- Otrzymane podziękowania: 161
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

...nieustająca awaria suwaczka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 114

Aika Kupowałaś to wszystko u jednego sprzedawcy?? Jak tak to proszę podaj linka.
Gochens U mnie też zaczęło się od odejścia wód płodowych i momentalnej paniki przy tym, ehhh
Aneczka Jeżeli Urofuraginum Ci nie pomaga a Natamycya dała radę to na Twoim miejscu bym wymieniła. Też mi gin przepisywała tą natamycynę już na początku ciąży więc nie zaszkodzi, a taka infekcja na pewno jest bardziej niebezpieczna.
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

Mi też często coś upada na podłogę jak robię jedzenie

Ja pojechałam rano z M, bo miałam zawieźć mocz do analizy do LuxMedu i okazało się, że ta placówka, w której robię badania jest w remoncie do dziś

A powiem Wam, że strasznie mnie ostatnio nawala ta kość łonowa, zaczynam się niepokoić i na pewno porozmawiam we wtorek na ten temat z moją GIN...
- aika
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Szczęśliwa przyszła mama
- Otrzymane podziękowania: 2

Ania ile kosztowały Cie kosmetyki z Hippa ? tak orientacyjnie pytam by myślę czyżby ich nie kupić a tym bardziej skoro promocja
Caroina kupiłam wszystko u jednego sprzedawcy . cena za przesłanie 28 szt tylko 11 zł. Ktoś tu wrzucił już tego linka. Sklep oferuje rzeczy dla mamy i maluszków allegro.pl/sklep/14918399_margot
Aneta wiesz ja mam podobnie jestem często rozkojarzona, zapominam co miałam zrobić, a idąc na zakupy pytam M po co tu przyszliśmy i co mieliśmy kupić

a to mój brzusio dziś kończymy 26 tydzień
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Anetka no boli tam gdzie łono, czyli między nogami

- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 114

Śliczny brzuszek. U mnie sporo urósł od dodania tu ostatniego zdjęcia więc też postaram się dodać niebawem.
Aneta
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja to już tak odwlekam tą glukozę. Miałam wybrać się z M to zwlekałam cały tydzień i stwierdziłam, że wybiore się w piątek (dziś). To wczoraj wieczór zadzwonili z firmy męża i miał o 6 rano stawić się dziś w firmie na jakieś szkolenie (firma jest prawie 200km stąd) więc jeszcze do nas wraca. I tak zostałam z tym sama. Już się zastanawiam czy nie olać badania :/ może Anetko wybiorę się też w pon., żeby było raźniej

Problem w doborze słów towarzyszy mi już od dawna
- Ania86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Anetka, ja też jestem rozkojarzona zapominam się jak stara babcia, wczoraj była bym zapomniała wziąć karty z bankomatu, a do sklepu jak nie idę z kartką to połowy rzeczy zapominam :/ czyli w poniedziałek idziemy, kurcze szkoda że ja wyniki będę mieć dopiero 30-stego na wizycie ale trudno.
Malvi, mnie czasem też tam tak ciągnie, rwie i nic to miłego jak by się kości przesuwały.
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Ania86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Anetka, a wiesz bo na oliwkę nie patrzyłam mi głównie chodziło o jakiś żel do mycia i tam wiem że było napisane że po 1 msc, jeszcze zostało mi dużo do dokupienia nawet z samych kosmetyków i sobie do szpitala bo nie mam nic.
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Makaron extra

Ania dokładnie "jakby się kości przesuwały"

Znalazłam coś takiego (opinia położnej):
Spojenie łonowe to chrząstkozrost, który łączy obie części łonowe miednicy. Aby ułatwić maluszkowi przejście przez kanał rodny, organizm kobiety wytwarza hormon, który zmiękcza więzadła oraz powoduje wzrost elastyczność tego połączenia. Czasami może dojść do rozejścia się spojenia łonowego - do objawów należą: ból w okolicy spojenia łonowego i w pachwinach, dźwięk przypominający trzask w tej okolicy lub zgrzyt, a także ból przechodzący w dół wewnętrznej strony ud i między nimi. Przy tej dolegliwości pomaga założenie pasa na rozejście spojenia łonowego. Należy dużo wypoczywać- leżeć. Jednak czy to jest rozejście spojenia łonowego może stwierdzić tylko lekarz i zadecydować o ewentualnym założeniu pasa.
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- aika
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Szczęśliwa przyszła mama
- Otrzymane podziękowania: 2

Jeśli chodzi o to spojenie łonowe hmm uda i pachwiny mnie nie bolą, ale problem przy obracaniu się na boki w łóżku jest obecny, ja czyje takie ciągnięcie dosyć mocne w okolicy spojenia.
Ania dzięki za te orientacyjne ceny