- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
co do wizyty, jak to lekarz powidzial ze jak na moj wiek ryzyko wady genetycznej to 1:749, ale po badaniu to ryzyko zmalało do 1:2727 mlode leniwe po starych tak leżało, że musiał mi ruszac brzuchem, żeby dało sobie zbadać przezierność karkową w pewnym momencie odwróciło się do nas....tyłkiem bo co się bedzie wysilać ważne, żę NT wynosi 2 mm. robił trzy pomiary. mąz był ze mną, włączył nam serducho, włączył nam kilka razy 4D ale między nogi nie zaglądąl, więc fasola zostaje fasolą
dostałam 2 kartki A4 opisów :)długość ciemieniowo-siedzeniowa 73 mm, i ofc fasola cały tdzien z rozwojem do przodu termin porodu wg dziś to już 27 czerwca
pępowina trójnaczyniowa, czaszka, mózg, kręgosłup prawidłowe, obie ręce widoczne stopy widoczne :)no co będę pisac, jest wszystko ok. dostalam globulki dopochwowe, które uświadomily mi, ze faktycznie juz je w ciazy bralam, czyli mialam infekcje o której zapomnialam do tego zelazo, magnez no i....odstawiamy dupka postaram sie zrobic za dnia fotke kosmity to Wam pokaze
mam skierowanie na WR i HBS no i tą toxo dokladnie musze zbadac, bo mialam tylko IGG
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Sobie życzę żebym się tak nie nakręcała na wszystko i nie histeryzowała bo zanim urodzę to wcześniej oszaleje
Agnilla cieszę się że wszytko ok .
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Laski a jak Wasze wizyty??
Ja również życzę Wam wszystkim radosnych Świat
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17
MARZENKA,NIE JESTES SAMA Z TYMI SCHIZAMI
AGNILLA CIESZE SIE,ZE WSZYSTKO OK WIDZE,ZE TY MIALAS LEPSZE USG NIZ JA, MOZE POWINNAM POSZUKAC INNEGO LEKARZA NA TO USG Z LEPSZYM SPRZETEM TYLE,ZE NIE WIEM O CO POWINNAM SIE ZAPYTAC,ODNOSNIE TEGO APARATU USG?
ZYCZE WAM ZDROWYCH,SPOKOJNYCH,RADOSNYCH SWIAT Z NASZYMI FASOLECZKAMI POD SERDUSZKAMI
Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
mam termin na 7 lipca, badanie genetycznie jeszcze przede mną- 2 stycznia, ale jestem dobrej myśli. Dobrze, że jesteście będę zaglądać a tymczasem dających energię i radochę Świąt Bożego Narodzenia
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
ja tak na szybko.Wczoraj nie zdążyłam,więc dzisiaj zyczę Wam Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.Dużo miłości. Odpoznijcie troszkę.
- margollka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Agnila, tego samego dnia sie dowiedzialysmy ze jestesmy w ciazy a teraz Ty masz termin na 27.06 a ja na 28.06 Ja mialam usg jak bylam 12t2d i nasze malenstwo mierzylo 57.8mm, no ale to juz bylo ponad tydzien temu, napewno teraz juz jest ciut wieksze
- marta0488
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
- carmen12345
- Wylogowany
- gaworzenie
- Czekamy na Ciebie nasze słoneczko
- Otrzymane podziękowania: 2
szukałam i szukałam tego tematu na forum aż w końcu znalazłam
Jestem w 11 tygodniu ciązy, ginekolog termin określiła na 22 lipca, podczas ostatniej wizyty w 8 tygodniu zobaczyłam w końcu coś więcej niż kropeczkę ( zeszła wizyta odbyła się w 4 tygodniu, kiedy pęcherzyk był nawet mniejszy od groszka, ledwo widoczny) no i co chyba najważniejsze to bijące serduszko . Wszystko pięknie i idealnie, jednak odczuwam pewien niepokój:((. Przyczyna jest banalna- mdłości. Od miesiąca nie jem mięsa, nie dlatego że nie lubię (WCZESNIEJ UWIELBIAŁAM) tylko poprostu mnie odrzuca. Od tygodnia moje mdłości chcą mnie wykończyć, nie mogę jeść zupełnie nic, zaczęłam wymiotować. I z przerażeniem wchodząc na wagę ujrzałam 48 kg. Przed ciązą 53-52 kg. Obawiam się, ze mojemu maleństwu czegoś brakuje, przez mój osłabiony organizm. ale najgorsze jest to ze nie potrafię się zmusić, bo znam dalszy scenariusz mający miejsce w toalecie (
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
Ja rówież wymiotuje,ale nie aż tak bardzo. dwa tygodnie temu byłam w szpitalu i była tam dziewczyna która wymiotowała cały czas.musieli jej podawac kroplówki.Ja na Twoim miejscu skontaktowała się z lekarzem
- margollka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
no i co dziewczyny jak to sie mowi swieta, swieta i po swietach na mnie czeka sterta naczyn do pozmywania ale tak sobie mysle ze moze najpierw wskocze sobie do wanny i sie zrelaksuje przed 'poswiatecznym sprzataniem'
- carmen12345
- Wylogowany
- gaworzenie
- Czekamy na Ciebie nasze słoneczko
- Otrzymane podziękowania: 2
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17
carmen witaj,moze sproboj metoda prob i bledow,zacznij jesc bardzo male posilki i lekkostrawne,zrezygnuj z ciezkiego jedzenia, jakies jogurty. Ja tez nie wymiotowalam,ale mialam mdlosci,rano zanim wstalam z lozka mialam obok siebie jakiegos biszkopta i wode, potem dobiero niby sniadanie