- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Serduszko dam, dam, dzisiaj wieczorkiem już powinnam wiedzieć
Jusia dobrze, ze Ci sie udało do tego gina ważne , aby sie wyleczyć obawiam sie, że mnie też to nie minie
A ja dziś śpac nie mogłam mój to tak dziś wyjatkowo chrapał, normalnie całą noc;/ ja się wierciłam, bo nie mogłam spać, a on sie budził, bo ja się wierciłam - błędne koło po godz. 5.00 poszedł do pracy, oczywiście niewyspany... a ja już nie mogłam zasnąć ;/ ale zaraz się kłade, bo trzeba sie zdrzemnąć cmok :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Wstałam w podłym nastroju, bo głowa znowu mi pęka
Byłam wczoraj w rossmannie i kupiłam sobie na ból głowy plastry żelowe Apap Ice, zobaczymy czy pomogą, bo tabletek nie chce brać.
I taki kryzys załapałam w c.h., że myślałam że się przewrócę. Zapach gofrów, pieczonego mięsa z grilla, ciepło, tłok tak mi się wszystko zbiegło, że nie wiedziałam co się ze mną dzieje. Byłam w wc, to potem zaczęło mnie uciskać w podbrzuszu jak chodziłam. Szybko poszłam usiąść na ławkę w cichy kącik, żeby przeszło
Stracha miałam takiego, mówię Wam.
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Missyy wystrzegaj się centrów handlowych póki co, zimą to nic dobrego.
Jusia, dobrze że się do lekarza dostałaś.
Napisałam wam wieczorem posta, ale forum się zwiesiło i mi go wcięło
Ja też dziś kiepsko spałam, a dziś nic nie pośpię, bo do pracy na nockę idę, buuu, ale za to jutro w dzień pewnie super będzie mi się spało
- Dunia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Przygarniecie mnie w tym wątku? Widzę że już się troszkę rozgadałyście - postaram się nadrobić
Termin mam na 28 sierpnia, jest to moje pierwsze Maleństwo. W zeszłą środę zobaczyłam bijące serducho i zakochałam się bez pamięci
ann-sunshine - proszę uprzejmie o dopisanie mnie w 1. poście
- Ummi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
A ja cos czuje, ze bedzie drugi chlopaczek choc moim przeczuciom to nie ma co wierzyc, bo ostatnim razem przeczuwalam, ze dziewczynka, a tu jednak chlopak I chyba dobrze poznac plec wczesniej, bo ja poczatkowo chcialam miec niespodzianke przy porodzie, ale maz chcial wiedziec i wiedzialam, ze jak on bedzie wiedzial to nie wytrzymam w nieswiadomosci I jak ginka nam powiedziala, to wiadomo radosc, ale tez trzeba sie bylo z ta mysla oswoic poczatkowo nie moglam sobie wyobrazic jak ja chlopaczka wychowam – przeciez go zacaluje, a on nie ma byc maminsynkiem hihihi. A teraz chyba bym chciala chlopaczka, zeby fajni braciszkowie byli i mieli dobry kontakt. Choc slodka dziewczynka tez moze byc – w rodzinie same meskie wnuki, wiec by odmiana byla
Ja sie lepiej juz czuje – mlodsci juz tylko wieczorne choc na twarzy dalej plamy a smaki to mam wymieszane – w jednym momencie mam ochote i na czekolade i na ogorki kiszone
Dobrze sie czuje, wiec wrocilam do starych nawykow – wczoraj 11 godzin na nogach, calodniowy wypad, troche meczacy, ale synek przeszczesliwy i chodzil bez konca, wozek na drzemki tylko a w sobote pierwszy wiekszy upadek - krew sie z rozcietej wargi polala i teraz wyglada jak niezly lobuz z taka napuchnieta...biedaczek
Ann mam termin na 09.08. Musze sobie suwaczek zrobic, ale jakos czasu brak
- serduszko20
- Wylogowany
- gaworzenie
mam takie pytanie bo to też moje pierwsze dziecko, w którym tygodniu lekarz może zobaczyć płeć dziecka?? mi obojętnie czy to będzie chłopiec czy dziewczynka najważniejsze żeby było zdrowe, ale jestem ciekawa:)
dziś chyba była pechowa noc bo ja też nie mogłam zasnąć wierciłam się, kręciłam i jakoś się udało ale było ciężko:(
Przed ciążą kochałam czekoladę a teraz nie mogę na nią patrzeć i na chleb masakra:(
ann-sunshine- dziękuję też mam nadzieję, że będę dobrze się czuła i ślub się uda
Pozdrawiam wszystkie sierpniówki:*
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
jestem w trzeciej ciąży mam już dwóch genialnych synków 7 lat i 2 lata i dwa miesiące
pozdrawiam Serdecznie
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- serduszko20
- Wylogowany
- gaworzenie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
asienka i jusia pocieszcie się, ale dzisiaj zauważyłam że i mnie TO chyba zaskoczyło więc nie jesteście same...
asienka a ja też nie umiem spać jak mój chrapie a on zasypia na plecach zazwyczaj i w tej pozycji właśnie mega chrapie zawsze go kopię jak już się wytrzymać nie da i też znów nie spałam w nocy.
missyy to idź do łóżka nadrobić tę noc, ja zaraz właśnie tak zrobię ! Też kolejną noc już nie spałam, tragediaaaaaaa... no nie dziwię Ci się że stracha miałaś ja tak miałam ostatnio w tesco.. zrobiłam szybko zakupy, ciepło mi było jak cholera a tu kolejka na pół sklepu.. ale na 'szczęście' otwarła kasę inną i poszłam tam, a przede mną dwie osoby.. a to babsko się tak guzdrało, że matko myślałam że tam zemdleję jak już moja kolej nadeszła to się ucieszyłam ale na marne bo nagle jej waga przy kasie działać przestała, już jej chciałam wykrzyczeć że ma odstawić te pomidory
Ann no to szybko mijającej nocki życzę ;*
witaj Dunia Rozgość się ! Bijące serduszko to najlepsze co można zobaczyć kiedy kolejna wizyta? Możesz nam tu fotki wrzucać bo lubimy
Ummi dawno Cię nie było eeeeee tam końcem końców nieważne co - ważne że zdrowe się urodzi i silne no no to nieźle musi wyglądać jakby po jakiejś bijatyce w barze conajmniej Pamiętam jak synek koleżanki tak się uderzył że jedynki połamał i oko podbił Wyglądał strasznie
serduszko teoretycznie chyba nawet około 14-15tego tyg, ale wiadomo że im później tym bardziej dokładnie, bo czytałam że początkowo narządy chłopca i dziewczynki są strasznie podobne i łatwo o pomyłkę chociaż np dużo widziałam na własne oczy pomyłek Koleżanka szła na porodówkę i była pewna że dziewczynkę urodzi, nawet na tym 4d jej powiedzieli że dziewczynka a urodziła chłopca Mówiła mi później że jakby rodziło się pod narkozą to by powiedziała że jej dziecko podmienili
witaj kakadu ależ się nas namnożyło No to teraz czas na dziewczynkę jak masz już taki dorobek męski w domu?
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
aggi moja dzisiejsza taktyka na spanie, to oglądanie tv ile się da, aż sama się nie zmęczę i dopiero idę spać. Plan ok, tylko pewnie jak emciu będzie głęboko spał, to mnie będzie korcić żeby się szybko wtulić
Idę coś do jedzonka zrobić, dostałam chęci na kotleciki z cukinii w bułce tartej, do tego ketchup Syte i się w końcu najem na noc.
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
Buziaki i miłej nocy ja się chyba położe i wezmę jakąś książkę.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
A ja serwowałam pizzę właśnie 15 minut temu Nie ma to jak zdrowo na noc się odżywiać ale w końcu miałam na coś smak tak na prawdę i mi smakowało
MAniula odpoczywaj ile się da
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ummi ale Ci zazdroszczę, że już mdłości mniejsze. U mnie właśnie tragedia, od kilku dni targają mną cały czas. Nie wiem, może to dlatego że ten katar i apetytu nie mam i nie jem?
Kakadu witaj trzecie dziecko. Długo mąż cię namawiał? Bo u nas jest konflikt, ja chcę dwoje, mąż troje dzieci. Nie wiem jak wybrniemy, bo kompromis nie wchodzi w grę.
Maniula, ty wieczorowe osłabienie, a ja dziś dołka hormonalnego ciążowego miałam. Ryczeć mi się chciało cały dzień, i myśli nie takie do głowy przychodzą. Ale nic, jutro będzie lepiej.
Dziewczyny a spanie przy TV? Bo mnie to wychodzi rewelacyjnie.
Czeka mnie ciężki dzień. Córa ma biegunkę i odparzoną pupę, czyli do żłobka nie idzie, czyli ja nie idę po nocce spać. Rewelacja.
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
...
Ze mną to też są problemy
Jem sobie śniadanko, a tu chrupła mi spora część zęba trzonowego Ryczeć mi się chce, bo w tamtym roku miałam go robionego, a teraz to A dentystka, która go robiła jest na feriach. Dopiero po 10tym by mnie przyjęła.
A chyba nie mogę tyle czekać w ciąży,zarazki itd. Jestem w kropce