- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
No a te badania jakby się uprzeć nie free bo mężowi od wypłaty odbijają na abonament tej opieki medycznej, ale przynajmniej dodatkowo nie płace, a jeśli mogę to skorzystam.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Aggi może już jutro Wam coś wspomni choć na pewno Wam powie, tak jak nam, aby sie tym jeszcze nie kierowac
Nata ja też czasem czuje jakies ukłucia, lekki ból w dole brzucha.. ale skoro większość tak z nas ma , to przypuszczam, że to dlatego, że nam macica rośnie i sie rozciaga, więc nic sie nie martw no chyba, że ból czy kłucie byłyby bardzo uciążliwe, to lepiej nie bagatelizować...
Missy z tym remontem, to chyba u większosci nas tez czeka remont sypialni no i najlepiej abyśmy to zrobili w II trymestrze, czyli mamy 3 miesiace jeszcze mam teraz dużo czasu, to muszę sie zastanowić nad aranżacją
Maniula nic sie nie przejmuj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja też wcześniej tak miałam, że ciągle marzłam.. jak już wskoczyłam pod kołderkę, to trzęsłam sie z zimna i nie mogłam sie zagrzać, a w meiszkaniu cieplutko... ale już mi przeszlo, wiec chyba coś w tym jest
Dunia mnie bardzo zapachy przerazaly... nagle zaczynało mi wszystko po prostu śmierdzieć mój mąż nie mógl sie nadziwić
i ja również miałam całodniowe mdłości, a nawet z nasileniem wieczorem rano praktycznie w ogóle ale czytałam gdzieś, że nazwa poranne wcale nie jest tego odzwierciedleniem
co do siusiu... to wiedziałam, że w I trymestrze też.. ale całe szczęście wraz z wkroczeniem w II trymestr, te dolegliwosci mineły... mam jeszcze problem z zaparciami.. ale jedna rozpuszczalna kawka z mlekiem rano załatwia sprawę
Sierpniowydzidziuswitamy serdecznie tak,jak pisała Aggi, pisz nam tu o wszystkim, co Cię trapi, cieszy, smuci itp
co do wody... ja piję niegazowaną, ale lubię jeżeli chodzi o rodzaj.. szczerze mówiąc, to kupuję tą najtańszą "kauflandowską" nie sprawdzałam jakie ma minerały i ogólnie jaka to woda... doszłam do wniosku, że skoro mam nawadniać organizm i musze jej pić dużo, to po prostu będę ja pic
Ann w końcu odpoczniesz, należy Ci sie
fajnie, że już masz wyprawkę ja nie mam pojęcia w ogóle, co będzie mi potrzebne.. przeraza mnie myśl, że o czymś waznym zapomnę
a ja na pierwsze ruchy dziecka juz po prostu nie mogę sie doczekać
Maganna ja wkroczyłam w II trymestr i jak ręką odjął wszelkie dolegliwości teraz czuję sie wyśmienicie
Daj znać jutro, jak wrażenia przy nowym lekarzu
Serduszko ja juz na zwolnieniu 4 tyg jestem a chciał mi dac jeszcze wczesniej.. ale jednak dał dopiero od 10 tc, no i całe szczęście, bo w koncu zaczęłam odpoczywac:)
Nio, najgorsze to zapraszanie ale przeleci a do kwietnia jak przeleci, nawet sie nie obrócisz, a już będziesz mężatką
Aggi ja dziś w banku byłam i też tam tak ciepło było że w końcu musiałam usiaść... a kolejka taka, że szok... szkoda, ze jeszcze brzuszka nie widać... może wtedy by nas jakoś poza kolejką obsługiwali
Ufff, nadrobiłam całuski dla przyszłych mam i kruszynek w brzuszkach :*
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
co miesiąc jakby miał się na tyle zmieniać to byśmy doszły do miseczki G:P ihihi.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
asienka no wiadomo że przepuści się kogoś kto ma kilka rzeczy, ale zazwyczaj trafiam na staruszki przed sobą i teraz wojna światów: ona lat 80, pełny koszyk zakupów, a ja co z tego że w ciąży jak nie widać, zdaniem babci 'postoję bo młoda jestem' mimo że mam tylko trzy rzeczy szkoda gadać
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
z tego co widzę wszystko ok, dzieciaczki rosną nawet zdjecia są i to jakie cudenko
ja z utęsknieniem czekam na na piątek i swoją wizytę trzymajacie kciuki
Popatrzylam na forum a tam juz nawet mamusie pazdziernikowe są czas leci!!!
milego południa kochane )
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ciągle myślę o tej wieczornej wizycie, czy wszystko jest OK
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
dziś wybieram sie do naszej galerii, jest tam H&M, reserved, i jakieś z bielizną też, więc moze coś znajde .. chcialabym jeden kupić, bo nie wiem, jak z tym wzrostem teraz będzie
Aggi dziękuje za linka, podpatrze dziś wybieram sie na jakieś zakupki, chciałabym jeden kupić i jak już będę dokładnie wiedzieć jaki rozmiar, to moze faktycznie spróbuje na necie żeby mieć na zmiane:)
co do sportowych... to mam jeden i powiem Wam szczerze, że jest idealny do spania zakadam go pod piżamke, nic nie ciąży, nic nie boli, wszystko siedzi na swoim miejscu, a z racji materiału wygodnego nie gniecie , nei wrzyna sie chociaż na codzień źle bym sie w takim czuła
daj znać, jak po dzisiejszej wizycie
kakadu do piątku przeleci , nawet się nie obejrzysz
nio my juz zaczynamy 4 miesiac- tak ten czas leci