BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 5 miesiąc temu #901071 przez aika
Najlepszej jest jak człowiek stoi przed bankomatem jak ciele bo PINu nie pamięta. A w sklepie to już 2 razy mnie się zdarzyło ze chciałam zapłacić kartą za zakupy wpisuje cyfry i co nieprawidłowy nr pin :huh: to próbuje dalej wpisując przypuszczalnie możliwe cyfry i nie udało się. Komórki przy sobie nie miałam i wróciłam do domu po M, Taki obciach i wstyd i te patrzący z politowaniem ludzie w kolejce, którym się gdzieś spieszy i muszą czekać bo jakaś wariatka zapomniała pinu.albo wydaje jej się że go zna :angry: :angry: . Teraz bez tel to nie wychodzę z domu.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #901073 przez munkki
aika mialam to samo! juz stoje przy kasie, wyciagam karte wpisuje i dupa... drugi raz i dupa... mysle sobie, co jest przeciez ten sam pin mam od wielu lat i nigdy nie zapomnialam! dobrze ze maz byl przed sklepem to go zawolalam i zaplacil swoja karta.... masakrunia;)

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #901075 przez Aneta_78
.

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 5 miesiąc temu #901112 przez pauletta
Czyli ten sprzedawca z/all jest ok ? I jak biore iles/rzeczy place raz tak ?

10 lata 5 miesiąc temu #901119 przez jagodzianka44
hhahaha ja z pinem tez grubo mialam xd poszlam do apteki po paski do glukometru i wpisuje wpisuje i ni chuja nie dziala se myśle " no ladnie, albo mi sie w glowie juz pierdzieli, albo cyferek nie widze" podyktowałam pin tej aptekarce i działał! chyba po szkła musze iść nowe haha :d

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #901123 przez Caroina
Te bóle w pachwinach dokuczały mi w poprzedniej ciąży (puki co z tym mam spokój). Wtedy najgorzej było właśnie podczas obracania się, wstawania…

Aneta Ciekawostka z tym obracaniem głowy przy kichaniu, nie wiedziałam o tym, a może kiedyś się przydać więc dzieki :)

Ania Kuszące, chyba się wybiore z Wami :) własnie przeglądłam rzeczy od jednego sprzedawcy na allegro – link dziś podała Aika - i będę tam zamawiać. Znalazłam dużo przydatnych akcesoriów

Pauletta U tego sprzedawcy do 50szt płacisz tylko 11zł za paczkę. Ceny wydają się być korzystne. Opinie ma pozytywne

Ale numer z tymi kartami, na szczęście jeszcze tego nie miałam ale sprytnie na wszelki wypadek zapisuje w tel i mam go ze sobą, żeby nie było :blush: ... bo skleroza u mnie nie mała :blink:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #901132 przez Caroina
ooo, właśnie czytam co tam w 26tc i piszą : "nietrzymanie moczu - ta denerwująca dolegliwość nęka 50% :blink: ciężarnych kobiet. Spowodowana jest narastającym uciskiem macicy na pęcherz moczowy i zdarza się najczęściej, kiedy śmiejesz się, kichasz lub kaszlesz."

10 lata 5 miesiąc temu #901138 przez Ania86
Anetka, nie nie przyszło mi jeszcze łóżeczko. Liczyłam że może dziś będzie ale na opcji śledzenia przesyłki jest dopiero w Płocku więc mam nadzieję że przyjedzie w poniedziałek. Tak ma być z materacem, chciałam już komplet żeby mieć spokój ma też mieć szufladę i przewijak. Jak przyjdzie i M złoży na pewno się pochwalę.
Malvi, oj ja też zapytam na kolejnej wizycie o to spojenie łonowe gin. bo może coś być z tym nie tak u mnie.
A jeżeli chodzi o tego sprzedawcę co piszecie to faktycznie Aika, super znalazłaś ma mnóstwo przydatnych rzeczy i w dobrej cenie chyba też trochę pozamawiam u niego.

10 lata 5 miesiąc temu #901157 przez aika
Pauletta i Ania ja jestem zadowolona z zakupów u tego sprzedawcy, dostałam wszystko co zamówiłam i kolorystycznie również. :laugh: zamówiłam jeszcze tam pościel do łóżeczka wzór misie na drabinkach niebieskie.

Dobrze dziewczyny bo myślałam ze tylko ja tak mam z tymi kartami płatniczymi :unsure: :unsure: :unsure:

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #901159 przez Aneta_78
:laugh:

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #901186 przez munkki
bylam po to skierowanie, pani mnie jeszcze zbadala, szyjka ok, serducho bije... wiec przynajmniej sie mniej stresuje:) w poniedzialek ide do diabetologa no i potem na usg sprawdzic jak maly rosnie:)

Aneta - swojego testu nie trzymalam... zrobilam chyba z 3, bo najpierw sikalam po pracy popoludniu (mialam isc na impreze i jakos mnie tak podkusilo zeby sprawdzic czy moge pic;P), jak wyszedl pozytyw wyslalam meza po drugi, a trzeci zrobilam rano. tak sie cieszylam ze nie moglam uwierzyc:)
dobra rada z przekrecaniem glowy ;P

brzuch mi twardnieje, chyba musze wiecej magnezu brac:/

10 lata 5 miesiąc temu #901190 przez aneczka25
hej hej hej:)
Widzę że zamawiacie przez allegro-ja zamawiam właśnie u tego sprzedającego
allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=21469799 ma wszystko czego będę potrzebować i kosmetyki z ziajki których chcę używać ;)
Dodałam do koszyka same najważniejsze rzeczy i wyszło mi 200 zł:(
Aaa i dziś na targu zakupiłam koszule po 17 zł :D
allegro.pl/koszula-koszulka-ciazowa-nocn...xxl-i4332013517.html
martwiłam się że będzie do bani jakościowo ale naprawdę są fajne jak za tą cenę
Dziś byłam w Tesco z M który zakupił bobaskowi zestaw na wyjście ze szpitala:
2 pary body na krótki rękaw, śpiochy rozpinane, spodenki, gruba bluza na zatrzaski, rękawiczki niedrapki, czapeczka cienka(za 50zł przeceniony z 75:)
A poza tym w biedronce 2-pak body na długi rękaw za 10zł-chyba wyprzedaże są ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aneta ja mój test trzymam w pudełeczku do dziś:D
Ania z łóżeczka będziesz zadowolona:) wrzucam fotosy(jako takie) mojego:)
Malvi spóźnione gratulacje z okazji obrony :kiss:
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #901216 przez dotkawy
Czesc :-* nie bylo mnie pare dni bo komp mi padl, wlasnie go odebralam z naprawy, karta graficczna mi padla i ogolnie trzeba bylo windowsa na nowo postawic.... liczylam na 200zl, a jak uslyszalam 330 zlptych to myslalam ze sie poplacze.....qwaaaaaa zamiast ubranka kupowac dla dzidzi to komp mi szlag trafil, wrrrrrrrr!!!!! Jestem WSCIEKLA !!!

A tak poza tym to czytam, czytam i czytam ksiazki, wlasnie czytam sage TANYA VALKO, juz jestem przy 2tomie. 1 to arabska zona, a teraz czytam arabska corka, naprawde super ksiazka napisana goraco polecam!!! a w przerywniku od kolezanki mam cala reklamowke ksiazeczek o ciazy i macierzystwie :-))

Pogoda dramat, od rana leje i leje, jeszce maz mnie wkkkk dzis na maxa, heheh ale pocieszam sie ze mam lays i zaraz sie na nie rzucam :-))

Juz mi sie zaczal 3trymestr i od 3-4dni jak na zawolanie zgaga, co bym nie zjadla zgaga, probuje sie ratowac mogdalami i gotuje kisiele, galaretki i to zauwazylam ze mi zaczyna pomagac :-)

Ubranka od siostry poprzegladalam, ile przy tym smiechu bylo, bo mam tego mnostwo, i na poczatku nie moglam sie polapac, w nast tyg biore sie za pranie tego, to porobie zdj co ladniejszych rzeczy i wklaje :-)))))

10 lata 5 miesiąc temu #901223 przez Marza
Dzień Doberek Kochaniutkie :kiss:
U nas też pogoda od rana nie rozpieszczała... lało, grzmiało, wiało, ale już się teraz wypogadza i świeci słoneczko :)
Dzięki temu, że nie było upału ogarnęłam mieszkanko i wysprzątałam razem z M oczywiście, bo sama to pewnie dalej bym to robiła hehe :silly:
Malutki daje dzisiaj o sobie porządnie znać :lol: kilka razy tak kopnął, że aż się przestraszyłam i jęknęłam haha a rosół z lanym ciastem to 3 razy już jadłam i dalej mam ochotę :woohoo: nie wiem co się dzieje :laugh:
dotkawy chciałabym mieć 330zł do zapłaty, ale my mamy problem z autem i cena na pewno przebije tysiaka... to dopiero wydatek... :(

Aneta_78 też trzymam swój test w pudełeczku schowany :lol: co do nietrzymania moczu to wczoraj się przeraziłam... śmiałam się z męża, bo się wygłupiał i kaszlnęłam przy tym i upuściłam kilka kropel ! pierwszy raz mi się to zdarzyło... masakra...

aika śliczny brzuszek :)

Zrobiłam fotkę testu i brzusia, który jest coraz większy i mnie przeraża, bo już nie widzę jego spodu :D co będzie w 9 miesiącu haha
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #901233 przez pauletta
Dotkawy czytalam arabska zone.mega :-). Pochlonelam ja w 2 dni. Chce ta druga :-) :-) :-) :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka