BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 6 miesiąc temu #894739 przez pauletta
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #894746 przez nelka
Kurcze rewelacyjne jest to usg 3d albo 4d kto tam wie;-) pauletta dobrze że wszystko ok!

Niech się żadna nie wyłamuje jak mamy być październikówki to przed 01.10 zakaz porodów;-) jedynym wyjątkiem może być Kinga bo ma podwójny ciężar tzn. szczęście do noszenia.

Gosches mój bąbelek to też mała wiercipięta, co najgorsze to że najbardziej w nocy! A to może źle wróżyć na przyszłość...

10 lata 6 miesiąc temu #894749 przez jagodzianka44
Nic mi sie kurde nie chce! musze sie malowac bo na egzamin lece, a siedze i wsuwkę juz 10 min zakladam, do tego pogoda chujowa ! mialam isc w kiecce to ide w spodniach :P. i dupa !

PaulettaSlicznaa ! [/b]

10 lata 6 miesiąc temu #894774 przez malvi
Hej dziewczyny :) wlasnie 10 min temu wypilam glukoze i jak na razie czuje sie ok. Trzymajcie kciuki zebym nie powtorzyla barwnej historii naszej kochanej Anetki :D

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #894789 przez Aneta_78
.

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #894792 przez Aneta_78
.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #894795 przez Ania86
Pauletta, ale śliczne zdjęcia :) Dobrze że z córeczką wszystko dobrze.
Jagodzianka, powodzenia na egzaminie ;) Daj znać jak poszło.
Malvi, hehe trzymamy kciuki może obejdzie się bez niespodzianek. Wy macie już za sobą te glukozy a mi lekarz powiedział ze da mi skierowanie do laboratorium jak przyjdę następnym razem czyli aż 7 lipca, no ale on ma czas ;)
Anetka, Jejku ale śliczna buzia i syneczek :) Uwielbiam oglądać takie fotki. Jak się czujesz? Pochwalisz się wózkiem?
My zdecydowaliśmy się na ten używany od znajomych, byliśmy wczoraj go oglądnąć i jest spoko kolor trochę nie mój bo zielony ale nie jest zniszczony i z fotelikiem Maxi Cosi. Jak go przywieziemy to się pochwalę.

10 lata 6 miesiąc temu #894811 przez malvi
Dalam rade bez cytrynki bo zapomnialam wziac z domu :D i rozczaruje Cie Anetko - "niestety" nie jest mi nawet niedobrze ;) a Krzys jak mnie pokopuje od tych slodkosci :P
Super fotka!!!!! Ale go extra widac!

Pauletta u Ciebie tez super widoczek coreczki :)

Ania nie przejmuj sie - i Tobie bedzie dane przezyc ta fantastyczna przygode z glukoza :D juz jestem po kluciu po godzinie, czekam jeszcze ma drugie... a pozniej chyba w nagrode przejde sie do smyka i na salatke :)

10 lata 6 miesiąc temu #894812 przez pauletta
Dziękuje dziewczynki.

Anetko u Ciebie pieknie zapozowane zdj.
Moja łobuziara najpierw pokazala plecy. To lekarz gimnastyka mega. Ja na prawo, lewo... W koncu aiw cos ruszyla :-) ale caly czas boczkiem praktycznie i w ciaglym ruchu :-) ale noska luknelismy na filmiku. Malusi pyrkotek :-)

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #894826 przez Aneta_78
ę :-)

10 lata 6 miesiąc temu #894853 przez pauletta
Ja majac ta krew w moczu kupilam w moim zieleniaku taka prawdziwa jak rodzynju wygladala i zalewalam goraca woda jak sie zaparYlo trzeba pomieszac, pyszne to a potem wyjadalam to co zostalo. Mozesz tez kupic w aptece jakies soki czy cus

10 lata 6 miesiąc temu #894893 przez Caroina
Aneta Zdjęcia zrobie i dodam ale dopiero jak się lepiej poczuje, puki co nie chce się niepotrzebnie fatygować :) Śliczny synuś.
Wtedy brałam Żuravit, teraz Urosept. Kupuje się w aptece i są bezpieczne. Dobrze jest też pić sok z żurawiny. Też kiedyś w aptece kupowałam.

Pauletta Wspaniale, że wszystko ok. Świetne zdjęcia.

Jagodzianka Powodzenia

Malvi Gratuluję, że tak dzielnie to zniosłaś. Nagroda była? :)

Ania Pocieszę Cie, nie zostałaś sama, też mam to przed soba. Dziś nie mogłam się wybrać i mąż się zadeklarował, że jak wróci za niecałe 2 tyg to mi potowarzyszy te 2h w poczekalni :) czyli też 7-8 lipca się przejdziemy, a 9 lipca chce iść do tego innego gina.

10 lata 6 miesiąc temu #894927 przez aneczka25
U nas się zaczęło....siedzę sobie rano w koszuli i coś mi zimno w sutki...patrzę a tam mokre plamki....no nie spodziewałam się że to nastąpi tak szybko :evil:
śliczne te wasze fotosiki w 3/4d :) jak fajnie widać twarzyczkę ;)
jagodzianka-super że jednak to prawdopodobnie pomyłka z tą cukrzycą bo wiem, że to męczarnia z tą dietą
malvi podziwiam Cię ogromnie-czy ja dam radę-wątpię
Dziewczyny!!! Jakie kupujecie prześcieradło? Takie nieprzemakalne czy może zwykłe i podkład pod nie?Co będzie lepsze?
Mnie obecnie robią się mebelki-szafa i komoda dla Dzidzi.Jak tylko dojadą to wrzucę wam fotki;)
1 zdjęcie A tu szaleństwo lumpowych zakupów-całe16 zł
2 zdjęcie śpiworki i pajace z czasów jak Madzia miała być facetem- ok 20 zł za wszystkie
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #894934 przez Caroina
Aneczka Oooo to faktycznie szybko, u mnie w poprzedniej ciaży do samego końca był spokój.
Słodkie ubranka. Te kombinezony z 2zdj. wykorzystasz dla córci czy wolisz jej kupić inne?

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #894939 przez Aneta_78
.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka