- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Jagodzianka kspory nbrzuszek ale bardzo ładny!
Caroina u ciebie z kolei kruszynka Brzuszek ale słodko z córką wyglądacie
Marza ale miałaś nie fajna sytuacje, dobrze że już w domu jesteś dbaj o siebie
My wróciliśmy od teściów bo dziś już wracają z urlopu także w koncu się przytule do swojej poduchy
A ten fotel do karmienia jednak wygodny moim zdaniem jest bardziej sztywny ale na takim nie siedziałam z dzieckiem wiec nie wiem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Marza kochana tyle przeszłaś, ale najważniejsze, że już jest wszystko w porządku i możesz sobie odpoczywać w domku Trzymaj się cieplutko i nie przemęczaj się!
Anetka a mi się wydaje, że na macierzyńskim nie możesz w ogóle nigdzie pracować dodatkowo. Ale trzeba by było się dokładnie wczytać w prawo pracy, wiem że na pewno teraz na L4 "ciążowym" nie możemy pracować nawet na umowę-zlecenia
Gochens właśnie a Ty jeszcze pracujesz? Jeśli tak to PODZIWIAM ja wczoraj trochę pochodziłam po centrum handlowym i padłam w domu jak mucha (chociaż może też trochę wykończyło mnie to kłucie przy glukozie)
Mam już wyniki i niby wszystko wyszło w normie, łącznie z glukozą
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Malvi Aneta pewnie że pracuje pracownikiem miesiąca jeszcze nie jestem ale Panią kierownik jak najbardziej hehe w sumie mam nadzieje ze dam rade narazie nie jest ciezko czuje sie dobrze a zreszta wiekszosc dnia siedze przed kompem
ucisku nie mam na żołądke za to jak poleze to boli mnie pachwina prawa
Milego dzionka, wstawać
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
pauletta Śliczny brzuszek:)
Caroina Fajny fotelik. W pierwszej chwili myślałam, że to Ty na nim siedzisz. Ale patrzę... zero brzuszka. Hmmm... Mi osobiście ciężko by się z niego schodziło. Pamiętam, że miałam problemy z wstawaniem z czegokolwiek z Paulinką na rekach. Ale... śliczny brzuszek. A córcia przepiękna.
Aneta_78 Och z budową troszkę nam się opóźniło. Robotnicy zamiast przyjść do nas, musieli jechać naprawiać gdzieś dach, bo kogoś zalało (po tych burzach). Teraz właśnie czekamy na betoniarkę i będą zalewać strop z piętra. Potem dach, itd. Wczoraj był facet od okien. Trzeba na nie czekać około miesiąca. Wszystko pomierzył. Teraz będziemy mieli troszkę spokoju aż beton zwiąże, potem dopiero będą robić dach. Ten pokój, który musiałam i muszę opuścić z najcieplejszego pokoju stał się zimny, nic w nim nie widać bez światła. Jakbym tam teraz chciała iść coś poprasować, to muszę światło świecić
A z moim kręgosłupem jest różnie. Raz jest lepiej. Raz gorzej. Są dni co z łóżka nie umiem wstać. Dziś w nocy nie schylając się podawałam Paulince smoczek, bo mnie aż tak siekło. Lekarz mi mówi, że to przez to, że zbyt wcześnie jestem w ciąży (zbyt mały odstęp między ciążami) +ciąża bliźniacza. Mam dwa razy więcej do noszenia. Ale będzie git.
Marza Och Bidulko nacierpiałaś się, ale najważniejsze, że teraz jest już wszystko dobrze. Wracaj jak najszybciej do zdrowia, masz dla kogo:)
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Anetka, też mam taki ucisk ale to nie tyle na żołądek ile na klatce piersiowej :/ ciężko mi oddech złapać wczoraj wieczorem to mnie mocno bolało ale poleżałam i puściło jak pójdę do lekarza to zapytam czy to normalne.
Malvi, widzisz super że wyniki i moczu i glukozy dobre.
Kinga, oj biedna teraz na pewno jest Ci ciężko bo i budowa i ciąża i opieka nad Paulinką ale za to będziecie mieć więcej miejsca dla siebie
Mam do Was jeszcze pytanie jakie kosmetyki dla maluszka polecacie? Jest tego tyle w sklepach.... Hipp? Nivea? Ziajka?
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
Marza trzymaj sie tam dzielnie i odpoczywaj na maksa!
Anetka tak jak pisala malvi, mnie sie wydaje ze nie mozna pracowac, na L$ to bankowo, na macierzynskim chyba tez nie:/
Gochens podziwiam za prace, mnie strasznie bolaly plecy jak siedzialam w robocie... tez mam prace przy komputerze, ale przez te plecy nie dalam rady tego dluzej pociagnac... chodze na te cwiczenia, troche pomagaja... dzis mam na 14:00 nie wiem jak sie zbiore w taka pogode, bo jedynie mi sie koc marzy heh.
Kinga n obciazenie dwoch maluszkow musi byc spore, pewnie dlatego plecy bola... ale widzisz mnie tez bola w sumie od samego poczatku, jeszcze takiego brzucha nie mialam duzego jak teraz a juz bolaly.... mi czasem znajomi mowia ze nie wierza ze tam nie ma blizniakow, bo brzuszek spora pilka;)
Ania kosmetykow narazie nie kupuje, wiem ze nie ma co szalec bo potem sie moze okazac ze maluch akurat uczulony:/
Dziewczyny - macie piekne brzuszki, ja nadal nie mam zdjecia
mam dzis gosci, przychodza dziewczyny z pracy w odwiedziny:) no i musze isc na cwiczenia... wiec troche trzeba sie ogarnac...a taki len mnie dopadl po sniadanku....
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja dla Krzysia kupiłam kosmetyki z Rossmanna marki Baby Dream, ja sama jeszcze nie mam oczywiście doświadczenia w tej kwestii, ale moja koleżanka ich używa i jest bardzo zadowolona
Gochens w takim razie SZACUN A do kiedy zamierzasz pracować?
Ja też mam pytanie do obecnych już mamusiek - gdzie najlepiej kupić rzeczy dla MAMY do szpitala? Mam na myśli takie kosmetyczne jak jakieś podpaski, podkłady, majtki jednorazowe itd Wczoraj patrzyłam w Smyku, ale były strasznie drogie
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
i zauwazylam ze od dwoch dnia jak gdzies ide to mnie potrafia straszne kolki lapac... znowu ostatnio ledwo z autobusu sie przytargalam... macie tak tez?
znalazlam fajne ksiazeczki dla dzieci,,,,
sierramadre.pl/sklep/kategoria-produktu/masz-juz-maluszka/
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Ja chyba dziś się wybiorę do szpitala bo znów kłuje w plechach w lewym boku, lekarz kazał jechać bo może to być kolka nerkowa -.- ale jak ja pojadę jak wyniki z krzywej u diabetologa
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jagodzianka przykro mi, że znów Cię boli Daj znać co i jak
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Jagodzianka, biedna kochana nie wiem co Ci doradzić. Ja miałam problemy z nerkami przed ciążą i wiem co to znaczy. Lekarz kazał mi bardzo dużo pić dobra jest tzw. Woda Jana do kupienia w aptece albo zielarskim sklepie ale nie wiem czy można w ciąży. Pamiętam że jak miałam kolkę nerkową to ból był tak wielki że aż trudno było zlokalizować, trafiłam do szpitala i urodziłam kamień
Trzymaj się
- klaudiad6
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Miło ,że ktoś również rodzi w pazdzierniku
Jam mam termin na 09.10.2014r i już nie możemy się z mężem doczekać naszej KSIĘŻNICZKI
Już po badaniach szczegółowych , mała rozwija się prawidłowo a waży ponad 800g
Emilia 09.10.2014
<a href=" www.suwaczek.pl/ " t