- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- grimlik
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kacha
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 96
Munkki - ćwiczenia zaliczone - 15 minut mięśni brzucha i 20 na rowerku. Spacerek też był, ale tylko do Kościoła i z powrotem

Aneta - nie bojaj, popiszę i tu, nawet jak się w jakiś listopadówkach zainstaluję. Kolędowania w moim domu są od jakiś 15 lat - to znaczy najpierw były w moim domu rodzinnym, teraz przeniosły się do brata, bo on ma ogromny salon. A zbiera się na nich około 50 osób, spotykamy się zawsze 25 grudnia. Dziś byliśmy na kolędowaniu z ludźmi, których w sumie nie znamy. Znajomi zaprosili nas do takiej grupy małżeńskiej przy Kościele i w tę niedzielę byliśmy na pierwszym spotkaniu - jest 5 małżeństw i para prowadząca. I tam padł taki pomysł, żeby pokolędować. Miło było, teraz jest pomysł, żeby w niedzielę ruszyć ze śpiewem w miasto, ciekawe czy się uda

- toffik1984
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 18

- toffik1984
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- grimlik
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- nelka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 76
Nie mogę narazie powiedzieć tego na głos ale od ostatnich dwóch nocy śpimy dłużej. Jeszcze nie wiem czy to przypadek czy skok

U nas dziś na minusie ale było słoneczko, spacer zaliczony, obiad u babci też Zosia nareszcie idzie do przedszkola.
Mam takie pytanko: czy wasze maluchy zawsze wypijają całą butle mleka? Czy jak coś zostawicie to dajecie im później do dopicia?
A co do podnoszenia się do siadania to moim zdaniem jest to zdecydowanie za wcześnie dla naszych maluchów i nie powinno się im pomagać. Kręgosłup jest jeszcze za słaby. Wiadomo że się wyrywają do podnoszenia bo wtedy lepiej widzą wszystko wkoło.
Widzę że ostro zabrałyście się za ćwiczenia. Ja też mam zamiar ale narazie na tym się kończy...
- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 92

A i dodam, ze nigdy nie mialam zadnych problemow z bolem kregoslupa, pokrzywiona tez nie bylam i nie jestem, choc po ciazy troche ucierpial

Co do mleka, to zazwyczaj wypija na raz, a jak sie zdarzy, ze nie dopije, to wstawiam na max godzine do podgrzewacza. Jak nie chce to po godzinie juz wylewam.
- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 114
Nelka Moja też ostatnio puszczała takie fontanny mleka przez katarek. Dziś całe szczęście nie było.
Malutka przed chwilą zasnęła (00:15) więc i ja ide. Ostatnio budzi sie na mleko co 3h więc różnie może być. Dobranoc
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka

- kacha
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Aneta - nie przesadzałabym z tym prawdziwym katolickim... Sporo nam jeszcze brakuje. Mięliśmy już kiedyś próbę odnalezienia się w takiej grupie małżeńskiej, ale nam za bardzo ludzie nie podeszli. Tym razem chyba będzie inaczej, bo dobrze się dogadujemy z pozostałymi. Cztery małżeństwa nie posyłają dzieci do szkoły, tylko uczą w domu, a i my o tym myślimy, więc mamy jakieś 5 lat na obserwację tego zjawiska z zewnątrz

Bartuś jest moim idolem, normalnie. Super chłopak

nelka - jak mi Dusia nie dopije mleka to trudno, wylewam. Najczęściej wciąga wszystko bez problemu, ale zdarzają jej się dni, że je słabiej, zostawia tak po 30, czasem 60 ml z każdej porcji (robię jej 170 ml). To w dni, kiedy dużo ulewa. I wtedy czasem trochę ją nakłaniam - daję odpocząć tak z 5 minut i podaję raz jeszcze, jak nie chce to odpuszczam.
No i kilka dni ćwiczeń wieczorem i co??? I wstaję dziś rano i nic nie czuję. Nie rąbie mnie kręgosłup

Pauletta - Ty miałaś problemy z kręgosłupem po znieczuleniu, jak tam, lepiej?
- nelka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zosia zawieziona do przedszkola, Marysia śpi, pranie wstawione a ja popijam herbatkę i oglądam tv! Sama nie wierzę w ten relaks:-D
Kacha to sporą porcję mleka szykujesz. Ja robię 120ml a przeważnie wypija 90. Zostawiam resztę i np daję jej parę łyków jak ma problem żeby zasnąć. Lepiej działa niż smoczek.
- kacha
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- nelka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- toffik1984
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
moja w dzien zjada po 120 ml. co okolo 3h, a na noc przed spaniem 180ml i wypija 150, 160.... od urodzenie przybrala 3kg w miesiace, czyli podwoila wage urodzeniowa

co do siadania to tez lepiej zeby sie pelzac nauczyla,bo wtedy kregoslup wzmacnia

- kacha
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-