BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2015;)

10 lata 3 miesiąc temu #951669 przez Karolincia
Mi będzie troche brakować miasta :( Jak sie na wieś przeprowadze tzn do miasta jest 5 min autkiem, ale ja nie mam prawka wiec bede zdana na mojego M :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #951691 przez Karolincia
Właśnie sobie siedzę, popakowałam juz prezenciki tzn ozdobiłam wstążkami :) Zaraz się biore za manicure, jak wczoraj pakowałam w papier prezenty to taśmą klejącą połowe lakieru zdarłam z paznokci i dopiero teraz zauwazyłam :evil: :woohoo: :whistle: :blink: :blink:
Dobra jestem, już przez tą ciążę to mi na mózg padło :blink: :blush: :blush:

10 lata 3 miesiąc temu #951726 przez monia89
Sun super! Gratulacje :-) moja znajoma tez czaruje takie cuda :-)
My tez musimy wreszvie zdecydowac sie co dalej mieszkanie dom czy emigracja....
Vestusia to jest własnie - bloków złodziejstwo w piwnicach ;)
my dziś ubieraliśmy choinke Tosik aź piszczał z radości :-) Dopiero teraz widać po co sa święta :-)

10 lata 3 miesiąc temu #951735 przez Karolincia
Dzień dobry Mamuśki ;)

Liliana moja Kochana dziś mnie przed 6 obudziła :D Koniec spania ;) :)

Monia - To faktycznie jak Tosik aż piszczał z radości to wyobrażam sobie jakie to musiało być dla niego przeżycie ubiranie tej choinki :) :) Ahh...Wspaniały widok, gdy dziecko szczesliwe :) :)
A Ty Monia mieszkasz ze swoim Tosikiem , Mezem u swoich rodziców w domu tak? ;) I jakie macie plany przeprowadzkowe?? :)

10 lata 3 miesiąc temu #951736 przez monia89
Tak mieszkamy umoich rodziców mamy 2 pokoje póki co jest ok.
albo kupujemy mieszkanie albo chemy postawić dom ale z bali :-) chyba że zdecydujeny sie na wyjazd poza Pl.

10 lata 3 miesiąc temu #951883 przez sun333
Helloł mamuśki jak tam mija weekend? Ja wczoraj wykorzystałam te 300zł które dostałam z pracy na zakup reszty prezentów dla rodzinki. W sumie kupiłam lutownicę dla szwagra, mega ogromny zestaw koralików do robienia bransoletek dla siostrzenicy (10 lat), matę edukacyjną dla siostrzeńca (2 m-ce) i zestaw majsterkowicza (taki składany stolik i wszystkie narzędzia) dla chrześniaka mojego męża. Zostało mi tylko dokupić portfel dla mojego męża siostry i finito ufff.
Nie uwierzycie ale z nudów przypomniałam sobie jak robi się na drutach i aktualnie jestem w trakcie tworzenia kocyka dla naszego synka (jestem ciekawa na ile starczy mi cierpliwości :D ) a efekt docelowy ma być taki (na razie zrobiłam dwa rzędy kwadratów) tylko mój jest z białej mięciutkiej nie gryzącej włóczki 100% akryl

Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu #951906 przez klauduska89
sun333 kocyk piękny ale plan ambitny :)
U mnie sobota była ciążka, skończyłam już na święta sprzątać dom, ubraliśmy choinkę, Dawid ciągle się przy niej kręci i ciągnie za bombki, myślę że długo u nas nie postoi...:) Ostatnio doskwiera mi ból pleców, szczególnie w nocy mam problem z ułożeniem się wygodnie i przekręcaniem, do tego doszedł ból pachwin...

10 lata 3 miesiąc temu #951911 przez sun333
Klaudska u mnie by mu się spodobało - ja mam wszystkie bombki plastikowe heheh ;) mógłby ciągnąć do woli - no pomijając fakt że przez jego harce wasza choinka pewnie niebawem będzie łysa :P ale nie martw się do wigilii już kilka dni może choinka doczeka.
Mnie plecy jakoś strasznie nie bolą ale ze spaniem też się morduję bo nie mogę za długo leżeć na jednym boku a jak przekręcam się na drugi bok to już czuję te swoje 0,5kg w brzuchu bo mi trochę ciąży. Pomijam już fakt że jak leżę na prawym boku to synek uciska i kopie mój pęcherz i muszę wstawać często siku.
Niestety sama już wiesz że teraz z każdym tygodniem będzie już tylko gorzej - ale pomyśl sobie że ten słodki ciężar już za 3,5 miesiąca wyskoczy ci na brzuch i taki ciepły opuchnięty będzie na ciebie patrzył ;)

10 lata 3 miesiąc temu #952106 przez klauduska89
widzę że chyba wszystkie was pochłonęła przedświąteczna gorączka :)?

10 lata 3 miesiąc temu #952293 przez Nikaa
oj tak najwyraźniej szaleństwo przedświąteczne trwa i stąd pustki na forum :laugh:

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

10 lata 3 miesiąc temu #952297 przez monia89
Kochane Wszystkiego najlepszego!
Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu #952416 przez agania123
Wszystkim mamom życzę szczęśliwych świąt Bożego Narodzenia i spokojnego oczekiwania na rozwiązanie :)

10 lata 3 miesiąc temu #952693 przez agania123
Cześć dziewczyn

10 lata 3 miesiąc temu #952722 przez Karolincia
Witajcie Mamuulki !! :)

Sun - Jaki piękny kocyk !!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Też chce taki !!! :) :)

Klauduśka - Dokładnie pochłonęła Nas gorączka Świąteczna :) ;) Dobrze,że moj Przyszły Mąż mi pomagał, bo bym chyba nie zrobiła nawet połowy tego co zaplanowałam hihi ;) :blush: :blush: :blush: :blush:

10 lata 3 miesiąc temu #952739 przez agania123
Cześć dziewczyny. Wczoraj wieczorem pisałam z tel i uciekło mi prawie cały post. Byłam dzisiaj od rana na badaniu glukozy. Jakoś przetrwałam

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka