- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2014
Listopadówki 2014
- AniaP
- Wylogowany
- gaworzenie
Vika- z przeziebieniem musi byc ciezko...
To moja pierwsza ciaza, i nie wiem jak Wy, ale ja juz jeszcze przed planowana miesiaczka czulam, ze cos sie zmienilo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Wolałabym żyć w słodkiej nieświadomości, a jak bym poszła do ginekologa to już by było wiadomo co i jak
- vika
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
zgadzam sie z Bella że pierwszy trymestr potrafi porządnie dac popalić...z Tośka co rusz bylam przeziębiona co dzień rano czulam sie jakbym zmartwychwstawała,nie budzilam się wypoczęta tylko padnięta
a dziś głowa mi pęka...gardło chce wypalić...zatoki chcą mi glowę rozsadzić...masakra ....katar płynie mi prosto do gardło przez co mam cale podrażnione i czuję jakbym połknęła tuzin szpilek...już drugą godzine od pobudki nie moge dojśc do siebie dodatkowo jak myślę,że mam wyruszyć na polowanie leków do apteki gdzie na dworze leje i wiatr strasznie szleje to aż mnie ściska i płakac się chce
A co do wyczuwania ciąży ja tez mialam przeczucie przed terminem @ już na tydzień wcześniej zrobilam pierwszy test bo czułam,że to juz ciąża i wcale się nie myliłam ...choć uważam tak jak Bella gdybym się dowiedziała póżniej byla bym o kilka tyg nerw troszkę zdrowsza
- Milka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
zdjęciami ciuszków oczywiście nie wszystkich . Jestem z Zawiercia ale często bywam w Katowicach gdyby któras mama czegos potrzebowała do skompletowania wyprawki mogę się umówic i podjechać ( napewno będę początkiem kwietnia ) Mogę również wysłąc poczta paczuszke.
mam również podgrzewacz do butelek firmy Avent jeszcze na gwarancji myśle ze w okolicach września będę mogła już go spokojnie sprzedać
allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=20499977
plus.google.com/104909633524112039967/posts/fGq8q1mhPWn
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Bella mój ulubiony to drugi trymestr hahaha bo czuc ruchy brzucho jeszcze nie przeszkadza a juz pięknie się zaokrągla i można chodzić dumnie hehe ze swoją piłeczką a trzeci strasznie się ciągnie i chce się już bardzo zobaczyć dzieciątko chociaż te jest cudowny, bo ruchy są już tak intensywne i te odliczanie a pierwszy najbardziej nerwowy w sumie i te ble głowy mdłości i zmęczenie, no i wstawanie siusiu w nocy, chociaż w trzecim najgorsze w sumie to jest takie ot podsumowanie po krótce a z Twoją fasoolinką wszystko w porządku będzie zobaczysz trzymam mocno kciukasy za Was
AniaP witamy
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Ania witaj, ale ale nie wiem czy przeczytałaś nas od deski do deski ale u nas biletem wstepu jest zdjęcie testa no więc nie ociągaj się wrzucaj fote przepustkową
Vika, kurcze blaszka posłałam Ci dupka tylko ja cholerka nie wiem czy w poniedziałek to bedziesz miała bo pani na poczcie powiedziała że nie wie czy dzisiaj odbiór będzie cholerka, cholerka
a ja kolejna noc masakra, kolejny poranek d czapy i do tego ta pogoda.... eh niech mi te humorki przejdą bo się nic nie potrafie póki co cieszyć tylko jak kupa nieszczęścia tylko becze i eh szkoda gadać
- Milka
- Wylogowany
- gaworzenie
- vika
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Feri trudno kiedy dojdzie to będzie...z calego serca Ci dziękuję i przepraszam,że w ten wstrętny dzień musialaś się wysilać na pocztę i nie przejmuj sie nie Ty jedna miewasz to okropne wahanie nastroju ..... mnie co chwile ciśnie na placz....a to bo skubnie,szczypnie,zakłuje,zaboli i tak ciągle... łaj na dupsku nie umie usiedzieć a potem placze,że nie mam kiedy odpocząć Maz dzis do mnie ..."no to dzis nie wychodzimy z łóżka " i co On śpi do tej pory a ja od 7 do 10 wojowałam z małą przespala się 15 min i dalej z nia wojuje...
fakt biedny po nocce o 4 wrócił no i rano ja przebral i nakarmił ale póżniej zasnął kamiennym snem
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vika no pogoda zdecydowała więc już skoro się rozleniwiłam to i jutro w domu przesiedzę raczej bo w poniedziałek szkoła...
ferri z tymi humorkami to i ja mam... ;/ tyle, że ja to się wściekam o wszystko, wczoraj mnie palcem tycnął tatuśko między żebra i co.?? Myślałam, że wyjde z siebie bez słowa zawrócłam się do domu... No i jeszcze miałam tak, że mi się straaaaaaasznie sikać chciało to się obraziłam na Niego, bo nie miałam gdzie się wysikać... luuuuuuuuuudzie ja sama siebie nie rozumiem...
...
Aniołek [*]
- sylwia.v
- Wylogowany
- gaworzenie
Z moich wyliczeń też wynika, że Moj Skarb na świat przyjdzie w listopadzie widzę, że wy już się tu wszystkie dobrze znacie, ale mam nadzieję, że mnie do siebie przygarniecie
Może tym się jakoś wprosze
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- sylwia.v
- Wylogowany
- gaworzenie
I jak cieszą!
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
takie tłumy, poprawiacie mi humor, poważnie. wciąz czekam tu na Anie i Martyne ze staraczek będzie nas jeszcze więcej
vika, bo Twój post jest pierwszy , weź go edytuj tam na początku i wpisz każdą z nas
nick- termin porodu potem w miarę jak bedziemy się rozrastać będziesz tsam dopisywać płeć i imie zawsze bedziemy na bieżąco ...zrobisz to ? czy mam zrobić i Ci na priv podeśle i edytujesz ???
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja termin z om mam na 1 listopad jeszcze z usg nie wyznaczony
...
Aniołek [*]
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
myslałam o takiej rozpisce:
Mama termin porodu płeć imie
xpatiiix3 1.listopad 2014
ferritka 14.listopad 2014
Vika
Anabella
Ania P 17.listopad 2014
asiulaa05
villemo-16
kogo zapomniałam ?? Vika edytuj swój pierwszy post, jak laski tu napiszą terminy to bedziesz edytować i dopisywać, może tak być ???