- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
Dziulka ja dostałam na starcie euthyrox 88, więc moja endo nie podnosiła, a od razu walnęła dawkę. Jednak podobno on jest bezpieczny, i przechodzi tyle środka ile dziecko potrzebuje.
Katsi świetny artykuł
Gosia zaglądaj jak najczęściej
No i mam pytanie:
Codziennie macie tyle samo kopniaków czy jeden dzień jest mniej lub bardziej energiczny od strony maluszka? Moja malutka już drugi dzień wolniejsza i delikatniejsza jakaś, mam nadzieję że wszystko ok.
pappa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziulka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
wiec jezeli nie towarzysza ci zadne inne objawy typu goraczka, plamienia, wysokie cisnienie to mozesz byc spokojna,
p o z d r a w i a m
ps. czytalam kwietniowe mamusie ktore sie juz rozpakowywuja ,,, zostaly jeszcze majowki, czerwcowki, lipcowki i bedzie nasza kolej
- katsi87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
W tym szpitalu mega syfiaste jedzenie: brrrrrrr nic nie tknęłam wiecie, ale mam swoje:) przecież walczę z tymi jelitowymi problemami więc już nie będę ryzykowała jakichkolwiek jedzeń szpitalnych. Jjem jogurty, jabłka, banany, sałatki i sałaty:)a mój mi nazwoził jedzenia i dziś znów zwiezie kolejne hihi, cyrk:)a Ja upycham po szafkach bo co z tym zrobię, jak apetytu brak:)
Ubranka i brzuszki eksponujecie piękne:) cieszę się że badania wam wychodzą wporządku:) Nasze fasolki będą cudowne:) już się nie mogę doczekać jak będziemy się chwalić naszymi brzdącami:)
miłegoooo:))))))
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Gosia wpadaj, wpadaj i opowiadaj Słodkie ciuszki.
To fakt, że niektóre są piekielnie drogie, a raz, dwa i wyrośnie i tyle się nacieszymy nimi Już nawet lookam i porównuje ceny gdzie mają taniej
Maniula ja właśnie mam dziś taki dzień, że nie mogę Młodej rozruszać. Aż mi dziwie, jak tak mnie nie szturcha Już nawet szukam sposobów, żeby ją pobudzić
dziulka mam takiego samego bodziaka z gwiazdką i tymi falbankami. Upolowane w Smyku co? hihi
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
A ja dziś znów szalałam na balkonie, uwielbiam sadzić, przesadzać a potem patrzeć jak kwitnie
Wy już niektóre po remoncie a my ciągle przed, w czerwcu się zacznie...., nie wiem jak my to przeżyjemy, ale bardzo chcę tego remontu. Mieszkam w tym mieszkaniu już 31 lat i łazienka, przedpokój meble w dużym pokoju pamiętają lata 80-te, oj będzie się działo!!!
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Czekam sobie na męża i potem pójdziemy sobie w ogród, ja na hustawkę, a on za koszenie niech się bierze hihi
W międzyczasie szukam sobie w necie miejsca gdzie by można było sobie na majówkę podjechać, tak pospacerować i odpocząć. byle blisko, bo jeździć mi się nie chce
Po grillowaniu lepiej ruszyc tyłeczek
- dziulka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Właśnie wróciłam ze szpitala bo w żadnym szpitalu nie mają miejsc ... jutro o 10 mam się zgłosić. Więc jeszcze dziś nocka w swoim łożku
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Missy jak narazie kupuje tam gdzie najtaniej np w pepco lub innych tanszych sklepach szczegolnie te male ubranka bo po co mam przeplacac skoro mala pochodzi w tym moze ze dwa tyg a w te 56 to moze w ogole nie wejdzie jak urodzi sie wieksza
Dziewczyny wy juz robilyscie badanie na glukoze 75gr? na to badanie trzeba byc naczczo i iles godzin wczesniej nie wolno jesc?
- midnight
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Katsi czyli sa jeszcze dobrzy ludzie, to ważne a najważniejsze, aby bobaski były zdrowe, trzymaj sie tam cieplutko. Mam nadzieje, że szybko wyjdziesz ze szpitala :)Kto by pomyslał, że nasza chudzinka nosi aż 3 maluszki ślicznie wygladacie
Ann no własnie coraz gorzej.. szybko się mecze, kręgoslup coraz częściej boli.. i kondycja już nie ta.. no cóż trzeba sie przestawić na inny tryb życia a ja już za tydzień zaczynam 7 miesiąc, więc mały teraz bedzie rósł i tył
Aggi no właśnie żadnych zdjeć ostatnio nie dostaje, więc moze te 3d/4d będą ładną rekompensatą no i , tak jak piszesz, kolejną wizyte mam po Tobie teraz już taki mamy tryb, ze szybciej sie męczymy, trzeba się przestawić i wiecej odpoczywać
Co do ciuszków na lato, tez nic nie mam a raczej w nic sie nie wbiję trzeba będzie w jakieś 1 spodenki sie zaopatrzeć i 1 sukieneczkę chociaż
Dziulka najważniejsze, ze z dzidzią wszystko dobrze i rośnie współczuje pobytu w szpitalu, ale mam nadzieje, ze szybko sie wszystko unormuje i szybko wyjdziesz
Midnight gratuluje potwierdzenia Kacperka i ciesze sie, że wszystko dobrze, dzidziuś zdrowy, bo to najważniejsze
Missy ale słodziaki
Gosia ciesze sie, ze wszystko dobrze najważniejsze, że Amelka zdrowa no i jaka dama z niej będzie w tych slodkich ubrankach
Kakadu nic sie nie przejmuj, mój brzuszek też teraz wystrzelił i musze zrobić w najblizszym czasie zdjecie do porównania, bo mineły kolejne 4 tyg
Aggi moglabyś jeszcze raz napisać , jak nazywa sie ten program do zdjeć?
Dziulka ślicznosci
Maniula u mnie róznie, czasem mocniejsze i częśtsze kopniaki, czasem rzadsze i słabsze.. czasem w ciągu dnia spokój, a czasem daje o sobie znać ale zawsze wieczorem koło 22 sie odzywa jak nie kopie, to zaczynam sie martwić.. ale to zazwyczaj do pół godz daje znać o sobie, całe szczęście
Gosia badanie jest na czczo, nie wiem ile godz nie nalezy jeść, ja po prostu zjadłam kolacje koło 21, a rano przed 8 bylam na badaniu.. weż sobie poł cytrynki i będzie calkiem niezłe do wypicia pamietaj, ze siedzisz tam 2 godz więc weź sobie coś do poczytania
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Heh wstalam o 6 i jakos juz mi sie spac nie chce
Midnight i Asienka dziekuje za odp dobrze wiedziec hehe to siedzenie tam te dwie godziny mnie przeraza Ale... dla malutkiej wszystko
Dziewczyny wspolczuje wam tych remontow ja cale szczescie mam juz to za soba w grudniu na swieta mialam skonczone wszystko teraz tylko zostalo nam do kupienia lozko do sypialni, szafki, nocne, komoda i szafa, a pozniej pokoik dla malej
Milego dnia
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Spać dzisiaj nie mogłam pewnie wiecie czemu, co mi po głowie chodziło. Ale ciiii
Za to małż mój przespał 12h! Jak wczoraj przyszedł z pracy to padł i spał do dziś..
A ja do 00:30 na filma patrzyłam ale jestem wyspana, jakoś nie mam dziś ochoty na leżakowanie do południa
Gosia no w sumie trochę różnica jest, ale ja jak zjem dość sporo to też mi normalnie tak wypycha wszystko że szok ja skierowania na glukozę nie dostałam
dziulka myszka miki wygrywa kochane !
MAniula mój maluch raz ma ochotę i odstawia dzikie harce, a czasem jest tak spokojny jakby go nie było no to jak zaczniecie remont to pełną parą
kakadu no czas leci nieubłaganie, ciekawe ile z nas urodzi w lipcu
katsi maluszki maleńkie kruszynkowe my też się nie możemy doczekać aż nam je pokażesz, a będziesz pierwsza !
missyy nie dziwię Ci się bo piękne są ja też patrzę gdzie najtaniej wychodzi, albo co w zamian mogę kupić czasem ceny przerażają
asienka ja w sumie mam dwie sukienki, ale ja jakoś w sukienkach chodzić nie lubię No ale pewnie jak będzie upał to będę usilnie szukała jakiegokolwiek przewiewu program to Photoscape
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ależ dziś miałam do nadrabiania Forum kwitnie i bardzo mnie to cieszy bo jest co poczytać i poogladać
Midnight Super, że z Kacperkiem wszystko w porządku i fajnie że mąż sie z Tobą wybrał Mój niestety co wizyta to w pracy
Katsi Bardzo wzruszający ten artykuł o Was. Kibicuję Wam z całych sił i trzymam kciuki by wszystko ułożyło się po Waszej myśli a Maluszki urodziły się zdrowe
missyy ciuszki fajowe, dla synka też patrzyłam sobie z ciekawości na tej stronie
Kakadu u nas też była zmiana w imieniu bo już miał być Patryk ale mężowi się zmieniło i jest Bartuś Zobaczymy czy jeszcze nam się nie zmieni
MAniula z tymi kopniakami to jest różnie Wczoraj Bartuś szalał praktycznie cały dzień stukał to tu to tam a dziś chyba odpoczywa bo jest jakoś mało aktywny narazie ale straj się się tak nie przemęczać bo nasze Maluszki faktycznie tego nie lubią ja jak sie zmęczę przy jakiejś pracy to kopanie się zaczyna
Dziulka ubranka bomba a ten komplet z myszką Miki powala - CUDNY !
Gosia2712 głowy nie zawracasz nigdy Pisz jak najwięcej i jak najczęściej To faktycznie z córeczką macie niespodziankę. Najważniejsze że zdrowa. Twój brzuszek w porównaniu do mojego jest taki malutki i zgrabniusi Ciuszki słodziusie. A co do glukozy to różnie piszą przeważnie że od 8 do 12 h na czczo i żeby dzień wcześniej się słodyczami nie zajadać
- dziulka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wpadłam tylko żeby się przywitać bo nie mam za wiele czasu. Zaraz przyjedzie po mnie Taxi i jadę do tego szpitala trzymajcie kciuki żeby z moim maleństwem było wszystko ok i żeby to nie była jednak ta hipotrofia Będę zaglądać na forum z telefonu. Jak będę coś wiedziała to dam znać
buziaki