- Otrzymane podziękowania: 161
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...nieustająca awaria suwaczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
mój bardzo chce jechać no ale ktoś musi zostać ze Stasiem... i jeżdżę sama na badanie ..
Za pierwszy razem pojechalismy wszyscy ale była taka kolejka ze nie wyobrażam sobie tam Stasia siedzacego ponad godzinę.
Ech ...wiecie co
W biedronce można płacić kartą!!! NARESZCIE!
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Gochens A ten płyn do prania wlewasz tam gdzie daje się płyn do płukania czy tam gdzie proszek??
Aneta za krasnoludkowymi drzwiami strych pozostanie, a planujemy dobudówkę z boku, już z osobnym wejściem.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pauletta Twój mąż to rzadki okaz
Ania Śliczne rzeczy wyszukałaś i dostałas. Fajnego masz psiaka
Agniesia No wreszcie! My wszystko płacimy kartą i tylko przed zakupami w biedronce trzeba było specjalnie do bankomatu najpierw jechać. Ale wygoda
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Tak mi w nocy stopy i nogi wykrzywia że masakra... wstaje po 5 razy w nocy i chodzę co by stopy wróciły na miejsce i przestały sie wykrzywiać...
Okazuje się że to ta cholerna UROFURAGINa powoduje i pani w aptece też tak miała i mówiła że jak skończę brać furaginę to i skurcze przejdą bo ona wypłukuje magnez.
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
Na tvn style program o wczesniaczkach. Srednio urodzone w 23 tyg. Nie przezywaja. Jedna przezyla. Wazyla 500 gram przy narodzinach. Wyszla ze szpitala po 5 mc . masakra. Oby nasze malenstwa/siedzialy. Brzuszkach jak najdluzej
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Anetka a ja właśnie ostatnio jakoś nie mam apetytu Tylko bym piła Ice Tea i jadła owoce... Ciekawe jak moja waga, bo w domu nie mam się gdzie zważyć
Caroina a gdzie Ty masz te 72 kg? Jak Ty taka drobniutka jesteś
Jagodzianka proszę się zameldować czy żadni dziwni Panowie Cie nie nękają I jak tam się czujecie z Majeczką
Pauletta straszne rzeczy :/ Oby oby nasze pociechy nie spieszyły się za bardzo! Chociaz o tyle dobrze, że medycyna poszła do przodu i są większe szansę na przeżycie takich maluszków niż kiedyś....
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Malvi Taaa ja chudzinką to byłam raz w zyciu - w przedszkolu i na początku podstawówki może mam magiczny aparat
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Malvii dzis spokoj, wyszly te pojebane laski chyba bo czub byl tylko rano i znow " eee eee eee yhh yhh tfu tfu" chodzil se i gadal. Robilam tzn mierzylam cukier glukometrem i wyszedl 6,7, a ten co rano pobierali na czczo to 4,2 pytalam sie lekarza co krzywa, czy bedziemy robic, wspomnialam o pomiarze na glukometrze i wyniku, to mowil ze jest ok, ze moze byc. A co do krzywej to pomysli kluja mnie w tak chujowych miejscach, przewaznie na antystyzjologicznej, na jednej rece zyla poszla to na drugiej sie wpieli, bo magnez dozylnie przyjmuje. Ja waze 77 haha
Dacie wiare,ze izolatka na calego otwarta, laska na niej lezy i podobno kapie sie pod naszymi prysznicami? Maja mi dzis malo co sie rusza, wczoraj tak pieknie kopala .
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Mam nadzieję, że Cię szybko wypuszczą, dobrze, że z tym cukrem u Ciebie ok a Majeczka rośnie skoro już 77kg ważysz A ten szpital, w którym leżysz niezły
Caroina no na zdjęciach wyglądasz bardzo drobniutko Kurcze szkoda, że nie mam w domu wagi, bo bym się chętnie zważyła Ale w sumie mam wizytę we wtorek to i tak się dowiem ile przybyło
Mam pytanie - może trochę głupie, no ale jednak Czy jak pierzecie ubranka dziecięce to segregujecie tylko jasne/ciemne czy ogólnie kolorami (np. niebieskie i szare, zielone, różowe itd)?
P.S. Postanowiliśmy, że sami zrobimy takiego lambrekina do pokoju Krzysia wystarczy kupić kolorowy filc, tasiemki i jakąś krótką zasłonę do przycięcia
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
U mnie z 1 było tak ze po ślubie po prostu Zaczęliśmy kochać się do końca nigdy nie używaliśmy zabezpieczeń po prostu nie było do końca i w dni płodne uwazalismy. po ślubie przestalismy uważać na dni i tak dwa msc po ślubie byłam w ciąży... z drugim raczej było podobnie chociaż chciałam poczekać ze dwa lata, a jak okazało się że jestem w ciąży to płacz i zalamka bo jak w pracy, Alan mały i w ogóle nie jestem gotowa na drugie tak szybko ale mężu bardzo się ucieszył i wybil. mi z głowy te głupie myśli .. na usg tez był ze mną raz ale to ze względu na pracę .. za pierwszym razem oczywiście wymarzyl sobie syna a teraz było mu to obojętne chciał dziewczyny bo ja chciałam... a w wyborze rzeczy mi pomaga tak ze przyjdzie i powie podoba mi się albo nie
W biedronce kartą????? hmmm
Malvi ja na początku segregowalam tylko białe i kolory... Teraz jak juz rzeczy są bardziej znoszone to nie segreguje
Aneta u mnie też 8 na plusie....