- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- maganna
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja już dziś po wizycie jestem. Nowa ginka w miarę spoko, ale dla mnie ci wszyscy lekarze są małomówni strasznie.
Wcześniej moja stara ginka (ta którą zostawiłam w rodzinnym mieście) wszystko mi dokładnie tłumaczyła, bo przez tyle lat już zdążyła mnie poznać i wiedziała, że ja muszę wiedzieć o wszystkim w najmniejszym szczególe. Taka osobowość
Dostałam skierowanie na mnóstwo badań, przejrzała stare badania, zważyła mnie, ciśnienie też miałam mierzone, ogólnie nie ma co narzekać. Dowiedziałam się, że ciąża to dziwny stan i niektóre rzeczy dotychczas niespotykane mogą się przydarzyć i mamy się nie dziwić
Miałam dziś robione USG, które jest zalecane w 11-14tygodniu. Kość nosowa jest, a NT nie uwidoczniono (to dobrze czy źle? nie mogę nigdzie w necie znaleźć i nie wiem czy udało mu się zmierzyć czy nie. Wiem tylko, że dobrze że nie jest większe od 2,5), niestety Pan od USG też nie był zbyt rozmowny, powinno mi chyba tylko wystarczyć, że jest wszystko ok Sprzęt mieli troszkę gorszy dlatego z moim M uzgodniliśmy, że pójdziemy jednak prywatnie na USG genetyczne. Jak dostanę jutro ładne zdjęcia to wrzucę.
Ogólnie wstąpiły we mnie nowe siły i jak w najbliższym czasie będę się czuła tak samo dobrze jak przez ostatnie dni to będę szczęśliwa
asienka i aggi ładne brzuszki Wy takie szczuplutkie jesteście i ślicznie już się zarysowują.
Trzymajcie się ciepło w ten słoneczny dzień
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- nata
- Wylogowany
- gaworzenie
Dzwonilam do mojej ginekolog i powiedziala,ze to normalne,ze mnie boli ten brzuch, bo wszystko sie rociaga i do tego te moje zaparcia :/ wrrrr.....
Ja pije Muszynianke dobra w smaku i ma mineraly .
Juz sie lepiej czuje, mdlosci praktycznie brak chyba,ze slodkie wcinam hihi choc od kilku dni popoludniu glowa mnie pobolewa :/ eh....
Caly czas jestem rozdrazniona i z byle powodu mi smutno, normalnie chwilami sobie mysle czy deprechy jakies nie mam :/
Ja mam wizyte dopiero 12.02. Juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze malenstwo . Jedno zdj. Stoi juz w ramce .
Tez nie wiem kiedy sie zabiore za wyprawke dla dziecka. Musze kiedys usiasc i spisac co jest potrzebne dla Malenstwa i dla mnie
- nata
- Wylogowany
- gaworzenie
- serduszko20
- Wylogowany
- gaworzenie
ale macie śliczne brzuszki a u Ciebie ann-sunshine rzeczywiście już bardzo widać a jeszcze Twoja córcia podtrzymuje ten brzuszek genialne:)
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
Papa
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
Maganna dobrze, że po wizycie wszystko dobrze może małomówna, bo jeszcze Was nie zna ważne, ze z dzidzią wszystko ok, a jeżeli chcesz sie upewnić, to warto iść prywatnie
Ann piękne zdjęcie świetny pomysł z córeczka
Nata też miałam mały, a teraz 2 rozmiary dalej
Maniula dużo zdrówka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- nata
- Wylogowany
- gaworzenie
maniula wez odpocznij troszke . Za szybkie tempo wiem cos o tym, ja po masazu czy spacerku jestem tak zmeczona,ze musze sie polozyc i czesto zdarza mi sie zasnac
Eh... widze,ze tylko ja Wam tak narzekam dzis jeszcze przeczyt.jakis artykul,ze kobiete bolal brzuch i okazalo sie,ze serduszko przestalo bic i schiza
Wszystko jest dobrze tak sobie powtarzam
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
najgorsze jest czytanie artykulów i dołowanie sie ;/ wiem coś o tym...nie ma sensu
Maniula ojojoj... może pierwsze i ostatnie oby ostatnie
Dziewczyny a Wy kupowałyście coś na rozstępy ? albo coś stosowałyście?
dziś w aptece Pani polecała mi krem o podwójnym działaniu firmy Mustela.. ale strasznie drogi... ogolnie opinei w miare przychylne.. no ale, podobno jak rozstępy maja sie pojawić, to i tak sie pojawia... sama nie wiem...
czytałam tez, że warto stosować oliwke dla dzieci np Bambino.. nie wiem sama jak sie ustosunkowac do tego.. bo przydałoby sie coś stosować
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ale prawda jak mają wyjść i tak wyjdą, ale lepiej zapobiegać żeby nie były, aż takie złe !