- Otrzymane podziękowania: 161
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
...nieustająca awaria suwaczka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
czytam was dzielnie , czytam was wiernie!!! z sentymentem czytam o Waszych dzieciaczkach, i uwielbiam jak dodajecie zdjęcia!!!
JAgodzianka ja też jakiś czas po porodzie zrobiłam sobie taki ostry rudy i było mi ok! Ty wyglądasz świetnie i odważnie!
co do MM my używaliśmy Bebiko i używamy do dziś. Chwalę sobie. A polecił mi je mój tata, który mówił że ja jadłam bebiko mój brat jadł i siostry i problemów nie było a wrecz lubiliśmy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 92

Co do ulewania, to mojej sie to zdarzylo moze ze 3 razy. W trakcie jedzenia czasem mi pluje mlekiem, ale po nie zwraca.
Kacha, ja przed ciaza palilam 8 lat wiec cie doskonale rozumiem. Tez mnie od kilku dni ciagnie i to fest, ale na razie sie powstrzymuje. Mi w ciazy bylo latwo rzucic, bo nikt mnie nie kusil. Ani maz ani nikt z jego rodziny nie pali, a moja rodzina jest w Polsce i wiekszosc palaczy. Czasem marzy mi sie fajka, tym bardziej ze nie karmie piersia..
I tez mam teraz takie myslenie jak ty Kacha. Przed ciaza bylo mi wsio ryba czy umre dzis czy za 20 lat, tez miewalam stany depresyjne itd. Dluga historia... Ale odkad zaszlam wszystko sie zmienilo, a odkad dostalam mala w ramiona to juz w ogole. Teraz jest calym sensem mojego zycia i wiem, ze mam dla kogo zyc.
Teraz oczywiscie spi jak aniol i tak pewnie przespi mi caly dzien, a w nocy znowu bedzie masakra.
Mialam cos jeszcze pisac, ale zapomnialam. Potem dokoncze
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

Anetka to kiedy będziesz w tej Wawie?

Yoozia współczuję kochana

- aneczka25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48

My dziś po szczepieniu i USG bioderek! USG wyszło ok, przy okazji wyprosiłam doktorka żeby zajrzał jej w brzuszek i mówi że też wydaje się wszystko być ok-mała grzecznie leżała na leżance nie płakała

Co do szczepień-szczepiliśmy na 2 razy, pentaxim + żółtaczka-rączki ma szczupłe więc dostała w nóżki-wielki ryk, płacz i szał trwał może minutę, potem smoczek do buzi i do mamusi i grzeczna była już, teraz zjadła i śpiocha.Mam nadzieję że obejdzie się bez gorączki itp

Co do wagi to 4260 g i jesteśmy w 25 centylu-podobno super.
Anetka melduję się! Dostałam przesyłkę!

też powoli zaczynam mieć świąteczny nastrój i już się nie mogę doczekać!Ja od męża mogłabym dostać jedną przespaną noc!

Malvi ja próbuję pozycji na kolanach
narazie tylko po niej rzygła

Yoozia no takiej nocy hardkorowej jak ty to jeszcze nie miałam i współczuję! I nie jesteś złą matką! Nie dziwię ci się! Też mam jeden taki moment za sobą, że pozwoliłam małej zasnąć samej zaryczanej i potem się zastanawiałam czy jej nie o to chodziło żeby ją położyć!?

Caroinka u nas pobudki podobnie więc spokojnie

Munkki u nas też jakby lepiej z ulewaniem i prężeniem się-dajemy małej DEBRIDAT i DICOFLOR.
Jagodzianka mała cudna! A jaki jęzor

aaaaa dostałam się do testowania butelek LOVI z aktywnym smoczkiem-dostałam dwie butle(150 i 250ml) i 6 smoczków!!!!Zadowolona jestem tylko czy mała będzie z nich piła bo teraz mamy MAMBABY-antykolkowe
SZKODA ŻE JA NIE Z WAWY

- nelka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 76
A teraz karmie Marysie i oczywiście nie mogę się ruszyć, Zosia poszła na drzemke teoretycznie bo coś tam krzyczy z pokoju a mój M siedzi przed kompem z słuchawki na uszach więc jest bardzo pomocny... I jak tu nie oszaleć?!
- Ania86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 71
Czytam Was ale przyznam że nawet nie mam siły napisać.... wczoraj bylismy z Małą u lekarza, tak popołudniu zaczęła charczeć że myślałam że się udusi :/ a pediatra akurat przyjmował wieczorem trochę spanikowałam spakowaliśmy ją i pojechaliśmy. Okazało się że to początek infekcji :/ albo przejdzie albo może uderzyć na oskrzela, płuca

Trzymajcie się i uważajcie na Maleństwa bo jak widać o przeziębienie nie trudno.
- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
.
MlecznaMama to pamietaj, ze zawsze bedziesz jedna z nas wiec bez problem wypowiadaj sie tu! My dawaliamy bebiko comfort na kolki I zaparcia ale kupke no coraz rzadziej robila..
Aneczka moja je z Lovi, ja SB bardzo chwale je

- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

A pozycji na kolanie nie próbowałam, może się skuszę

Ania ucałuj bidulkę od cioci

Jagodzia myślisz, że przy moim szatanie mam czas, żeby wam rysować?!

- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Ania86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 71
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 161

...nieustająca awaria suwaczka

- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Marza
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Za nami dziwna noc... Małego w nocy o 3 obudziła kupa i musiałam mu dać 60ml, żeby się znowu wyciszył, bo nie chciał spać... Robił sajgon. Od 6 tak samo... Byłam wściekła,bo tak bardzo chciałam pospać. Wyżyłam się na M. Dobrze, że on się tym nie przejmuje (wie, że zmęczenie czasami bierze górę nad moimi emocjami).
Byliśmy się już dzisiaj troszkę dotlenić i teraz śpi...
M pojechał do pracy, a ja się relaksuję przed laptopem. Ciekawe ile to potrwa...
Jeszcze muszę kupić małemu nowy smoczek! Mamy dwa, ale on toleruje tylko ten okrągły. Mamy też anatomiczny , ale nie umie go używać... A wszystko dlatego, że dzisiaj zauważyłam, że ten smoczek którego używa jest pęknięty ! Nie wiem jakim cudem, ale niezły badziew... www.google.pl/search?q=smoczki+uspokajaj...551.html%3B400%3B400