- Otrzymane podziękowania: 126
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
witam wszystkie nowe mamusie:) rozgosccie sie
Jagodzianka trzymaj sie tam w tym szpitalu dzielnie, mam nadzieje ze przebojowego chlopa zamkna gdzies daleko od Ciebie...
Aneta dzieki za wskazowke do otulaczy... zdolnosci manualnych nie mam, ale tak sobie pomyslalam ze faktycznie moze zrobie sama to na otulaczu zwyklym z ikei - w koncu mam teraz sporo czasu jak sie odwaze to oczywiscie wrzuce swoje dzielo
co do chrostek - sa tylko na brzuchu? rowno kolo siebie czy po prostu wyrywkowo? pytam, bo moja kumpela miala tego polpasca w ciazy i tez sie zaczelo od chrostek. Bron Boze nie chce Cie straszyc tylko zwrocic na to uwage;) mialas ospe? bo to sie zdarza tylko u tych, ktorzy ospy nie mieli...
tez patrzylam juz na koszule ... jeszczen ic nie znalazlam.
dzis za to zamowilam nawilzacz do powietrza, bo u nas w pokoju gdzie bedzie Maly jest bardzo suche powietrze, a jak zacznie sie sezon grzewczy to juz w ogole bedzie jajo...
idziemy dzis na pokaz thermomixa, ma ktos takie cudo? ponoc pten mega robot kuchenny przydaje sie do robienia przecierow dla dzieciakow... tylko szkoda ze to takie drogie...
Stasiu kopie jak szalony wiec pewnie chce pozdrowic wszystkie dziewczynki forumowe - faktycznie mamy teraz juz wiekszosc dziewuszek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Caroina, ale ładne te literki o takie coś mi chodziło zamówię Wrzucę potem zdjęcie jak wyschną ciuszki póki co coś się pochmurało a zapowiadał się taki ładny dzień.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
fajnie ze macie juz wozki... ja dalej czekam az siostra znajdzie chwile zeby ten swoj mi przekazac, juz jestem mega ciekawa co to za pojazd jest;)
z fotelikiem tez czekamy na znajomych...
Caroina te literki sa super! tez takie chce:D:D
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Munkki Thermomixa ma Dotkawy i jak mi tydzień temu poopowiadała o nim to stwierdziłam, że musze mieć to urządzenie
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Malvi podkładów na łóżko ja miałam chyba z 6 bo co jakis czas wymieniałam jak się bardziej zabrudziły. jesli chodzi o te "podpachy" to dużo mi ich zeszło chociaż lekarz jak wchodził to kazał zdejmować żeby wietrzyć krok wiec najlepiej kupic ze 2 paczki a jak cos to zawsze moze Ci ktos dokupic
Majtek nie mialam duzo chyba ze 4 i to te z siateczka. jesli chodzi o koszule to sama zdecyduj ja nie chcialam jej zabierac do domu tylko zwinelam i wywalilam teraz mam chyba ze 2 w szafie
Powodzenia u doktorka
Aneta wózek bardzo fajny naprawde Ci sie trafilo Ja uzywalam plynu do prania wiec nie stosowalam juz plynu do plukania jakos mi tak bardziej pasuje ze jak plyn to juz bez plynu heh a Bobini nie uzywalam wiec nie odniose sie niestety. A co do syna to jakaś kara na tv i zobaczysz wszystko załatwione
Kinga ja tam nie zauwazylam zebys narzekała
Miłego dzionka
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dodaje zdjęcia ubranek które wyschły, najbardziej jestem zadowolona z spodni na drugim foto prezent od mojej mamy w rzeczywistości wygląda ładniej i buciki i czapeczka mają taki cieplutki materiał
Mój M po 14 dziś wraca więc spadamy na działkę, trzeba tam trochę ogarnąć póki pogoda a jutro on znów do 18:00 w pracy ehh....
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Anetka mi niestety zdarza się przebudzić na plecach, choć zasypiam na boku (najczęściej na lewym). Niestety, bo jak już się obudzę to krzyż mnie tak nawala, że ledwo żyję Już nie raz M musiał mi z rana masować
Super-śliczny ten Twój wózek Ty go kupiłaś w Smyku tak? Bo ja wczoraj przeglądałam na stronie i takich nie było
Z remontem to jeszcze nie do końca tzn. malowanie już mamy z głowy (zostały tylko poprawki), ale jeszcze w łazience zostało kilka rzeczy. bo jak na złość kilka dni temu wanna nam się zapchała i trzeba było ją reanimować, co udało się dopiero wczoraj... W ogóle to wszystko robimy sami, także w tygodniu jak M jest w pracy to ciężko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Caroina ale piękne te literki
Ania śliczne ubranka i piesio się załapał na zdjęcie
Byłam na badaniach u okulisty i ledwo wróciłam uwierzcie Świat mi się rozmazał, ale na szczęście okazało się, że nie ma żadnych przeciwwskazań dla mnie do porodu siłami natury I zmniejszyła mi się wada wzroku A źrenice mam teraz jak 5 złotych
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Anetka sliczny ten wozek
Malvii u mnie wada wzroku jest -0,7 na lewe wiec raczej sie nie wybieram do lakarza;)
Mam pytanie do was, dzis mialam pobierana krew na glukoze ale bez picia i nie wiem czy mi krzywa zrobia;/ isc sie dopytac czy jak?
Aaaaa jak laska mlaska!!!!!!
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Wózek jest prześliczny. Dopiero teraz zauważyłam, że to espiro, więc według MOJEJ oceny SUPER:)
Caroina ... i ja mam Thermomix. Nie wyobrażam sobie bez niego życia. Dziś robiłam w nim dżemy truskawkowe: Mniam.... Paulinka aż się oblizywała, bo oczywiście już kosztowałyśmy;)
Ania86 Piękne ubranka:)
jagodzianka44 Pewnie miałaś robioną glukozę na czczo. Może jak będa mieć wyniki, to dopiero zdecydują co z krzywą cukrową. Trzymaj się w szpitalu!!!
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50