- Otrzymane podziękowania: 66
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
jagodzianka44 Nie martw się. Lekarz dobierze Ci odpowiednie leki i będzie dobrze.
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
musze sie w koncu wybrac na ten cukier...
chcialam tylko dodac ze biustonosze z fiszbinami to barbarzynstwo teraz:(
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
śliczny...
naprawdę jak 2 w 1 to super cena... Wg mnie to najważniejsze jest to: wszystkie koła pompowane i amortyzowane.
Wiadomo bez skrętnych kół po galeriach, sklepach, na mieście może być ciężko... ja mam skrętne koła ale w domu ich nie używam...blokuję bo brudzą mi ściany:P
Caroina i Aneta,
dbajcie o siebie i maleństwa i odpoczywajcie...
Lepiej żebyście za szybko nie pędziły do szpitala...
Mój szkrab już za miesiąc kończy roczek.... a ja ledwo daję radę bo młodemu zęby wychodzą i od 4 dni jakby mi dziecko podmienili.... no ale syrop paracetamol pomaga chociaż troszkę bo przecie to była masakra.
Ja nie wiem jak ja sama sobie poradzę z 2 dzieci... ja tu nikogo nie mam ... Mam tylko nadzieję że starszy troszeczkę zwolni i opanuje swój humorek:)
Kupiłam magnez na moje skurcze nóg.... biorę od 4-6 tabletek....a i tak dziś nad ranem złapał mnie skurcz łydki i stopy... ech
Caroina tez miałam leukocyty 70-100wpw i dostałam urofuraginę ... Chyba złapałam coś na basenie dziecięcym... Też mnie kłuje z tyłu ale to nie nerki ani nie woreczek bo sprawdzał mi ginek... to raczej rozrastająca się macica...
Ja po 16:00 mam problem z chodzeniem, wstawaniem z krzesła , położeniem sie i wstaniem z łóżka bo tak mnie to kłuje z tyłu koło kości ogonowej że masakra... Dobrze ze mąż od 16 zajmuje się Stasiem a ja wtedy mogę porobić porządki i trochę odpocząć...
Wyprawkę zacznę kompletować w sierpniu ... w sumie ja mam niewiele do kupienia ...
bywajcie:)
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Aneta, patrze właśnie na ten wózek i super jak za te pieniądze i to nowy to moim zdaniem naprawdę się opłaca. Widzę że faktycznie duże promocje w tym smyku teraz przeglądnę co tam jeszcze mają
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
Anetko dziękuje za wsparcie, dam rade. wyczytałam na necie ze to moze być z powodu wielkiego dziecka +4kg oby w moim przypadku tak było, albo niepoprawne wykonanie badania, bo dowiedziałam sie wczoraj ze niby dzien przed krzywą nie wolno słodyczy jeść.
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Dziekuje dziewczyny za wsparcie
Jagodzianka Przykro mi, że coś jest nie tak, zawsze musi się jakieś cholerstwo przyplątać, ale najważniejsze, że Majeczka jest zdrowa. Tak jak Aneta napisała to tylko ok. 3 mies więc leci i wszystko wróci do normy.
Aneta Tak samo, od początku kupuje rzeczy na 62-68 i mam tylko 1 pajacyka na 56, nic poza tym.
Wczoraj nastrój miałam tak kiepski, że poszłam spać chyba już o 22, żeby już nie myśleć. Dziś troszkę lepiej, leże ile się da i łykam te wszystkie leki ale jakoś ból w lędźwiach nie minął. Aha ten lek w saszetce do wypicia to Monural i okazało się, że to antybiotyk. Wypija się raz. Mam nadzieję, że pomoże. Brałam już luteinę przez pierwszy trym (wtedy setkę a teraz 50). Miałam mdłości wtedy więc ciekawe jak będzie teraz. Aha dodam, że aplikować mam dopochwowo bo ponoć tak ma lepsze działanie.
Ty bierzesz doustnie pewnie i może dlatego masz mdłości. Może poproś lekarza, żeby przepisał Ci Luteinę dopochwowo i spróbuj czy po niej też będziesz mieć nudności.
Ale dorwałaś tanio ten wózeczek, mistrzyni szukania okazji! Też mam wózek z Eespiro i jest rewelacyjny więc myślę, że będziesz zadowolona.
Agniesia Z rosnącymi ząbkami to jest udręka, biedny Staś
Ta urofuragina jest na recepte? Przesło Ci po tym?
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
jagodzianka kochana przykro mi! Ale nie ma co płakać i się denerwować, pewnie dostaniesz jakąś specjalną dietę do końca ciąży, a później przejdzie (moja kuzynka miała cukrzycę ciążową i właśnie tak było )
Kinga pewnie malutkie będą Twoje kruszynki Ja kupuję ubranka już od razu na 62 i 68 cm, a te które dostałam też są w większości od 62 wzwyż. Ciekawa jestem jak Twoja Paulinka zareaguje jak już zobaczy bliźniaczki na świecie
munkki masz rację z tymi stanikami! Wczoraj założyłam właśnie taki z fiszbinami, żeby mi się wygodniej myło podłogę Zdjęłam go po jakichś 3 minutach i już wolałam chodzić bez
Anetka to super cena za ten wózek! Ten co my chcemy kosztuje 400-500 zł używany A grafitowy bardzo ładny kolorek
Daj KONIECZNIE znać po dzisiejszej wizycie I nie denerwuj się, mnie wczoraj wieczorem z nerwów rozbolał brzuch i strasznie stwardniał (aż musiałam wziąć NoSpe i przepłakałam pół wieczora). Stwierdziłam, że nie warto, bo tylko nasze Maluszki się denerwują niepotrzebnie razem z nami
Właśnie tak patrzę, że jutro zaczynamy z Krzysiem 25 tc
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
A my dzis usg 4d