- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

Anetka jedziemy do mamy jutro, będzie też kilka osób z rodziny zobaczyć Krzysia m.in ta kuzynka od której mamy tyle rzeczy

Ponawiam prośbę o chusty

- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 92

W ogole na noc poczytalam sobie Stop NOP i zaluje :/ czytalyscie o tym kiedys? Jesli nie i jestescie przed szczepieniami, to nie polecam

Malvi, pomoglabym ale ja nie zamawialam z allegro
- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Czy słyszałyście o doktorze Harveyu KArpie?
szukałam dla Was filmu godzinnego tłumaczącego dlaczego niemowlaki płaczą!nie mogłam go znaleźć. Ten lekarz jest niesamowity. Poszukajcie informacji na ten temat. Warto.
www.ciazowy.pl/artykul,metoda-dr-karpa-c...e-placzu,3008,1.html
www.youtube.com/results?search_query=dr+...+on+the+block&page=2
w wolnej chwili pzyjzyjcie się temu. niesamowicie istotne i skuteczne jest to wiązanie. Niemowlak czuje się wtedy jak w łonie matki. do tego szum , i możliwość zassania smoczka..... te metody działają cuda..... szkoda że nie ma tego filmu..... byście zobaczyły
u nas nie az uratowało nam to tyłek.... polecam!!!!
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 126
Malvi ja chuste dostalam - natibaby z dodatkiem bambusa (tkana).
Yoozia super ze sie wyspalas:)
Aneta u nas noc taka sobie - tzn usypianie bylo slabe bo zasnal dopiero o 24:30, za to obudzil sie o 5, wiec luzik nawet.
MLecznaMama nie slyszalam, jak bede miala wieczorem chwile to sie zorientuje w temacie;P dzieki!
Co do spotkania o depresji - super w ogole ze oranzuja takie spotkania, mozna spotkac tyle mam! dzieci w roznym wieku, oddane byly opiekunka ktore sie zajmowaly nimi w pokoju obok. Tylko ja bylam z taka malizna, wiec Staszek byl ze mna (takiego malego to go nie oddam heh), ale byl jak aniolek, grzeczniutki. Najpierw w chuscie potem sie obudzil i marudzil, to dalam mu cyca i zasnal spowrotem na chwilke, potem sie obudzil, przebralam go (bo oczywiscie obrzygany:P) no i potem byl juz w cudownym humorze i wszystkich sobie obserwowal pociuchutku i usmiechal sie

Wnioski po spotkaniu: mnostwo kobiet ma problemy, rozterki typu ze nie sa dobrymi mamami, jezeli chodzi o karmienie to cala masa dziewczyn opowiadala jakie mialy problemy i jak niektore zrezygnowaly bo nie dawaly rady... budujace to wszystko bylo bo czlowiek sobie uswiadamia ze kazda kobieta przechodzi przez to i ze to nie jest tak ze akurat "ja" jestem ta zla i nie daje rady

oki musze leciec bo robie obiad, maz dzis zajmuje sie synkiem, ja mam zamiar pozamawiac przez internet prezenty

a malvi - ubieram w spodenki, body, bluzke, kombinezon taki polarowy, czapka i wkladam do spiwora takiego z welna (od rodzicow dostalam) no i w wozek i w droge! wczorajsza podroz tramwajem ok

- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- nelka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 76
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aneta super prezent. Ja nadal czekam i tracę nadzieję...
- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 114
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Yoozia Przede wszystkim ciesze się, że w końcu udało Ci się coś wyspać. Jak najbardziej Ci się należało. A męża masz dzielnego, że dał rade.
Jeśli o smoczek chodzi, moja tak robiła i przestałam jej dawać.
Wg. mnie ciekawa teoria męża Anety ma się do rzeczy bo niby smok uspokaja ale całe usypianie się wydłuża jakby mała za bardzo zajmowała się ssaniem, a nie tym co trzeba. Do tego to, że co chwila on wypadał i na nowo nerwowe szukanie go. Bez niego jest szybciej - przynajmniej u nas.
- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

My tez karmimy przed kapiela i wtedy jest spokojna. Pierwsze 2 tyg karmilam po i byl armagedon przy kapaniu. Ale teraz jest ok.
Nie wiem czy slyszalyscie, ze we Wloszech zmarlo 11 osob po szczepionce przeciwko grypie. Moj maz byl tydzien temu zaszczepiony, bo z pracy mial to szczepienie darmowe. We Wloszech szczepili ludzi szwajcarska szczepionka wiec nie wiem czy to nie to samo co dostal M :/ caly dzien o tym mysle, jeszcze mu tego nie mowilam, bo jest na imprezie firmowej. Ale ryje banie

- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Nie martw sie, napewno to inna szczepionka.

- kacha
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 96
allegro.pl/pentelka-chusta-elastyczna-wy...nal-i4810550755.html
A ja dziś wysprzątałam całe mieszkanie - jestem wykończona. W ogóle to Duśka się zrobiła bardzo aktywna w dzień i nie mam już tyle czasu na forum co kiedyś...
- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- dotkawy
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34