- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 92
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wlasnie czkawki dostala wiec pospane

- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Potem zas tz/nosil i usnela o 23-45 norma kazdego dnia. Spala do 3-15 o dziwo. Potem kolejna pobudka kolo 5 i 7. Teraz pojedzona, wykupkowana niby spi wiec ja tez ide licze na jakas godzine. Tiaaaa
- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 126
ja tez zbyt optymistycznie wczoraj napisalam ze Stasio spi, oczywiscie sie zaraz obudzil i udalo nam sie go uspic (po dokarmieniu jeszcze) kolo polnocy.
Teraz jak sie budzi o 2-3 to go nie karmie, tylko najpierw glaskam i jak zasypia to wracam do lozka (i tak pare razy). Wyczytalam ze dzieci sie w nocy budza o tej samej porze niekoniecznie z glodu tylko z przyzwyczajenia, wiec zanim im damy cyca to trzeba sprawdzic czy zasna jak sie je uspokoi... i u nas faktycznie zasypia.
Tylko ja przy tym nie spie, bo wstaje co 15 minut;P
ostatecznie go nakarmilam o 4:00. Mam nadzieje ze dzieki temu bedziemy sukcesywnie przedluzac czas spania nocnego

pauletta wszystkiego najlepszego z okazji miesiaca! u nas juz prawie dwa.... kiedy to leci!
ide dzis na spotkanie o depresji poporodowej, jechalyscie tramwajem ze swoimi dziecmi? nie wiem czy moge w gondolce.... to w sumie tylko dwa przystanki i zaraz po petli wiec nie bedzie ludzi.... no nic ewentualnie pojde na nogach, tylko ze u nas minusowa temperatura....
- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- aneczka25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
Moje dziecko codzień wstaje koło 6-7 rano i nie śpi do 10-11 gdzie prześpi tylko godzine!Później zasypia koło 18 do 21 i od 22 do 1-2 gdzie jest karmienie i o 4 znow karmienie i spi do 6 tylko.....macie chyba wszystkie lepiej

- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
moze u was tez zadziala.
- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Pote, kuoa, zyg , przebieranie. Odciaganoe gilkow.
Wasze dzidzie tez maja taaaakie wielkie. Az/sie dziwie gdzie je miesci
- aneczka25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

U nas z kolei o dziwo pobudka o 2.30, później się przebudził ok 6 jak M wstał do pracy ale zasnął, pobudka o 8 na jedzenie i teraz się obudziliśmy przed 11 i leniuchujemy razem w łóżku

- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ja mam strasznie ciezka ta gondole... za to pancerna jest, zmieszcze tam Stacha w ciuszkach wszystkich no i w spiworku takim puchatym

leniuchujcie poki sie da;P my juz po poranych zabawach/cwiczeniach. Udalo nam sie przewrocic z brzucha na plecy!

Nie chce zeby duzo spal bo wolalabym zeby spal w trakcie tego spotkania, bo jak mi tam syrene wlaczy to bedzie obciach ;P i tak mam wizje ze pani bedzie opowiadac o swojej depresji a Staszek zrobi glosna kupe

- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
kochane moje nic się nie martwcie! jeszcze dosłownie chwila i wszystko się unormuje, później dziecko mniej śpi w dzień, ale już łatwo je czymś zainteresować... i z czasem zaczynamy wiedzieć o co mu chodzi. Na pewno dużo mniej płacze..... także zobaczycie jak odetchniecie!!!!!!!!! jeszcze chwilka!
Malwi ale Twój wkurw był uzasadniony. Z założenia chyba jest że siostra Szczeniaczka uczniaczka jest różowa i jest przeznaczona dla dziewczynek, więc jak zamówiłaś Szczeniaczka to chyba łatwo się domyśleć że dla synka. też bym zwróciła... hehe tylko facet może powiedzieć że nie widzi różnicy hehehe(mam tu na myśli dostawcę)
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

MlecznaMama no właśnie ja już pomijam, że Siostrzyczka jest różowa i z kokardką (na początku Krzysiowi byłoby wszystko jedno, ale ta zabawka jest do 36mscy i później na pewno wolałby chłopca), ale mi głównie chodziło o to, że Szczeniaczek jest dwujęzyczny a Siostrzyczka nie! No, ale cóż.... M ma dziś podjechać do Tesco koło nas i spytać czy jest Szczeniaczek... A jak nie będzie to ich pierdziele i zamawiam na Allegro