- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i szybko wyschnie Kawka wypita, ogóreczki zagryzione mniamm miałam mega ochotę
natalia no to mnie zmotywowałaś idę czytać bloga Katsi zamiast tu nadrabiać haha śliczny domek ma twój maluszek
KATSI trzy dziewczynki ! Szok ! gratulacje ogromne, Bartek będzie miał babiniec w domku
asienka wiesz co na szczęście mnie nic w dole nie boli więc myślę że nie powinno być źle z tą moją szyjką
Ale następnym razem o to spytam - dokładnie tak jak mówisz - profilaktycznie
missyy no to sporo zapłaciłaś
Ja też nie wiem jak tu te zdjęcia wrzucać kurczę coś mi to nie wychodzi.
Ewcia gratuluję córeczki
marsi ale ja też mam wrażenie że mały siedzi w poprzek u mnie w brzuszku a lekarz powiedział że jest
idealnie głową w dół Chyba takie wrażenie tylko mamy śliczne zdjęcia buźki
Wiki ja to Cię podziwiam że Ty jeszcze pracujesz
Inna faktycznie znów Cię długo nie było zalatana kobita jesteś
Ann śliczny brzuszek okrąglaczek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
Tak czy tak widzę, że zdjęcie się wczytało. Świetnie wyglądasz! I w ogóle pod tą bluzką brzuszka nie widać
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Aggi super fajowe spodnie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ann no dziękuję allegrowe najtańsze chyba za nie 20zł dałam a wygodne sąąąą - szkoda że nie na gumkę tylko na zameczek ale się ładnie naddają
To jak już wrzucam te zdjęcia bo się udało to
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Z tym pęknięciem to ciężko wytłumaczyć, ale zapytałam też o to panią doktor przy okazji i była lekko zdziwiona że jeszcze nie rodziłam bo w takim przypadku to by było normalne ale stwierdziła że skoro nic się nie dzieje, nie mam żadnych niepokojących objawów itd to znaczy ze jest ok a w razie gdyby coś się działo mam się zgłosić do szpitala. Może to jest też to że Nadia jest ułożona w poprzek i za bardzo rozciąga tam wszystko i dlatego coś pękło.
aggi no zalatana to ja zawsze byłam heh a teraz kiedy moge wszystkich odwiedzic wszedzie pojsc itd to jestem podwojnie lecz córeczka nie zawsze pozwala i trzeba troche przejsc na spokojniejszy tryb Chociaż głównym powodem mojego nie bywania jest brak stałego neta ale już to poprawiam
ann owszem szpital już mam wybrany ide tam gdzie jest lepsza i nowocześniejsza aparatura chociaż nie sądze by musiała być konieczna ale lepiej chuchać na zimne. a co do szkoły rodzenia wlaściwie o tym nie myślałam ale może rozejrze się za ofertami może łatwiej mi bedzie przez to przejść
- marsi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
wiki jeśli chodz o prasowanie to proponuję zniżyć deskę jak najmocniej, przystawić krzesełko i prasować na siedząco. Ja tak przynajmniej robiłam i dość dobrze to znosiłam. Oczywiście robiłam małe przerwy. Dbanie o siebie to jest coś co popieram. Ja regularnie chodzę na manicure, lakier hybrydowy. Ale pedicure to też świetny pomysł, przed nami lato i duże brzuchy Trzymam kciuki za twoją przyszłotygodniową wizytę, za zdrówko małego i piękne focie na pamiątkę.
nataliaa87 dziękuje za miły komentarz. Mnie też ciekawośc zjadała co do wagi maluszka, także wiem co czujesz. Daj znać jak już będziesz ją znała Domek szkraba śliczny
ann dzięki za wszytskie rady, są bardzo cenne. Wykorzystam twoje doświadczenie i zapytam. Do szpitala dla maluszka lepiej zabrać pajacyki czy body/kaftaniki + śpioszki? Brzusio bardzo ładny i ogólnie figurka na poczatku ciąży również. Aż pozazdrościć, też taką chce na starcie przy drugim brzdącu
aggi widzę że nie mnie jedyną maluszek zmylił z ułożeniem. Od miesiąca dałabym głowe uciąć że leży w poprzek a tu taka fajna niespodzianka boje sie tylko, że jak będzie dalej rósł jak na drożdżach to bez cesarki się nie obędzie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Także teraz mogę siedzieć i czekać na mężula
Inna super wyglądałaś na ślubie!
marsi no mnie też mały zmylił totalnie, byłam pewna że jest w poprzek, zapytałam lekarza
a on stwierdził że główką do dołu i wszystko w najlepszym porządku
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Inna śliczna fryzurka i piersiątka do pozazdroszczenia.
A jeżeli chodzi o ubranka do szpitala to warto trzymać się listy waszego szpitala. U mnie body ze śpiochami, skarpetki na stópki i rączki oraz kaftanik na górę i czapeczka bez wiązania. Taki zestaw obowiązuje u mnie
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Byłam dziś u mojego gina, bo dzwoniąc po wyniki posiewu, okazało się, ze jednak sa bakterie i muszę przyjechać po receptę.. Tak więc jechalam sobie 45 km w jedną stronę po samą receptę no ale przy okazji zapytałam o to leżakowanie i o ten pessar i pokazałam wyniki moczu i morfologii .. oprócz nospy i luteiny mam przyjmować 3 razy dziennie antybiotyk przez 10 dni na te bakterie z posiewu, oprócz tego mam liczne bakterie w moczu, ale ten antybiotyk też na to ma zadziałać, mam pić jakieś fiolki z żelazem, bo pogorszyła mi sie morfologia, powiedzial, ze ilosć krwinek szybko zmalała, ale anemii jeszcze nie ma... a na dokładkę mam brać probiotyk dopochwowo... ehh a było tak kolorowo
co do spacerków.. odpadają kategorycznie, mam odpoczywać na kanapie i wstawać tylko do wc, zrobić sobie herbatke czy kawke.. a jutro mam spotkanie z połozną... ale takie indywidualne, ja , mój mąż i ona... więc musze tylko przejść do samochodu i potem kilka schodow do jej gabinetu, więc myslę, że mi nei zaszkodzi...
a co do pessara , to okaże sie za tydzień, jak mi zmierzy szyjke.. mam nadzieje, ze nie zmaleje
Missy no właśnie sporo za taki nowy komplet ja póki co, znalazłam używana komode z przewijakiem, regał i pojemnik na zabawki za 400 zł.. teraz szukam łóżeczka do serii, a szafe kiedyś, na razie nie bedzie mi niezbędna
Katsi tak, tak, cudo dziewczynki będą córeczki tatusia co do mebelków- zyrafek, to też szukam na tablicy teraz chyba jakiś szał jest na te klupsiowe mebelki ale bardzo ładne są
Natalia dokładnie , szafa najdroższa.. ja szukam mebelków uzywanych , więc też na razie nie będe miała szafy, a jak sie jakaś okazja natrafi to kupie, tez mi sie póki co nie spieszy
a domek śliczny ja tez postaram sie zrobić zdjątko jutro ale dziś , jak bylam po recepte, to Pani , która rejestruje powiedziała mi , że brzuszek już ładnie widać
Ewcia ciesze sie, ze wszystko po wizycie dobrze masz racje, idealne wyniki nei zdarzzają sie tak często, ja też miałam idealne, aż do tej pory już sie pogorszyły niestety..
Marsi jaki słodziak, miodzio i spory jest mój Kacperek w 28 tc ważył 1200 g:)
ja znów słysze od wszystkich, ze nosek ma po tacie i to nawet lepiej hihi, nic nie poradze na to, ze odziedziczyłam swój po mamusi- lekko garbaty
Gosiu trzymam mocno kciuki za Ciebie i Amelke będzie na pewno dobrze
Wiki staram sie leżeć, choć czasem to trudne, bo to by sie przydalo zrobić, czy tamto
ja też jestem w polu jeszcze tyle, ze pokój po remoncie pare rzeczy dopiero kupiłam, ale to kropla w morzu na razie szukam mebelków dla małego ,a potem powoli bede ogarniać reszte
Inna witaj po dlugiej nieobecnosci równiez nie bardzo wiem, o jakie peknięcie chodzi.. więc nie pomoge
ale widzę, ze Pani Doktor Cie uspokoiła no i ważne, że glukoza wyszla dobrze, ja też objadam sie słodyczami, niestety i każdego dnia obiecuje sobie, że będe ograniczać ładne zdjęcie ze ślubu
Ann ładniusi brzuszek
widac już po brzuszkach, ze nasze dzidzie coraz większe mój mi sie wydaje ogromny ale to może jutro zrobie Wam pokazać
Aggi ale Ty szczuplutka jesteś tylko brzuszek rosnie pozazdroscić
Ja właśnie wziełam pierwsza dawke antybiotyku (mam brać co 8 godz, więc o 23.00, 15.00 i 7.00 ) zjadłam kanapeczkę i uciekam poleżakować przed tv mężulek na nocy w pracy.. ehh, samotna nocka sie szykuje, nie lubie, oj nie lubie, ale co zrobić słodkich senków
- Ewcia87
- Wylogowany
- gaworzenie
Wiki Moja córcia od samego początku ułożona była główką do góry, później miałam wrażenie, że właśnie ułożyła się w poprzek,bo czułam ruchy zarówno po lewej jak i prawej stronie brzucha, a tu na wizycie spotkała mnie taka niespodzianka
ann-sunshine Piękny brzusio No bardzo miło jest mieć takie wyniki tym bardziej, że kilka wizyt wcześniej wcale nie były takie kolorowe Ja również bardzo pragnęłam mieć parkę i na szczęście się udało, ale i tak najważniejsze, żeby było zdrowe Mój mąż śmieje się, że wiedział co robi
asienka87 Akurat wiem przez co przechodzisz W pierwszej ciąży od 6 miesiąca również miałam zakaz czegokolwiek robienia. Wstawać mogłam tylko do toalety. Myślałam, że zwariuje, no ale czego nie robi się dla swojego maleństwa Mimo mojego leżakowania i tak w 35 tc trafiłam do szpitala ze skurczami i 1cm rozwarciem, i tak z tym 1 cm rozwarcia chodziłam do końca ciąży, bo urodziłam 3 dni przed terminem
- marsi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- marsi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Po sniadaniu juz. Ja tez mam szkole rodzenia.
Powiem wam ze natalka juz tak sie rusza ze caly brzuch mi chodzi
- marsi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Od razu przechodzę do pisania, bo wczoraj pół dnia neta nie miałam, Chyba jakaś awaria, więc pisałam do Was esej z koma. Ale za nim go napisałam, bo mnie chyba zdążyło wylogować Nawet nie wiem czy teraz wszystko spamiętam, co chciałam Więc chociaż krótko:
aggi
Ale ładniutko wyglądałaś na komunii, tak zgrabnie
Kocyk przecudny, sama taki sobie podobny z minky zamówiłam turkusowy w sówki. A z Tesco to Ty chyba nigdy pusto nie wychodzisz hihiihi
asienka87
mało, nie mało. Wiadomo, meble kosztują, dużo czasu na nie odkładaliśmy, bo zawsze w międzyczasie coś na malutkiej dokupywaliśmy i kwota się nie zwiększała. Pocieszające jest jednak to, że kasę na wózek mają mi dać teście, więc może gdyby jeszcze w planach miała kupno wózka, to tak za meblami bym się nie skłaniała.
Inna witaj po dluuugiej nieobecnosci zaglądam tutaj częściej Zawsze mamy jakiś temat do dyskusji
ann-sunshine Ale ładny brzusio. ;D Natalia to mała figlara, hihhiih, chce mamie trochę popsocić
Moja porodówka nie zrobiła jako takiej listy ubranek, czy tego co ja muszę mieć. Więc na pewno jeszcze będę musiała zrobić rekonesans i pojechać popytać co i jak.
Ewcia87 to teraz musisz odrobić zaległości, szaaał zakupowy Ale to takie przyjemne, więc udanych łowów
nataliaa87 zgrabniutki brzuszek
Pierwsze upały, a ja już mam dość. Wczoraj przewietrzyłam szafę za spódnicami długimi. Z czego dwie tylko się nadają, bo mają długi pas, który mogę naciągnąć na brzuszek. Bez nich chyba bym nie wytrzymała takiego ciepła.
Z pomocą mi przyszła siora, bo zabrała mnie na zakupy. Kupiłam sobie kolejne dwie, na zmianę. Leciutkie, zwiewne i nawet nie czuje się w nich jak olbrzym Byłam szczęśliwa jakbym nie wiem co kupiła.
Potem jeszcze mąż przyjechał i pojechaliśmy na zakupy. W sobotę po malowaniu chyba sobie pogrillujemy
Wróciłam do domu i padłam na twarz. Zanim jeszcze pochowałam zakupy, czasu minęło i potem leżałam jak długa. Za dużo się nachodziłam. Malutka też jakaś pobudzona byla, bo ze mną się pół nocy wierciła.
A teraz co by tu porobić_
zjem śniadanko, rosołek już wstawiłam Pewnie pójdę sobie usiąść na huśtawkę i się trochę pobujamy :P Poleniuchujemy.
Wczoraj tak mi było przyjemnie, że położyłam się na niej i prawie przysnęłam