krtani czy jakoś tak uszy też mi sprawdziła mówi że ok, dostałam tylko syrop wykrztuśny Mucosolvan i tyle. Ale przynajmniej wiem że nic gorszego się nie dzieje.
- helenne
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

kurujcie sie! nie oplaca sie chorowac w swieta

helenne ciesze sie, ze bransoletki sie podobaja

witamy pierwszego nieoficjalnego lipcowego chłopca

- helenne
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Mi gin na pieczenie i swędzenia kazała globulki dopochwowe invag i ten żel co wam pisałam wcześniej Pliva Fam B fajny jest. Dobre na takie swędzenie tez są do podmywania saszetki tantum rosa ale nie wiem czy można w ciąży.
- ilona88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Moje dzieciątko zdrowe. Ma nie całe 6 cm. Wszystkie parametry w normie. Trochę się stresowałam, bo mój gin dał mi skierowanie na USG Transvaginalne a to podobno co innego niż USG ciąży i lekarz u którego dziś byłam takiego USG nie wykonuje ale nie chciał mnie odprawiać z kwitkiem więc badanie wykonał. Mąż był obecny podczas badania i widział jak maluch zakłada nogę na nogę i głaszcze się po główce:)
Dziewczyny ja na swędzenia i jako profilaktykę polecam płyn do higieny intymnej Lactacyd. Ja stosuję dopochwowo Luteinę dodatkowo współżyję z mężem i nie mam problemu z infekcjami. Kiedyś to był mój częsty problem ale odkąd stosuję ten płyn (ok 3 lata) nie miałam żadnej infekcji.
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Dziewczyny a to USG generyczne to jest wykonywane już przez powłoki brzuszne prawda? Bo to co ilona ma zlecone trasnvaginalne to jest to samo tylko przez pochwę chyba
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17

ilonka super,ze z dzieciatkiem ok

ja coraz bardziej stresuje sie poniedzialkem,tez moj Emek wybiera sie ze mna na badanie,bo wiem,ze bede sie trzesla ze strachu,a tak troche zawsze mnie uspokoi

ja na razie odpukac nie mam zadnych swedzen i stanow zapalnych,ale moze cos polecacie dziewczyny profilaktycznie

swieta za pare dni, a ja w du....e czarnej

- ilona88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- marta0488
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

ja na usg idę w poniedziałek. Czuję się raz gorzej, raz lepiej, ale odpukać,obchodzi się na razie bez przeziębień , infekcji itp.

Jeśli chodzi o przygotowania do Świąt to idzie mi nawet nieźle tylko porządki muszę nadrobić bo troszkę odpuściłam

Właśnie się relaksuję ze świeżo pomalowanymi paznokciami i maseczką na twarzy (pierwsza od x czasu), może w końcu zacznę wyglądać jak człowiek

pozdrowionka
- helenne
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Kochana możesz malować do woli tylko staraj się nie wdychać za mocno lakieru bo drażni os i ja np mam odruchy wymiotne, ale jak nie maluję z nosem przy palcach jest ok