BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2014

9 lata 11 miesiąc temu #954632 przez mesy
Kuźwa posta mi ucina :angry: Wiec skończę tu...

Generalnie duza zmiana przy tym skoku :) zapuszcza juz strasznie żurawia za mną jak leży w łóżeczku hehe T sie śmieje , ze Patryk to maly snajper :D

A tu przedstawiam wam siostrę Patryka ....Patrycje:D :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #954637 przez Princessa27
Miki ja też jestem mojemu nic oprócz cyca nie daje i tak będzie do 6 Mc nawet jeśli lekarka na szczepieniach będzie mówiła ze juz możemy coś tam mu podać to my z mężem podjęliśmy decyzję ze do tego czasu nic.

Musze do poradni laktacyjnej się wybrać zobaczyć co pani Gosia nam powie. A mój od 4 stycznia głowę podnosi tylko ze jak za ręce się go złapie to nie do siadu się podnosi ale staje na nogi. Budzi się raz w nocy na jedzenie ale raz w tyg ma jeszcze jazdy i budzi się 3 razy co mnie bardzo daje w kość bo do luksusu przyzwyczaił mnie.

Princessa27

9 lata 11 miesiąc temu #954640 przez Princessa27
A ja po ciąży tez miałam super włosy do 19.12 jak to pochwaliła się mojej przyjaciółce ze mi ani wiosek nie wychodzi tak po 2 dniach trach i dupa teraz mi wychodzą bardzo. A witaminy ciążowe biorę cały czas

Princessa27

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #954643 przez Princessa27

Całuski dla cioteczek z forum od Milusia

Princessa27
Załączniki:
Podziękowania: mesy

9 lata 11 miesiąc temu #954653 przez lynka80
jak zaczną wypadać to je obetnę ;) już kiedyś miałam krótki fryz i korci mnie czasem żeby wrócić do takiego obcięcia.

Princessa, Miłoszek śliczny :)

Mesy, a co to za księżniczka? ;) sładziak !

Rośnij nam zdrowo!

9 lata 11 miesiąc temu #954731 przez żana
Miki mi też włosy lecą garściami. Jedno przeciagniecie grzebieniem i pełno włosów :-(

A co do spania to moja Amelka nadal nie potrzebuje dużo snu. W nocy ładnie bo 23-8 i 8-10. Ale w ciągu dnia to kiepsko śpi. Jak juz śpi dłużej niż godzinę to jestem szczęśliwa.

Jutro mamy szczepienie oby myszka przeszła spokojnie. Mesy daj znać jak tam Patryk bo Wy chyba dziś sszczepienie.

Myszata ile Wiki waży ? Wygląda na pół roczny jak nic ;-p

9 lata 11 miesiąc temu #954768 przez mesy
Zana nie bylo szczepienia. Patryk ma gardło czerwone gdzie w ogóle nawet nie marudził żebyśmy sie skapli...jedyne co to rzadszą kupkę robi ale tragedii nie ma...
Przesunęłam nam ns 22 stycznia. Troche die zmartwiłam , ze tak późno bo w tym tyg mija 10 tygodni od poprzedniego szczepieni.....no ale pytalam 3 razy czy nic sie nie stanie , ze tak długo...powiedziała ze nie.

Ja dostałam antybiotyk a Patryk tamtum verde do psikania gardła. Ma niby języczek mniejszy...ja nie wiem co to ma do rzeczy , ale niby przy chorobie tak jest

9 lata 11 miesiąc temu #954773 przez Myszata
Żana zwaze wiki dzisiaj to napisze przed swietami wazyla 6500 siada mi na kolanach jak stara lapie sie w wozku i usiadzie az sie boje jej samej zostawiac w wozku gondola juz na nia za mala jak lezy hehe ciuszki na 68 prawie wszystkie odlozylam bo za male nawet nie zdazylam ubrac...

9 lata 11 miesiąc temu #954775 przez Myszata
Mi tez okropnie wypadaja wlosy wszedzie ich pelno...

9 lata 11 miesiąc temu #954781 przez mesy
A tak ćwiczymy Patryka na podnoszenie glowki z pozycji leżące...siedzi tak ok 3-5 sek....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Swoja droga Patryk wazy 8,060 gram :blush:

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #954782 przez Miki
Spacer zaliczyłyśmy mimo opadów śniegu... Tak mi się nie chciało iść ale ma niby u nas padać deszcz do końca tygodnia :dry:

Princessa ja podaje Małej już marchewke ;) Od weekendu zaczniemy już marchewke z ziemniakiem :P Nie chcę czekać do 6 miesiąca, bo i położna i pediatra radziły mi już wprowadzać nowe pokarmy, bo później dzieci nie chcą nic poza mlekiem :whistle: A poza tym Lidka ewidentnie domagała się już innego jedzonka ;)

Czyli nie tylko u mnie tak źle z włosami :unsure: Mam nadzieję, że nie będę musiała ściąć bo zdecydowanie lepiej wygladam w długich, no i mniej roboty :P A i w kwietniu idziemy na weselicho to potrzebuje długie żeby je jakoś ładnie upiąć :P
Co do tabletek to póki karmię to nie bardzo żebym brała... Ja sobie chwalę ampulki Seboradin co prawda tanie nie są ale skuteczne.

Mesy a Patryk w ogóle nie dał po sobie poznać że mogło go to gardełko boleć? :whistle:

Można już tak powoli sadzac dzieciaczki? Bo ja się boję ze Malej krzywdę zrobię :huh:

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #954803 przez honka_18
Hejka
Myszata Wiki śliczna a włoski rewelacja :woohoo: ma ich chyba więcej odemnie

Mesy ale przystojniak z Patryka

Miki można już pomału zacząć dzieci sadzać ale na chwilkę
Są takie piankowe siedzonka wyglądające jak nocnik od 4 miesiąca- polecam przy Artku się sprawdza
( Adaś był za grubiutki i mi w nim ulewał )

Kurcze Artek mi wymiotuje od świąt, przeważnie raz dziennie wieczorem na czyste piżamki i pościel :huh: Rozmawiałam z sis podobno jej córa miała tak na zęby
Dzisiaj w nocy Adaś obudził się z płaczem 6 razy :evil: za każdym razem zasypiał na rękach po godzinie taki jakiś przerażony był :(
A i poszłam z chłopcami po balony do sklepu bo w piątek Adaś ma 2 urodzinki, i nas ze sklepu wygonili bo mieli ćwiczenia przeciwpożarowe :angry:

Jak ja Wam tego śniegu zazdroszczę :whistle: u nas wiatr wieję że łeb z kablami urywa i jest gęsta mgła która schodzi ok 14 a po 15 znowuż się pojawia. Paskudna pogoda a i 6 na +

9 lata 11 miesiąc temu #954823 przez mesy
Miki nic a nic nie bylo po nim widac...dlatego tez się zdziwiłam....

Nam rehabilitantka powiedziała ze tak glowke mamy cowczyc z pozycji leżącej do siedzącej...ja sadzam dosłownie na chwilkę , to są sekundy :)

9 lata 11 miesiąc temu #954833 przez Princessa27
No to najwyżej Milosz będzie wybredny ale ja nic mu nie dam oprócz mleka aż skończy 6mc. Ma czas jeszcze się naje i naprobuje różności w życiu.

Mój teraz jak się żali to ciągle slychac mama lub mamo aż miło

Princessa27

9 lata 11 miesiąc temu #954844 przez Myszata
Princessa a nie wkurza sie jak widzi ze wy jecie??bo wiki jak widzi ze ja jem to az sie na mnie odwraca jak siedzi mi na kolanach bo mysli ze to dla niej wiki je obiadki i kaszke na razie jak szalona wrzeszczy ze za wolno jej daje po 13 zaczne dawac jej deserki i soczki

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka