BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2015;)

10 lata 2 miesiąc temu #954652 przez Karolincia
Agania - To wizyta juz niedługo !!! :) Trzymam kciuki !! :) Duużo zdrówka dla Natalki !!! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #954664 przez Nikaa
Karolincia skądże nie zapomniałam jestem, jestem :laugh: tylko jak pisałam czasu mało było istny maraton imprezowy :evil: a odpowiadając na pytanie: nam większa gromadka jak najbardziej pasuje (zarówno mi jak i mężowi), ale zobaczmy najpierw jak sobie poradzimy z dwójką łobuziaków ;) ;) :whistle: :woohoo: tak czy siak nie drażnią nas takie zaczepki czy pytania - he he może rodzinka liczy na nas bo na nasze rodzeństwo narazie nie ma chyba co a może faktycznie z zewnątrz wyglada tak, że dzieci nam pasują :P
Postaram się teraz bardziej udzielać bo powinno być teraz ciut spokojniej ;)
Agania powodzenia na wizycie ;)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

10 lata 2 miesiąc temu #954687 przez Karolincia
Nikaa- Ja z moim Mężulem tez myślę,a by mieć 3 dzieci ;) ;) Chociaz on chce bardziej przy dwójce zostać, a moim marzeniem od zawsze była trójka Dzieciątek, ale nie mówi mi nie :):) Więc wszystko jest na dobrej drodze,a by tak było ;) :)

10 lata 2 miesiąc temu #954690 przez vestusia
Witam w ten zimny poranek :)

Nika fajnie, że się odezwałaś a imprez i świętowania miałaś sporo :) Fajnie tak, na pewno nie narzekałaś na nudę i szybko Ci zleciało :)
O, ja zawsze chciałam mieć trójkę dzieci, ale teraz nie wiem czy z dwójką dam sobie radę :) Są takie dni, że Zuzia tak daje popalić, że wątpię w swoje możliwości i pokłady cierpliwości. Niby każdy mówi, że będzie dobrze, no ale nie uwierzę, dopóki się nie przekonam :D
Ja dopijam Inkę, Zuzka w przedszkolu, mąż w pracy, cisza i spokój :) Muszę zrobić jakiś obiadek i oczywiście pomysłów brak, a poza tym zamierzam robić NIC hehe. Wczoraj sprzątałam, jest więc czysto i ładnie i mogę dzisiaj się poobijać. Czas tak szybko leci, że ani się nie obejrzę a już będzie marzec i wielkie wyczekiwanie :)
Miłego dzionka Mamuśki :)

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #954711 przez Karolincia
Vestusia - Fajnie, że tez marzysz o trójce Dzieciątek :) :) Jednak taka gromadka to taka optymalna jest, nie za dużo, nie za mało :) ;)
Ja dziś sobie wypiłam Jacobs Velvet kawkę rozpuszczalną z 1 łyżeczki i ciut drugiej plus mleczko :) :) pychotka :) ;)
Jak posprzątałaś, to możesz sobie dziś odpocząć z czystym sumieniem się poobijać :) :) Relaks tez jest ważny :) :)

10 lata 2 miesiąc temu #954747 przez sun333
Wklejam aktualną tabelkę i jednocześnie zapraszam na FB te które jeszcze do nas nie dołączyły - podaję link www.facebook.com/groups/341850149321002/
Mamy które chcą aby coś zmienić proszę się odezwać - prośba szczególnie do tych które jakimś cudem zaginęły w akcji i nie widać ich od dłuższego czasu na forum :) Odezwijcie się czy wszystko ok i jak wasze bobasy :)

Załączniki:

10 lata 2 miesiąc temu #954755 przez sun333
A co do bąbelków to mi też marzy się 3. Ale jak wyjdzie w praniu to się okaże. Ciążę znoszę super jeśli poród nie pozostawi traumy a zdrowie i kasa pozwoli to postaramy się zrealizować nasze marzenie ;)

10 lata 2 miesiąc temu #954758 przez Nikaa
czyli więcej mam chciałoby gromadkę dzieci :) mam wrażenie, że ostatnio model rodzice plus jedno dziecko traci na popularności a zyskuje właśnie tzw. dwa plus trzy ;) choć sama nie wiem trzy ? to taka nieparzysta liczba :P :P :P :P
swoją drogą znam rodziny gdzie był zgodnie z planem był model dwa plus dwa do pewnego momentu ... trafił się trzeci dzidziuś i są bardzo, bardzo zadowoleni ;)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

10 lata 2 miesiąc temu #954784 przez MlecznaMama
hejo!
oj Nikaato faktycznie widzę że u Ciebie ten przełom roku to jak u mnie przełom września i października- cała rodzinka ma wtedy urodziny i imieniny. :):) zatem rozumiem że czasu mało było. JAk tam Miki? śpi ładnie? nocnikujecie już? jak rozwiążesz kwestię wózka? jestem taka ciekawa ! bo nie duża różnica wieku będzie
ja na razię pozostaję przy dwójeczce dzieci:)

10 lata 2 miesiąc temu #954842 przez Karolincia
Sun - Przepiękna tabeleczka :) Widziałam na fb wcześniej :) :) Więcej chłopaków jest :) :)

Nikaa - Dokładnie model dwa plus jeden odchodzi w cień :D A model rodziny dwa plus trzy wychodzi z cienia i ma swoje pięć minut :) :)

10 lata 2 miesiąc temu #954854 przez Karolincia
Coś śpiąca się robię :( Chyba się zdrzemnę ;)

10 lata 2 miesiąc temu #955324 przez Karolincia
Jaki tu spokój i cisza...!!

Mamuśki odzywać się!! :)

10 lata 2 miesiąc temu #955342 przez klauduska89
Witam w ten okropy poranek. Co to za zima!? Szaru, wietrznie i ciagle pada deszcz, z lozka wstawac sie wogole nie chce, a juz nie mowie o wychodzeniu z domu. We wtorek mialam wizyte, wszystko dobrze, hemoglobiny mi wzrosla wiec narazie odstawiam zelazo.na nodze pojawil mi sie zylak ale do puki nie boli i nic sie nie dzieje to nic nie przepisywala, mam nadzieje ze po ciazy da rade cos z tym zrobic. Kolejna wizyta na koniec miesiąca a na poczatku lutego usg. A u was jak tam?

10 lata 2 miesiąc temu #955361 przez Karolincia
Klauduśka - Daj spokoj pogoda jest dramatyczna....:( Zamiast prawdziwej zimy jakaś pseudo zima....:/Szaroburo i ponuro...spać się chce tylko, ciśnienie też musi być do dupy.....,bo mi się słabo robi od rana i kręci w głowie :(
Fajnie, ze hemoglobina Ci podskoczyła i możesz żelazo odstawić ;) Ja wizytę mam w poniedzialek 12.01 i ciekawe jak wynik krzywej cukrowej oraz morfologii, mam nadzieje, że również mi podskoczy hemoglobina :)
Dobrze, że Cie nie boli żylak... a duży jest??
Ja dopiero usg mam 20 lutego :(

10 lata 2 miesiąc temu #955388 przez vestusia
Witam się i ja :)
Przyznaję bez bicia, że zaprowadziłam dziś moją Zuzolindę do przedszkola, zjadłam dwa małe tościki, wypiłam kakao i ... poszłam sobie spać :D Wstałam godzinkę temu, teraz piję kawkę. No ale na dworze pogoda taka beznadziejna, jak i u Was, więc nie było mi szkoda. A że zupka z wczoraj była, to nie musiałam się wysilać. Mąż drapie sufit w pokoju Zuzi, ja muszę się ogarnąć i iść po pieczywo do sklepu, choć wcale mi się nie chce.
Klauduska dobrze, że hemoglobina wzrosła no a żylak, pewnie będziesz się najbardziej martwiła po porodzie, jak się go pozbyć. Ja to nadal boję się rozstępów, na razie ani śladu, ale najgorsze przede mną. Z Zuzią wyszły mi na piersiach i udach, brzuchol był gładki i taki nadal jest, no ale zobaczymy jak to dalej pójdzie.
Karolincia a to Ty na wizycie nie masz robionego USG? Jakby osobno chodzisz na wizytę, a osobno USG? Ja mam wizytę w piątek, 16.01, muszę jeszcze zrobić badanie morfologia i mocz, no i odebrać wyniki z poprzedniego (przeciwciała).
Wczoraj moja kumpela przywiozła mi zamówione 3 małe paczki Pampersów rozm. 2, jeszcze dokupię nr 1 do szpitala i powinno być na początek oki. Potem będę kupować więcej :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka