- Otrzymane podziękowania: 126
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
Aneta karmie! w nocy tylko w fotelu, w ciągu dnia tez przeważnie w fotelu, rano zdarza mi się w łóżku na lezaco... i sporadycznie na kanapie w salonie;) ale fotel się sprawdza tyle ze jak Stas podrosnie to się w nim nie zmiesciny
Jagodzianka grrr wspolczuje... Ja to nienawidzę takich sytuacji jak opisujesz :/ Trzymaj się dzielnie...
Ale.mnie ci goście wymeczyli... Miło ale zmęczona juz jestem...
A jutro w nagrodę idę na paznokcie teściowa mi pomoże i zostanie chwilkę z Małym:) jaki kolor wybiorę..mhm... Pod kolor wózka?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Mala zjadła po 17, kolo 17:45 Ja kąpałam i poszla spac i śpi do tej pory
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Potem dokończe bo mała już wypiła mleczko...
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Anetka, moja jak ma kolkę (chyba to kolka :/ to zazwyczaj koło 19:00 nigdy z rana, sama jestem ciekawa kiedy te problemy z brzuszkiem się skończą....
Dziewczyny powiedzcie Wasze dzieci jak miały katar też tak aż charczały? tak się martwie nie ma gorączki ale rano i na wieczór ma okropny katar boję się żeby jej nie opadło na oskrzelka
- Ewciaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
Ania86 mój mały tez ma katar pediatra twierdzi ze to przez sezon grzewczy i kazała dawac mokry recznik na kaloryfer i nie wiecej niż 20 stopni w pokoju . Psikam mu woda morska ale z tego co widze zalego mu to gdzies tam w srodku i strasznie charczy i zle mu sie mleko pije a z nosa nic za bardzo nie leci...
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Mam nadzieję że na katarze się to skończy....
Anetka, od jakiegoś tygodnia przychodzi godzina 18-19 i zaczyna się płacz, prężenie nic nie pomaga.... trwa tak z 15-30 minut i przechodzi zaspia... raz zdarzyło się że ryczała 2 godziny :/ masakra wtedy jestem taka bezsilna, płaczemy obie :/ Podajemy delikol, espumisan i od dwóch dni biogaję ....
- minnie90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 40
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 92
Moja juz ma bilet kupiony i w sobote rano mowimy PA PA!
Aneta, ja tez mam bujany fotel z ikei i karmie glownie w nim. W nocy jest niezawodny
- minnie90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 40
Po usg bioderek tez już jesteśmy i wszystko wyszło dobrze:)
Wiki wazy 4100g i pani doktor powiedziała ze bardzo dużo przytyła od ostatniej wizyty ( 700g w 3 tyg). No ale co zrobić jak mała głodna? Cycka ciamcia co 2-2,5 godz, rano czasem ostatnio co 1 godz ale to chyba ze nie dojada bo zasypia podczas jedzenia. Jak jej daje mleko w butelce to wypija 100 max 120 ml. Także chyba nie az tak dużo?
Co do ulewania, to powiedziała ze na refluks jej to nie wygląda bo sporo przybiera, a usg zrobimy jak skończy 3 m-ce i jej to nie przejdzie. Mamy pilnować żeby po jedzonku porządnie jej się odbiło i przed jedzeniem tez.
A jeśli chodzi o gazy, to mam pilnować bardzo diety (nie wiem cczy idzie jeszcze bardziej:/ ) i uwazac na nabiał bo to on powoduje problemy z gazami i kupka. 1szkl mleka dziennie, a jeżeli wypije 2 to już nie wolno mi żadnego sera zjeść ani w ogóle nabiału.
To ja się pytam co ja mam jesc?..... No ale już jestem -2kg sprzed ciąży:)
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
dzięki, od razu jestem spokojniejsza o tą rączkę! Już miałam milion jakichś czarnych myśli Mnie nikt nie uprzedził o czymś takim
Jagodzia trzymam kciuki! mój mały w szpitalu jak go badali odnośnie bioderek to wyszło, że ma za wąskie czy coś i też jestem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
, żeby wszystko dobrze wyszło Twój post o pieluszkach dada mnie podniósł na duchu, bo ich używam i mam nadzieję, że te bioderka się unormowały!
Munkki paznokcie pod kolor wózka ekstra pomysł!!!
MŁODY SIĘ OBUDZIŁ To pospał... Post będę pisała chyba do wieczora...
Aneta o ile się nie mylę to kolka się pojawia po trzecim tygodniu, a ustępuje chyba po 3 miesiącu. Ale mogę się mylić co do tych miesięcy...
Ania mój strasznie charczał i tak samo najwięcej na wieczór(w nocy) i rano. Bałam się o oskrzela ale przeszło. Stosowałam tylko gruszkę, sól i maść majerankową.
Udało mi się dokończyć i znowu ryk... Uciekam. Miłego dnia.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
A mianowicie... Czy to normalne, że poprzednią noc Krzyś zjadł normalnie ok. 130ml mojego odciągniętego pokarmu i spał potem ok. 6h, a wczoraj zjadł przed kąpielą 125ml i jeszcze po kąpieli dorobiłam 100ml (bo dawał znać, że jeszcze jest głodny) i pospał po tym tylko 2,5h, a później budził się co 2h aż do 6 rano? Jestem jak zombie.... Czy to możliwe, że aż taki skok rozwojowy go dopadł z okazji 2 mscy, że potrzebuje nagle dużo więcej pokarmu?