- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Motylek to Ty strasznie dużo płaciłaś za swoje wyniki, ja przez całą ciążę tyle na wyniki nie płaciłam (3xkrew i mocz, hiv i inne choroby) Razem mnie 220zł wyszło ale jeszcze poziom cukru był 4 razy bo miałam cukrzycę i miałam 2x na czczo, a potem próba obciążenia 50glukozą a potem 75glukozą...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
srenka, to złamano prawo - możesz ich do sądu pozywać i odszkodowania żądać
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Śliczne fasolki.. Boszz a ja dopiero mam wizytę na 13-go marca !! Chyba oszaleje do tego czasu !
Ja zachcianek nie mam żadnych zawsze lubiłam ostre potrawy także nic sie nie zmieniło w tamtej ciąży mnie straasznie na słodkie brało no i miałam efekt w postaci 20kg na plusie. W tej mam zamiar nie wiecej niz 12 kg.
Kinga u mnie w sierpniu pyknie 29
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
uff, zdaze urodzic rzed trzydziestką
ps. Kinga, wiesz, ze mozesz swoje posty edytowac? nie pisz tak jeden pod drugim, bo niektorzy maja problem, jak np. z telefonu czytają i bałagan sie robi.
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
u mnie 2 miesiace temu pyknelo 29
ps. Kinga, wiesz, ze mozesz swoje posty edytowac? nie pisz tak jeden pod drugim, bo niektorzy maja problem, jak np. z telefonu czytają i bałagan sie robi.
Julka wiem, że mogę swoje posty edytować. Tylko łatwiej mi napisać nowy post niż edytować stary.
Julka więc masz już swoje lata;) Z toku rozmowy cały czas wydawało mi się, że jesteś BARDZO młodziutka.
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Badanie na HIV można zrobić w tym samym miejscu gdzie morfologia itd. ?
Ja w maju będe miała 28 urodzinki. Leci ten czas...za szybko niestety
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
julka napisał:
u mnie 2 miesiace temu pyknelo 29
Julka wiem, że mogę swoje posty edytować. Tylko łatwiej mi napisać nowy post niż edytować stary.
Julka więc masz już swoje lata;) Z toku rozmowy cały czas wydawało mi się, że jesteś BARDZO młodziutka.
o, to ciekawe bo ja jestem bardzo poważną osobą przeciez
oj, Kinga, edytuj, pliiizzzzzzz, bo tak sie ciezko czyta z komorki, o czym juz pisalam, a do tego pisanie posta pod postem jest niezgodne z regulaminem forum
az sprawdzilam ile w moim labie kosztuje badanie przeciwcial przeciw HIV i wiecie ile? 35zl, a to Warszawa, sieciówka. Mi zrobili w poradni ginekologicznej na nasz "ukochany" Fundusz darmo i też sie nikt nie pytał...
Caroina, tak, to robi kazde laboratorium. tylko do innej probówki pobierają. i nie trza byc na czczo
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Bez przesady Przecież nie napisała tysiąca postów jeden pod drugim tylko raptem dwa.. Też czasem tak robię i nie widzę różnicy w czytaniu przez tel z którego notorycznie zresztą to robię Zresztą czasem edytowanych wiadomości można nie doczytać
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
U mnie badanie na przeciwciała HIV kosztuje 27 zł no niezłe różnice cenowe, ale to w szpitalu w laboratorium, bo w przychodni w mojej miejscowości niektóre badania są praktycznie drugie tyle droższe a do tego mają taki bałagan, że szkoda czasu tam chodzić
Spokojnej nocki
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
No dobra juz, dobra, ja tylko poprosilam, bo na moim telefonie to sie ladują te posty w nieskonczonosc... ale juz nie bede marudzic...
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
Specjalnie dla Ciebie weszłam na regulamin:
3. Posty mogą być modyfikowane. Jeśli użytkownik zapomniał coś dopisać do swojej wypowiedzi prosimy edytować posta, a nie tworzyć nowego.
15. Zakaz nabijania postów.
Hmmm... Wydaje mi się, że nic z tego się nie odnosiło do mojego "nabijania postów". Wypowiedzi jeżeli dobrze pamiętam nie były ze sobą powiązane.
Julka współczuje Ci. Jak my się rozgadamy, to Ty Bidulko nie będziesz umiała nadążyć z czytaniem.
Ja korzystam z komputera. Może dłużej to trwa, ale lepiej się czyta, więc polecam.
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Według mnie trochę czepianie się z tymi postami i dokładnie nieraz edytowane posty zdarzyło mi się przeoczyć. |My w Lipcówkach np nie cytowałyśmy tylko- imię i odpowiedź do danej osoby i to było wygodne. chociaż jak ktoś cytuje to mi to nie przeszkadza
Ja mam 23 lata... jeszcze
Co do badania o którym mówicie to obiłam go poprzednio i za wszystkie badania zapłaciłam 75 zł. W sumie nie dużo jak tak patrzę ile niektóre z Was muszą wydać