BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 5 miesiąc temu #896198 przez malvi
Aaaa to jak na 10go to pierwszy suwaczek masz dobrze, ale drugi źle :D Jak się czujesz? :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #896199 przez jagodzianka44
Katar mnie zlapal, ale im sie nie przyznaje bo jeszcze trzymac mnie beda z powodu kataru, taka laska lezy bo kaszel ma haha ;). U Ciebie Niuniuś też sie tak wierci ?:)

10 lata 5 miesiąc temu #896222 przez malvi
I to jak ;) W nocy obudziłam się na siku i nie dał mi zasnąć przez jakąś godzinę, a od rana już od 6 aktywny :woohoo: :woohoo: Ale ja kocham jak on się rusza :)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896248 przez nelka
witajcie mamusie :) wróciliśmy! oczywiście mam mase pranie a co gorsza mase prasowania :angry: M ma jeszcze pare dni urlopu więc skończymy ten pokoik dla dziewczynek i będę już powoli wszystko szykować. Póki co mam katar i przyplątała się febra :unsure: przez tydzień przybrałam ponad kilogram :P ale patrząc na fotki to ciągle z Zosią coś jadłyśmy :woohoo: a to moje dziewczyny na plaży :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mam pytanko czy czujecie czase tak bardziej w dole brzucha, trudno mi to opisać ;) jakby przeszedł was taki chłód od wewnątrz albo jakby coś się rozlało? ja tak mam i zastanawiam się co to może być....
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #896257 przez munkki
nelka nie zaobserwowalam takiego uczucia u siebie :/ ale masz przy tym jakies wieksze uplawy czy cus? ja za to od wczoraj mam takie skurcze (bole?) calkiem na dole, nie trwa to dlugo i nie jest czeste.... dzisiaj leze sobie wiecej niz zwykle i poki co nic nie boli... jutro ide do lekarza, to o tym wspomne...

pozatym chyba hormony mi nie dopisuja bo mam ogolnie zly humor.... chyba ze to przez to pogode, ponuro i duszno :/
jadlabym caly czas slodycze i nie chce nawet stawac na wage... ale z przodu to ja chyba mam juz 6:/ a ogolnie naleze do osob niewielkiego wzrostu i 6 na poczatku to dla mnie duzo ;P

piore firnaki, wieczorem moze przyjdzie paczka z ubrankami po siostrze to w koncu bede mogla poprzebierac:)

10 lata 5 miesiąc temu #896258 przez malvi
nelka dlaczego wyciągnęłaś dzidzię z brzucha do zdjęcia? ;) Nic w ogóle nie widać, że jesteś w ciąży :P
Takiego uczucia jak Ty nie mam, także nie pomogę... Ale za to dziś nad ranem miałam taki kłujący ból w podbrzuszu, że masakra :S Na szczęście wzięłam NoSpe i mi przeszło po jakimś czasie.

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #896261 przez Aneta_78
...

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896265 przez malvi
Anetka a co się dzieje? Widziałam te body w Smyku i też mi się podobały, ale najmniejszy rozmiar to był bodajże 86, a poza tym koleżanka poradziła mi, że jak rodzę na jesieni to lepiej kupić więcej z długim rękawem z myślą o zimie :P

munkki 6 z przodu to ja miałam przed ciążą :woohoo:

Co Wy na to, żebyśmy zrobiły taką tabelkę porodów jak lipcówki? Moim zdaniem jest bardziej czytelna niż ta lista stworzona przez Julkę....

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #896269 przez Aneta_78
.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896271 przez Caroina
Kinga Ładny suwaczek :)

Nelka Gdzie ten brzuszek??

Aneta Własnie jakoś Cie tu ostatnio mało. Nie myśl, że to egoistyczne bo najważniejsze teraz jest dobro maluszka, a Tobie nie wolno się przemęczać. A gdzie lepiej jak w domu :) czasem takie spokojne wakacje w ogrodzie też są potrzebne ;) Co do zmęczenia nie ma rady, musimy to przeczekać

U mnie internet nie działał stąd moja nieobecność. Wczoraj dość często spinał mi się brzuch, w nocy już panikowałam, że chyba skończy się to szpitalem ale dziś już jest dobrze. Na wszelki wypadek jednak rano szybko się spakowałam do szpitala. W środę chce się wybrać do lekarza, żeby zobaczył co i jak.

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #896278 przez Aneta_78
.

10 lata 5 miesiąc temu #896279 przez malvi
Anetka no ja to w ogóle nie kupuję na razie większych rzeczy niż na 68 :) Bo szczerze mówiąc nie wiem jak ubrać dziecko na każdą porę roku, także na pewno będę musiała konsultować takie rzeczy z mamą, koleżankami i z wami... Mi też ostatnio jest ciężko w sensie fizycznym, czuję się już powoli jak hipopotam :whistle: :whistle: Szczególnie jak się bardzo najem (a mam czasem takie napady głodu) to nie mogę się później ruszyć z kanapy lub fotela :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Caroina uważaj na siebie :kiss:

Pytałam się was laski czy chcecie tabelkę z porodami :) Bo jak coś to mogę taką zrobić jak będę miała chwilę :)

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #896280 przez Aneta_78
b :-)

10 lata 5 miesiąc temu #896317 przez jagodzianka44
Anetka no no jakie zakupy! :) ja sie wybiore jak wyjde ze szpitala chyba, jak pozwola mi chodzic tak dlugo..
Malvii zrob zrob, sama mialam robic ale szybko mi sie ode chcialo ;/. Skarbie co do ruchow to moja tak sie wierci, przeciaga ze czasem az prawie placze, ale warto ;*
Trzymajcie kciuki zebym nie zwrocila jutro glukozy bo poleze jeszcze ;/

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #896319 przez Aneta_78
ć...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka