BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #901240 przez Aneta_78
? ;-)

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #901246 przez Marza
Anetka dziękuję :* co do zbierania rzeczy to raczej jestem czyścikiem :-D nie lubię, gdy otwieram szafkę, a tam ubrania albo rzeczy których już nie używam albo nie noszę. Wtedy od razu zaczynam sortowanie :-)

10 lata 8 miesiąc temu #901286 przez dotkawy
pauletta bardzo fajnie sie to czyta, jeszce potem jest 3 i 4 tom, wszystkie w domu mam :-))) do biblioteki sobie podejsdz napewno beda miec :-))

10 lata 8 miesiąc temu #901376 przez aneczka25
Co tak puściutko:D
Witamy się z rana :kiss:
Jak żyjecie? U nas 18 stopni, nie dokuczał mi jakoś upał więc wolę jednak jak jest cieplej.
Jakie macie plany na weekend?Ja myślę o Aquaparku....to dobry pomysł?

10 lata 8 miesiąc temu #901392 przez malvi
Marza mam ten sam test na pamiątkę :D Tylko u mnie krecha dużo bledsza niż u Ciebie :P I piękny brzuszek :kiss: mniejszy niż mój :evil:

Aneczka uważaj w aquaparku na infekcje :P

Anetka ja tak jak Ty chomikuję :D Chociaż ostatnio robiłam porządki w mojej szafie, bo będę ją dzieliła z moim Synkiem i udało mi się "powywalać" z niej niektóre rzeczy - dziś je wywożę do rodziny, może komuś się coś przyda ;)

Poza tym wczoraj była moja mama i poprasowałyśmy część ciuszków Krzysia, już trochę tego mam a najwięcej jest pajacyków :silly: Poza tym wczoraj tak mi spuchły nogi, że nie wiedziałam już co robić.... Najpierw moczyłam w soli z wodą, później wysmarowałam dużą warstwą maści na opuchnięte stopy, aż w końcu musiałam sobie przyłożyć mrożonkę i dopiero TROCHĘ przeszło :S Ręce też już mi puchną - musiałam już zdjąć obrączkę i pierścionek....

10 lata 8 miesiąc temu #901398 przez Ania86
Cześć :)
Aneczka, u nas też deszczowo i chłodno. Pogoda bez sensu nic się nie chce zaraz chyba zrobię sobie kawę bo zasypiam na siedząco ;) Łóżeczko prezentuje się super już nie mogę się doczekać aż moje przyjdzie i złożymy.
Anetka, ja zawsze byłam chomikiem wszystko się przecież może kiedyś przydać :laugh: Ale jak Marza ostatnimi czasy część rzeczy się pozbyłam nie pamiętam kiedy je miałam na sobie a mamy mało miejsca, trzeba było zrobić też kącik dla malutkiej.
Póki co stopy ani ręce mi nie puchną ale zgaga to codziennie mnie dopada, dawniej to na wieczór się nasilało a teraz co chwile może dlatego że cały czas coś jem :P

10 lata 8 miesiąc temu #901412 przez Kinga2424
Cześć Dziewczyny

Ale ja miałam wczoraj dzień. Około 11:00 pojechałam po męża do szpitala. Ale nie dojechałam...

Auto przede mną chciało zjeżdżać na parking, ale zauważyło przed sobą zepsute auto i sru z powrotem na mój pas. Ja wyhamowałam. Ciężarówka za mną niestety nie. I popłynęłam. Na szczęście nic poważnego się nie stało. Karetka zawiozła mnie do szpitala ginekologicznego w Gliwicach Zbadali mnie z każdej strony. Pierwsze sprawdzali tętno Bobasków, potem USG (Dziewczynki ważą już łącznie 2400kg), KTG i na końcu pogrzebała mi w środku. Chcieli mnie zostawić na obserwacji. Ale przez to że wszystko było dobrze wypisałam się na własne żądanie. Gdyby nie to, że Damian jest dopiero co po operacji, to pewnie zostałabym u nich na weekend. Dziś dzwoniłam do mojego lekarza. Mam się mu pokazać w poniedziałek. Sprawdzi, czy wszystko jest dobrze.

Niestety jeszcze Was nie nadrobiłam. Może uda mi się to wieczorem.

Miłego dnia dla Was...

A mój suwaczek pokazuje, że jestem już w ostatnim trymestrze.

10 lata 8 miesiąc temu #901416 przez jagodzianka44
Anetka Test ciążowy leży w szafce hahha :)

kurde ale mi sie źle pisze, podczas zakładania butów złamal mi się paznokieć!!! Masakra!. Nie nadrobie was bo wróciłam dopiero z zakupów i padam! Deszcz pada jak poebany, remont nadal trwa..

Aneczka mam podobne łóżeczko, ale na strychu leży bo po remonciee czy koncem sierpnia dopiero zagości w pokoju:)

10 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #901430 przez Aneta_78
i ;-)

Podziękowania: Kinga2424

10 lata 8 miesiąc temu #901448 przez Ania86
Kinga, dzięki Bogu że tak się to skończyło że z Tobą i maluszkami wszystko dobrze :) I całe szczęście że Paulinka z Tobą nie jechała, jednak to nigdy nic nie wiadomo nawet nie z naszej winy może dojść do tragedii :/

10 lata 8 miesiąc temu #901456 przez Gochens
Kinga!! dzięki Bogu nic się nie stało, lo matko...

Aneta zapisuje się do chomików! i to bardzo sentymentalnych ;) trzymam niektóre rzeczy bo kojarzą mi się z kimś z rodziny np...

Brzuszki śliczne a jakie małe! chyba po prostu się najadlyście dziewczyny ;)

Dotkawy chyba musze przeczytać ta książkę bo właśnie poszukuje inspiracji, chcę coś przeczytać ale nie wiem co ;)

My z mężem jesteśmy w Toruniu także mało jestem, dziś pogoda trochę gorsza wiec jesteśmy w pokoju i trochę odpoczywamy, kupiliśmy grę planszowa K2 i maz próbuje ją ogarnąć a ja mam chwile ;) niedługo znów ruszamy w miasto wiec pewnie będę po weekendzie :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #901477 przez jagodzianka44
Anetka hahah u mnie działa to tak, noga wyprostowana w górę i wkładam stopę hahah xd Jakoś jeszcze daję radę, ale to tylko 3msc jeszcze i bede zakładać bez problemu. Musiałam kupic adidasy, bo jak przymierzałam albo sandałki albo japonki, balerinki to kurde moje nogi jak serdelki wyglądały, albo stopa z sandałków i japonek sie rozchodzi na boki i to nie wazne jaki rozmiar, a w balerinkach to typowy Serdelek. Mojego Marcina mozesz zapisac do takigo Clubu, on nawet stare paragony przechowuje hahaha :d

Podobno do takich infekcji dobry jest płyn do higieny intymnej lakacyd :)

10 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #901479 przez Aneta_78
.

10 lata 8 miesiąc temu #901483 przez jagodzianka44
mnie tez ale mam Rennie, mozna kobietom w ciazy je ssać;P

10 lata 8 miesiąc temu #901495 przez malvi
Dziewczyny wyszedł mi ślad glukozy w moczu, to bardzo źle? Podobno w moczu w ogóle nie powinno być glukozy :dry:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka