- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
Będzie wszystko ok!
Depilacja hmm, powiem tak, jestem w szoku bo wlosy np na udach odrastaja mi od lutego, reszta tez powoli ale szybciej. Jest dobrzeu;)
Ostatnio sie zaniedbalam bo i tak dlugie spodnie ale jak tylko cieplej sie zrobi bedzie ciezko
Pazurki z tego co wiem mają być naturalne no może ewentualnie bezbarwny?
Ciuchy letnie, ja optymistką jestem, wydaje mi się, że pomieszcze się do tego co mam choć mogę się grubo mylić co? wtedy zrobie nalot na ciucholand
Katsi truskawy nr 1
A co do bólu głowy, przeciw bólowo paracetamol czyli apap. Ja wzięłam raz, lekarka mówiła że można, wujek googel potwierdza
A co gotujecie dzisiaj? Ja ryż z jabuszkami i cynamonem.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- Wiki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Katsi kilogram to malusio, oby jak najwiecej mialy bo u ciebie kazdy gram bedzie sie liczyl.
Wlasnie zrobilam przeglad szafy i z letnich ciuchow mam jedna sukienke i 2-3 bluzeczki z krotkim rekawem lub na ramiaczkach ktore beda dluzsze niz do pepka takze zakupy byly niezbedne
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
asienka87 nie martw się, sama nie jesteś, też nie wiem w co się latem wbije. teraz to jeszcze nie problem, bo w niektóre stare bluzki i tuniki wchodzę, bo miały same w sobie luźny fason. A co potem to nie wiem Mam jakies dlugie spódnice na gumce, o ile w nie wejdę i będą wygodne Dokupie jakieś krótsze spodenki ciążowe z pasem, takie legginsy cieniutkie i to tyle. A za sukienkami tak jak aggi, nie za bardzo przepadam. A z brzuszkiem to już wogóle jak taki wieloryb bym się czuła
Co do ruchów, to Maja coś znowu cicha. Wczoraj wieczorem coś tam się pokulała chwilę i tyle. Schizy jeszcze trochę dostanę, że coś nie tak.
dziulka trzymajcie się dzielnie Będzie ok jedziesz na Polną?
ann-sunshine poszalałaś z tym pedicure Bosheee... aż spojrzałam na swoje stópki i sobie wzdycham. póki pełne buty to spoko, lakier potrzyma, a jak już palce wolne to zaraz cos odpada, odpryska. Wrrr.
Ostatnio się mąż dziwił co się tak męczę nad tymi stopami, myślałam ze z liścia zdzielę Odpaliłam mu, że jeszcze trochę sam mi będzie pedicure robił, a on oczy jak 5-złotówki
Wikibikini to kolejna droga przez mękę. Pół biedy jak jeszcze nada się metoda "na lusterko". A z tą gimnastyką to u mnie krucho, bo lewej nogi to podnieść do góry nie mogę bo piszczę z bólu.
I tak właśnie od święta, bo wizyta czy coś się depiluje, bo nawet nie umiem tego dokładnie zrobić.
Z nogami nie ma problemu bo mało włosków rośnie. Ale nogi to jeszcze nie problem
katsi87 ale słodkie truskaweczki Nie ma to jak w domku co? Odpoczywaj
A u mnie od wczoraj została grochówka. To nie robiłam nic nowego Nygus jezdem
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
missyy eeee pogoda w kratkę to ja się Twojej córze nie dziwię że humorki ma Nic się nie martw dzieć nie musi codziennie tak samo być aktywny - z nimi jest jak z nami, raz mamy ochotę góry przenosić, a czasem zaszywamy się w łożu na caaały dzień Mam nadzieję że Cię uspokoiłam
Ufff dwa okna i drzwi balkonowe umyte, firanki świeżutkie zawieszone mmmmm mogę iść zasapana leżakować
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Heh grochowy to chyba na wlasnym ani razu nie gotowalam. Nie pamietam o niej
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Missy no wlasnie taka dluga spodnice na gumce przymierzal bo tez myslalam ze sie nada. Ale powiem ci ze ani guma nad brzuchem, ani pod, ani na. Wygladalam dopiero jak wieloryb w lustrze. Migiem zdjelam i wepchnelam w kat szafy. Juz wole sukienki odcinane pod biustem.
Heh grochowy to chyba na wlasnym ani razu nie gotowalam. Nie pamietam o niej
I tego się też obawiam, że dupska po pierwsze nie zmieszczę, a po drugie gumka może cisnać Inne mam z pasem doszywanym, ale to się nie wcisne w nie na bank.
Szczerze?? Aż strach mnie bierze, jak mam je przymierzac, żebym się czasem nie poryczała z rozpaczy ehhhh.
Z bluzkami to jeszcze pół biedyy, coś sie znajdzie, ale poniżej pasa to będę mieć problem nie lada.
jutro po h&m pochodzę i pozżędzę , bo na e-sklepach nie mam co sobie nic wybierać, bo pewnie i tak się czuć nie będę,a potem tylko zachód ze zwrotami.
Ja na grochówke czasami mam ochotę, dziś akurat nie, to sobie chyba coś innego zjem Mąż musi garnek opróżnić, żeby się nie zmarnowało
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Kakadu no jak tak dalej pojdzie to pewnie w sierpniu urodze termin wedlug om mam na 4.09 a z ostatniego usg wychodzi na 24.08
Mnie jak boli glowa to najczesciej wypijam kawe bo wiem ze to jest od cisnienia a gin sam mi kazal ja pic bo mowil ze mam slabe cisnienia i czasami zdarza sie ze wypije nawet 1,5 kawy dziennie...
Zadnych tabletek nie biore bo sie jakos boje
Z depilacja bikini jak narazie nie mam problemow jeszcze wszystko widze hehe ale jak bede miec problemy z tym to pewnie pojdzie lusterko w ruch
Aggi ubranka sliczne ja tez dzisiaj malej pare rzeczy kupilam co prawda w lumpku ale sa nie zniszczone i w bardzo dobrych cenach
katsi truskawy swietne
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
Za to biustonosze chciałabym ze dwa takie ciążowe do karmienia. Gdzie kupić? Bo przez internet nie chcę, wole przymierzyć.
Noo i ciasto upiekłam z aronią z zamrażalki, oby dobre bo jeszcze nie jadłam....
Miłego weekendu!
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj tak pięknie było, okna wymyte, a dzisiaj? deszcz no kurcze
czy zawsze tak musi być ? wrrrr
missyy spoko ja jak swoje spodenki na dupę wciskałam to niemal ryczałam w łazience, bo 'takie fajne były'... a ja teraz dupę jak szafę trzydrzwiową mam
Gosia no to mocno Ci kruszynka podrosła że aż o tydzień wyprzedziła termin z OM Super To czyli jesteś 99% sierpniówką ja te spodnie też mam 'z drugiej ręki' - już tu kiedyś poruszałam ten temat, że na takiego maluszka nie opłaca się kupować zbyt wiele nowych rzeczy bo on zwyczajnie ich nawet nie zniszczy - te używane nieraz są w stanie nienaruszonym tak jakby tylko metki odcięte były
MAniula ja z moim niskim wzrostem to tylko spódniczki/sukienki przed kolano bo tak to bym okropnie wyglądała kurcze ja też muszę biustonosze kupić do karmienia ale zupełnie nie wiem gdzie jakie i jaki rozmiar
Idę jeszcze dom poogarniać bo połowa od wczoraj mi została.
Udanego dnia
edit: przypomniało mi się coś Ann lub inne mamusie które mają już dzieciaczki Powiedzcie co sądzicie o przewijakach na łóżeczko? Miałyście? Jest sens kupować? Bo jak o tym myślę to raz mi się wydaje że to będzie mega wygodne, a w innej chwili przychodzi myśl że wygodniej będzie np na łóżku przewijać i jestem w kropce bo niby mam wybrany, ale to też spory koszt i się ciągle zastanawiam. Poradźcie czy korzystałyście
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Domek posprzatany to chwila odpoczynku sie nalezy Za to mala buszuje w brzuchu
Zamowilismy dzisiaj wkoncu meble do sypialni Wkoncu bede normalnie mogla z lozka schodzic hehe bo teraz spimy na dwoch materacach i czasami zeby sie dzwignac z niego to musze sie parapetu chycic hehe
Aggi no mala prawie 12 dni wyprzedza termin Co do lumpkow mam takie samo zdanie jak Ty. Jedynie body nie kupilabym w lumpku ale np bluzeczki spodenki czy kurteczke to czemu nie... dzisiaj np kupilam spiworek za cale 2,60zl hehe chodzby mala w nim nie spala to nie bedzie szkoda tych pieniedzy za to
Milego dnia kobitki
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa