- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- dziulka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Zobaczymy może się spotkamy przy porodzie bo nie wiadomo jjak to z tymi terminami porodów będzie.
Ja właśnie wróciłam od mojej Pani dr. I tak jak myślałam ... zmartwiła się tą różnicą i dostałam skierowanie do szpitala na badanie przepływów dopplera. Powiedziała że woli dmuchać na zimne i wszystko sprawdzić. Także pakuje się zaraz i jak mój T z pracy wróci jadę do szpitala Ale staram się być dobrej myśli. Zrobiła mi też dziś usg i mała ma już 623 gr także przez tydzień prawie 200 gr przybrała i pociesza mnie to że rośnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- midnight
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Dzisiaj na USG był ze mną M. (pierwszy raz był i strasznie przeżywał - to jego pierwsze dziecko), więc miałam chociaż wsparcie psychiczne. Dodatkowo czekając przed gabinetem spotkałam moją kierowniczkę (która też jest w ciąży)
Ale do rzeczy... Bobas rośnie jak na drożdżach, ma już około 560 gram, wymiary ma o ok. tydzień większe, niż wskazuje wiek ciąży, ale wszystko rośnie symetrycznie i prawidłowo
Żołądek, pęcherz, brzuszek kręgosłup i kości prawidłowe, z profilu przystojniak Lekarka najdłużej zatrzymała się przy siusiaku, bo dokładnie pokazywała M. co gdzie jest - więc zostaje Kacperek
Dodatkowo okazało się, że szyjka już mi się wydłużyła i ma 44 mm, więc tu też się uspokoiłam - przy okazji pytałam tą lekarkę i powiedziała, że jak jest powyżej 30 mm to jest długa , do tej pory wszyscy mówili, że 35mm to malutko... :/ Ale ta lekarka jest jedną z lepszych specjalistek w Warszawie, więc jej wierzę.
znowu nie mam niestety ładnych zdjęć, ale zdążę się napatrzeć jak się urodzi - zdecydowaliśmy, że jednak nie będziemy robić 3d ze względu na kasę
No i w końcu mogę zacząć buszować po sklepach chociaż dalej nie wiem co kupić, bo większość rzeczy dostanę po majówce. Ale jak chodzę po sklepach to czuję się jak narkoman na głodzie - te wszystkie śliczne ciuszki się do mnie uśmiechają.
W ramach uczczenia pozytywnych wyników poszliśmy na lody i zjadłam sama wielki pyszny deser lodowy u Grycana <mlask> cudowny dzień !!!
Katsi przeczytałam i znowu się, cholera wzruszyłam strasznie trzymam za was kciuki i nie martw się, świetnie sobie poradzisz, w razie czego pisz, coś się zawsze wymyśli:)
dziulka Nie ma co denerwować się na zapas - lepiej, że trafisz pod opiekę specjalistów - wszystko porządnie sprawdzą - trzymam kciuki
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
na życzenie linki:
sklep.dany.pl/index.php?route=product/pr...th=74&product_id=181
sklep.dany.pl/index.php?route=product/pr...th=74&product_id=179
sklep.dany.pl/index.php?route=product/pr...74_84&product_id=178
sklep.dany.pl/index.php?route=product/pr...74_87&product_id=176
cała seria tak mi się spodobała
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
midnight no pięknie że malutki Kacperek zdrowy Twój M strasznie musiał przeżyć tę wizytę, wiem jak mój mąż przeżył jak był ze mną w 16tc hahahaa mam to samo w sklepach dziecięcych choć czasem jak zobaczę cenę to się uspokajam - dlaczego te śliczności czasem są AŻ TAK drogie?
missyy no popatrz mówisz masz - ale cudnie cudowne letnie ciuszki SUPER napatrzać się nie mogę
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Nie pisze za czesto zeby wam nie zawracac glowy moja osoba
Pisalam ostatnio ale forum zaczelo szwankowac i pousuwalo posty U nas wszystko oki, bylam na polowkowych w Katowicach i moje malenstwo jest calkowicie zdrowe co mnie ogromnie cieszy Ku naszemu zaskoczeniu okazalo sie ze bedziemy miec dziewczynke (wszystcy do okola mowili ze bedzie chlopczyk) najprawdopodobniej damy na imie Amelka Mala wczoraj wazyla 523gram hehe a mama ma na plusie juz 5kg hehe ale to przez te swieta
Missy ubranka przesliczne ta sukienusia i spiochy sa ekstra
Sama tez juz zaczynam kupowac dla malej rzeczy Wczoraj oczywiscie przed wizyta z siostra troche poszalalam i dla malej troche pokupowalam
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
nasza koncepcja sie zmieniła będzie Filipek
gosia cieszę się ze wszystko ok,
aggi bardzo ladne ciuszki
katsi cieszę się ze do nas zagladasz, bo nie ukrywam, ze myslalam ze w natloku obowiazków nie bedziesz miala kiedy i to prawda ciaza Ci sluzy wygladasz slicznie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kakadu pochwal się brzusiem ile masz cm w brzuszku? napewno aż tak bardzo nie uuurósł
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aggi ty tez pokaz swojego
Ja Wam wstawie swoj
20t5d
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj to jest dziwny bo czasami jak jest troche bardziej przejedzony to jest duzo wiekszy hehe np tu jest 20t2d i zdjecie robione po poludniu i zobacz jaka roznica
- dziulka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- dziulka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- dziulka
- Wylogowany
- pierwsze słowa