- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- nooia
- Gość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
Ja w sumie zamówiłam łóżeczko z szufladą, materac,komodę, przewijak i regał. Kiedyś dokupi się młodemu szafę i będzie miał na jakiś czas meble. A za pościelą też już patrzyłam Ale to zostawiam sobie na czerwiec, bo w tym miesiącu i tak już poszalałam
Aggi wrzucę, wrzucę tylko żeby przyszły Na tym chrzcie żadne z nas chrzestnym nie będzie, więc sobie raczej odpuścimy. W ogóle, to tez niedawno miałam być chrzestną. Kruszynka urodziła się w grudniu i wiecie co? Podobno wszyscy wybili to mojej kuzynce z głowy, bo ja w ciąży itd. Przesądy, zabobony itd.. Ehhh.. Ale wydaje mi się, że ona czeka na mnie tak czy tak, bo mała ma już 6 miesięcy, a chrztu nadal nie było i nic o nim nie słychać
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Matka Polka aggi włożyła rozmiarki 56-62 w kolorze białym + pieluszki tetrowe i ręczniczek biały do prania
jutro będzie prasowaaaaaaaanie. tak, nudzi mi się
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
A co do tych przesądów, to mnie to bawi. Ale skoro ludzie w to wierzą, to i tak pewnie później w dalszym życiu doszukiwaliby się konsekwencji takie sytuacji.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
W przyszłym miesiącu czaje się właśnie na pościel, przewijak i materac. Bo niestety budżet nadszarpnięty że ho ho.
Szafa najdroższa, ale musiałam od razu kupić, bo nie mam miejsca w szafach. (Jak zwykle z resztą! )
Ja wzięłam zajączka, bo kolor mebelków mi się spodobał, jest taki delikatny i jasny, będzie pasować do ścian
efektem się potem pochwalę hihi
aggi dajesz, dajesz hihihihiihi. Ja mam jeszcze ciuchy z metkami w torbie Wstyd mi normalnie
Ale jak już będę mieć szafę, to w końcu też się wezmę za pranie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- marsi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas wszystko dobrze, mam taką nadzieje. Dzisiaj idziemy do lekarza na 18.45. Obym usłyszała same dobre wieści.
Wczoraj pogrążona szałem sprzatania, wieczorem cierpiałam na kręgosłup i napiety brzuszek. Czytając o waszych skracających sie szyjkach, trochę się przestraszyłam. Dziewczynki trzymam za wszytskie kciuki, byście wytrwały do planowanego dnia porodu. Odpoczywajcie jak najwięcej.
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
marsi powodzenia na wizycie. Daj znać jak już będziesz po.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
mnie też podobają sie bardzo mebelki klupsiowe i też żyrafka mnie sie podoba a ile dałas za komplet , jesli mozna wiedziec? szukam używanych póki co, bo nowe to ceny z kosmosu , jak dla mnie...
byłam na blogu Katsi- ale niespodzianka
Missyy ja też powolutku kompletuje wyprawkę (lista Ann jest bardzo pomocna ) i chcialabym ją miec już gotową koncem czerwca/początkiem lipca, szczególnie, ze lekarz nastraszył mnie tym porodem w lipcu.. ja szukam mebelków na tablicy, używanych, i nawet świetna okazja mi przemknęła koło nosa , niestety , bo ktoś mnie uprzedził... z serii klupś jeszcze mam czas , wiec może znajdę coś interesującego a ile dałaś za ten nowy komplet mebelków ? ja własnie chciałabym łóżeczko, najlepiej z szufladą, komodę z przewijakiem i szafę..
Ann no własnie ja mam brać codziennie 2x luteine i 2x nospe i powiem szczerze, po tej nospie jest dużo lepiej.. wcześniej tak mnie brzuch , odcinek lędzwiowy i pachwiny bolały, że spać nie moglam, czasem nawet chodzić, a teraz juz jest na prawde dobrze...
Katsi Kochana , trzymaj się dasz rade a Majowka na pewno Cię zrelaksuje nie mogę uwierzyć, ze już za miesiac będziesz tulić swoje bobaski do serduszka ja też mam 10kg na plusie , ale z jednym dzieciątkiem tak więc chudzinko, domyślam się, że tylko brzuszek i biust Ci rośnie
Aggi dobrze by było, zeby Ci zmierzył.. bo jak mojemu lekarzowi powiedziałam, że miewam bóle podbrzusza i mnie badał palcowo to tez powiedział, że zamknieta , twarda i wszystko ok, ale profilaktycznie zmierzył mi szyjke.. i wtedy okazało się , ze taka krótka... ;/ przypuszczam, ze mogło sie zdarzyć , ze by mi jej nie zmierzył i tak bym sobie chodziła nieświadoma... więc lepiej upomnij sie o zmierzenie, tak profilaktycznie...
Natalia Aggi a co do zabobonów, to czasem mnie tak smieszą, że szok... ostatnio moja znajoma powiedziała mi, ze w ciąży nie chodzi sie na pogrzeby... i ona nawet nie była na pogrzebie wujka swojego męża, a niby dlaczego ? ja byłam wczoraj na pogrzebie cioci i jakoś nie widzę w tym nic złego ;/ ehhh, te zabobony
Marsi daj znać , jak będziesz już po wizycie
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
katsi woww, same dziewuszki hihihi. A jakie ładniutkie
- katsi87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
ciekawe jak tu z dorzucaniem zdjec, oczywiscie nie moge tego zrobic;/ ale jak pisalyscie widzialyscie na blogu;p;p;p hihihi wrazie co podaje adres jeszcze raz dla Was kobietki które nie widziałyście fotek:D wkońcu je mam:D ale czad:P
naszpotrojnycud.blogspot.com
Co do reszty o której piszecie:D
Tak jak Natalka my mamy żyrafki:D hi w wiekszej ilosci niz jedna ale zyrafki:D kupowalismy na tablicy. z Materacykami:D
Mamy szafe komode i przewijak z firmy Meble Jawor czy Forte, już nie wiem sama: dostalismy w prezencie.
Mamy tez przewijak z zyrafka do łazienki:D też z Klupsia:D
Ochhh już sie nie mogę doczekać jak pokaże Wam pokój. Jeszcze troszkę
Co za dzień... Właśnie Bart wyszedł i leżę, czekam na jutro żeby już wyjść i być w domu:)
Och dziewczynki... A DOBRO powraca wiem napewno, tak jak Ann napisałaś
Miłego wieczorku;****