BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 10 miesiąc temu #847860 przez marzenap
Witam słonecznie :)
u nas słoneczko i 14 stopni na termometrze :laugh: :laugh: pranie zrobione ostatnie okno umyte :laugh: :laugh: a teraz obiadek skończyłam :lol:
synus juz je mój M. niestety do 20:00 w pracy więc zaraz wybieram się na spacerek do mojej mamy :) :) posiedzimy sobie przynajmniej w ogrodzie jesli pogoda dalej pozwoli :) :)
Muszę Wam powiedzieć ze mdłosci mi minęły ale za to zaczęły się zaparcia :( masakra :dry:
pozdrawiam cieplutko dziewczynki :laugh: :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #847880 przez motylek05
marzena podziel się troszkę słoneczkiem :laugh: u nas dalej szaro :)
a mnie dziś się cały czas w głowie kręci :dry: jemy obiadek i po obiadku na zakupy ciuchowe jadę :laugh: a cieszę się jak dziecko bo wieki nie byłam, a przydało by się odświeżyć szafę sobie i dziecku ;) tylko mam nadzieje że nie będzie tak jak zawsze że obkupię córke a sobie nic nie kupie ;)

Mój Aniołek 11tydz [*]

10 lata 10 miesiąc temu #847893 przez Kinga2424
MlecznaMama napisał:

Witajcie Kochane!!!!

Kinga to czy się będzie miało bliźniaki zależy od kobiety. Więc jesteś kochana pierwsza!!!

Nic się nie martw , czeka Cię bardzo wesoły czas. Dużo dzieci, to dużo radości!!!! Świetnie bo może będzie chłopiec i dziewczynka :)
U nas słoneczko. Synek śpiewał od 5 ano więc się nie wyspałam :P a jak u Was?

Właśnie to z tymi bliźniakami jest zamieszane. Babcia od mojego męża miała dwóch synów (jeden umarł, drugi to mój teść) i dwie córki. My mamy już drugi raz bliźniaki. Od siostry od mojego teścia dzieci też się tego obawiały, ale niestety nie mają bliźniaków. Więc jakoś dziwnie to idzie. Kobieta (babcia z bliźniąt)- mężczyzna (teść)- mój mąż- nasze dzieci (bliźniaki). Hmmmm....

10 lata 10 miesiąc temu #847996 przez srenka_918
Kinga to u mnie jest genetycznie większe prawdopodobieństwo bliźniaków a nie miałam ;) i chyba się cieszę ;) U mnie mój dziadek był jedynym dzieckiem bez brata lub siostry bliźniaka a babcia ma brata bliźniaka i ich dzieci (czyli moi wujkowie i ciocie) mają dużo dzieci bliźniąt, bo co drugie a było ich 9 rodzeństwa, choć babcia z dziadkiem nie mieli ani jednego bliźniaka (ale może jest tak, że to co 2 pokolenie łapie???) a ze strony mojego męża to jego babcia miała siostry bliźniaczki i więcej w rodzinie u nich nie było bliźniaków.

Ja dziś mam tak lipny humor...A wszystko dlatego że muszę non stop coś jeść by nie wymiotować, zjadłam już chyba z 4000kcal... Aż się boję o wagę... Oby to było jednorazowe/jednodniowe

10 lata 10 miesiąc temu #848349 przez meli1990
Kinga2424 gratuluje bliźniaków. Szkoda że nie udało mi się zajść w ciąże żeby urodzić w październiku tak jak wy. Może uda się żebym urodziła w listopadzie. Ja bym bardzo chciała urodzić bliźniaki ale u mnie to chyba nie możliwe

10 lata 10 miesiąc temu #848366 przez srenka_918
Ale tu dziś cichutko... Pewnie się gościcie i wyznajecie ciążę ;)

10 lata 10 miesiąc temu #848389 przez marzenap
Witajcie dziewczyny :kiss: :kiss:
U mnie dzisiaj od rana zawroty glowy, a wczoraj meczyly mdlosci, ktore zakonczyly sie w kibelku...
Milej niedzieli :laugh: :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #848530 przez srenka_918
Dla mnie mdlosci to juz rutyna :-) czekam tylko kiedy w koncu przejda...

10 lata 10 miesiąc temu #848565 przez motylek05
Witam poniedzialkowo :laugh:
Współczuję Wam tych mdłości i wymiotow :) ja nie mam aż takich strasznych mdłości , czasami mnie mdli ale jakoś mija szybko :) za to mnie bolą strasznie piersi :)

Mój Aniołek 11tydz [*]

10 lata 10 miesiąc temu #848581 przez Caroina
Witajcie:)

U mnie dzień smutno sie rozpoczał onieważ lekko boli mnie brzuch (w nocy też tak czułam) i jak byłam w toalecie zauważyłam, że plamie (na różowo). Mąż akurat wyjechał w nocy do pracy za granice :( bede musiała zostawic małą babci i wybrać sie sama na izbe przyjec

10 lata 10 miesiąc temu #848637 przez motylek05
Caroina : jedz koniecznie i niech sprawdzą dlaczego jest to plamienie , ale przede wszystkim nie denerwuj się :kiss:

Mój Aniołek 11tydz [*]

10 lata 10 miesiąc temu #848651 przez srenka_918
Caroina trzymamy kciuki by wszystko było dobrze ;*

10 lata 10 miesiąc temu #848661 przez Gochens
Wooow Kinga gratuluję!!! podwójne szczęście! dasz rade kochana! a skąd wiesz ze nie będą do siebie podobne??

Caroina trzymam kciuki za Was ;)

Ja nie wiem jak wy macie siłę tyle sprzątać ;) U,mnie huśtawki nastroju ostatnio przepłakałam pół X faktora ze wzruszenia!!! senna jestem u wciąż mi zimno ;)

Miłego dnia

10 lata 10 miesiąc temu #848724 przez Ania86
Witajcie :)
Caroina trzymam kciuki:*

Ja po wizycie, ale ulga, to 7t2d a wcześniej myślałam że to już ósmy ;) Ale widziałam już dzisiaj bijące serduszko, aż mi łzy stanęły coś niesamowitego. Dostałam skierowanie na badania i kolejna wizyta 20 marca:)
Też jestem zaspana wiecznie ale najlepsze to że w nocy nie mogę spać.

10 lata 10 miesiąc temu #848763 przez Caroina
Niestety dalej nic nie wiem. Tylko sie niepotrzebnie nachodziłam i zdenerwowałam. Na izbie przyjec brak lekarza, bo ciagle ma jakies zabiegi. Jak przyszłam akurat miał mieć cięcie. Przede mną 8 kobiet w kolejce, a pielegniarka powiedziala, że najwczesniej doktor zacznie przyjmowac za godzine. Nawet nie chciała mnie zarejestrowac tylko kazala usiasc i czekac. Przy tylu oczekujących nie było gdzie usiasc wiec sobie poszłam :( zarejestrowalam sie na srode do przychodni. Niestety do doktorki, ktora nie powinna leczyć ale juz mi wszystko jedno. Chce tylko sie dowiedziec czy ciaza jeszcze jest zywa.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka