- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- MAniula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 15.12.2012 {*}

Dziulka ja dostałam na starcie euthyrox 88, więc moja endo nie podnosiła, a od razu walnęła dawkę. Jednak podobno on jest bezpieczny, i przechodzi tyle środka ile dziecko potrzebuje.
Katsi świetny artykuł

Gosia zaglądaj jak najczęściej

No i mam pytanie:
Codziennie macie tyle samo kopniaków czy jeden dzień jest mniej lub bardziej energiczny od strony maluszka? Moja malutka już drugi dzień wolniejsza i delikatniejsza jakaś, mam nadzieję że wszystko ok.
pappa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- kakadu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
wiec jezeli nie towarzysza ci zadne inne objawy typu goraczka, plamienia, wysokie cisnienie to mozesz byc spokojna,
p o z d r a w i a m
ps. czytalam kwietniowe mamusie ktore sie juz rozpakowywuja ,,,

- katsi87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
W tym szpitalu mega syfiaste jedzenie: brrrrrrr nic nie tknęłam wiecie, ale mam swoje:) przecież walczę z tymi jelitowymi problemami więc już nie będę ryzykowała jakichkolwiek jedzeń szpitalnych. Jjem jogurty, jabłka, banany, sałatki i sałaty:)a mój mi nazwoził jedzenia i dziś znów zwiezie kolejne hihi, cyrk:)a Ja upycham po szafkach bo co z tym zrobię, jak apetytu brak:)
Ubranka i brzuszki eksponujecie piękne:) cieszę się że badania wam wychodzą wporządku:) Nasze fasolki będą cudowne:) już się nie mogę doczekać jak będziemy się chwalić naszymi brzdącami:)
miłegoooo:))))))
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Gosia wpadaj, wpadaj i opowiadaj

To fakt, że niektóre są piekielnie drogie, a raz, dwa i wyrośnie i tyle się nacieszymy nimi

Maniula ja właśnie mam dziś taki dzień, że nie mogę Młodej rozruszać. Aż mi dziwie, jak tak mnie nie szturcha

dziulka mam takiego samego bodziaka z gwiazdką i tymi falbankami. Upolowane w Smyku co?

- MAniula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5

A ja dziś znów szalałam na balkonie, uwielbiam sadzić, przesadzać a potem patrzeć jak kwitnie

Wy już niektóre po remoncie a my ciągle przed, w czerwcu się zacznie...., nie wiem jak my to przeżyjemy, ale bardzo chcę tego remontu. Mieszkam w tym mieszkaniu już 31 lat i łazienka, przedpokój meble w dużym pokoju pamiętają lata 80-te, oj będzie się działo!!!

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Czekam sobie na męża i potem pójdziemy sobie w ogród, ja na hustawkę, a on za koszenie niech się bierze

W międzyczasie szukam sobie w necie miejsca gdzie by można było sobie na majówkę podjechać, tak pospacerować i odpocząć. byle blisko, bo jeździć mi się nie chce

Po grillowaniu lepiej ruszyc tyłeczek

- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Właśnie wróciłam ze szpitala bo w żadnym szpitalu nie mają miejsc ... jutro o 10 mam się zgłosić. Więc jeszcze dziś nocka w swoim łożku

- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 141

Missy jak narazie kupuje tam gdzie najtaniej np w pepco lub innych tanszych sklepach

Dziewczyny wy juz robilyscie badanie na glukoze 75gr? na to badanie trzeba byc naczczo i iles godzin wczesniej nie wolno jesc?
- midnight
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Katsi czyli sa jeszcze dobrzy ludzie, to ważne

Ann no własnie coraz gorzej.. szybko się mecze, kręgoslup coraz częściej boli.. i kondycja już nie ta.. no cóż trzeba sie przestawić na inny tryb życia

Aggi no właśnie żadnych zdjeć ostatnio nie dostaje, więc moze te 3d/4d będą ładną rekompensatą

Co do ciuszków na lato, tez nic nie mam

Dziulka najważniejsze, ze z dzidzią wszystko dobrze i rośnie

Midnight gratuluje potwierdzenia Kacperka

Missy ale słodziaki

Gosia ciesze sie, ze wszystko dobrze

Kakadu nic sie nie przejmuj, mój brzuszek też teraz wystrzelił

Aggi moglabyś jeszcze raz napisać , jak nazywa sie ten program do zdjeć?
Dziulka ślicznosci

Maniula u mnie róznie, czasem mocniejsze i częśtsze kopniaki, czasem rzadsze i słabsze.. czasem w ciągu dnia spokój, a czasem daje o sobie znać

Gosia badanie jest na czczo, nie wiem ile godz nie nalezy jeść, ja po prostu zjadłam kolacje koło 21, a rano przed 8 bylam na badaniu.. weż sobie poł cytrynki i będzie calkiem niezłe do wypicia

- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 141

Heh wstalam o 6 i jakos juz mi sie spac nie chce

Midnight i Asienka dziekuje za odp

Dziewczyny wspolczuje wam tych remontow

Milego dnia

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Spać dzisiaj nie mogłam pewnie wiecie czemu, co mi po głowie chodziło. Ale ciiii

Za to małż mój przespał 12h! Jak wczoraj przyszedł z pracy to padł i spał do dziś..
A ja do 00:30 na filma patrzyłam

Gosia no w sumie trochę różnica jest, ale ja jak zjem dość sporo to też mi normalnie tak wypycha wszystko że szok

dziulka myszka miki wygrywa

MAniula mój maluch raz ma ochotę i odstawia dzikie harce, a czasem jest tak spokojny jakby go nie było

kakadu no czas leci nieubłaganie, ciekawe ile z nas urodzi w lipcu

katsi maluszki maleńkie kruszynkowe

missyy nie dziwię Ci się bo piękne są

asienka ja w sumie mam dwie sukienki, ale ja jakoś w sukienkach chodzić nie lubię

- Wiki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Ależ dziś miałam do nadrabiania Forum kwitnie

Midnight Super, że z Kacperkiem wszystko w porządku i fajnie że mąż sie z Tobą wybrał Mój niestety co wizyta to w pracy
Katsi Bardzo wzruszający ten artykuł o Was. Kibicuję Wam z całych sił i trzymam kciuki by wszystko ułożyło się po Waszej myśli a Maluszki urodziły się zdrowe

missyy ciuszki fajowe, dla synka też patrzyłam sobie z ciekawości na tej stronie

Kakadu u nas też była zmiana w imieniu bo już miał być Patryk ale mężowi się zmieniło i jest Bartuś Zobaczymy czy jeszcze nam się nie zmieni

MAniula z tymi kopniakami to jest różnie Wczoraj Bartuś szalał praktycznie cały dzień stukał to tu to tam

Dziulka ubranka bomba

Gosia2712 głowy nie zawracasz nigdy Pisz jak najwięcej i jak najczęściej

- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Wpadłam tylko żeby się przywitać bo nie mam za wiele czasu. Zaraz przyjedzie po mnie Taxi i jadę do tego szpitala

buziaki