BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2015 :)

10 lata 4 miesiąc temu #947966 przez natkach
a!gusia i rozowakokaina super że poznalyscie płeć maluszków... :-) ja tez juz chce :-p w środę idę do lekarza wiec może może sie uda zobaczyć kto to :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #948074 przez GabrysiaSta
Dzisiaj dzień samych dobrych wiadomości! Moja kumpela urodziła a Wy poznałyście płeć mieszkańców Waszych brzuszków! pogratulować !
a!gusia ja też od kilku dni mam kaszel i czuję się troszkę podziębiona. Kurujesz się czymś? ja biorę prenalen syrop i na gardło do ssania propolki i powoli przechodzi! Mam nadzieję, że u Ciebie też niedługo minie.
Fajny teraz mamy okres! :)
Miłych mikołajek jutro!

10 lata 4 miesiąc temu #948107 przez Adlenne
No super, ja tez juz chcialabym znac plec dziecka. Moze 16 grudnia sie dowiem.
Paulinka dzis byla na spotkaniu z Mikolajem i jestem z niej dumna bo podeszla sama i dala sobie zrobic piekne zdjecie. Balam sie ze bedzie plakac.

Wstawie wam zdjecie mojego bandziora ;-)
Powiedzcie blagam ze nie ja jedyna juz taka pilke mam przed soba.
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #948131 przez a!gusia
Adlenne ja tez mam duzy brzusio musze wlasnie zdjecie zrobic,to wstawie :)
Gabrysiasta ja biore syrop prenalen chlorhinaldin na gardlo i herbate z miodem i cytryna..meczy mnie takie laskotanie w krtani i mnie wrecz dusi czasami..ehhhh
Ja czulam ze mam dziewczynke bo wygladam inaczej niz z Jerzem duzo gorzej-brzydziej.z nim wrecz kwitlam ;)teraz okropnie wygladam.i tez inaczej sie czuje..
Teraz kwestia imienia........ciezko bedzie!

10 lata 4 miesiąc temu #948225 przez GabrysiaSta
Adlenne Kochana masz piękny duży brzusio! ;) marzę o takim ale ja jestem końcową majówką więc wszystko przede mną! A Ty się ciesz, że Maleństwo ma dużo miejsca :) W ogóle wydaje mi się, że mam bardzo mały brzusio w porównaniu do poprzednich 2 ciąż. Może czas na zmianę płci? ;) jak ładnie się dzidzia ułoży to 15.12 się dowiem więc mam dzień wcześniej wizytę niż Ty :)
a!gusia u nas jakby był chłopiec to prawdopodobnie będzie Nikoś, 4 osoby muszą zaakceptować i jak na razie te imię to nasz faworyt. Super, że będziesz miała chłopca i dziewczynkę! a jakieś propozycje imion już są? a co znaczy, że inaczej się czujesz?

10 lata 3 miesiąc temu #948484 przez goniag12
Dziewczyny gratuluje poznania plci. Napewno sie bardzo cieszycie.
Mi kazdy mowi i zyczy dziewczynki. Nawet jesli ja mowie ze mi to obojetne, a nawet chcialabym drugiego chlopca to i tak wmawiaja mi zebym chciala dziewczynke do pary. Strasznie mnie to juz irytuje. Dlaczego nikt nie zyczy zdrowego dzidziusia tylko plci. Ja nigdy tak nie robie bo od kiedy jestem matka wiem ze plec to najmniej istotny szczegol. Najwiekszym szczesciem jest po prostu dziecko i jego zdrowie.
Tak sie zbuntowalam ze postanowilismy nikomu nie mowic o plci az do rozwiazania. Tylko wam powiem na forum

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #948513 przez mni
Mój maluch tak szybko rośnie, że data porodu przesunęła się na 26. kwietnia :o Waży już prawie 240 gram :) Lekarz powiedział, że nie ma się co martwić, bo i ja i mąż jesteśmy wysocy. Z resztą jak się urodziłam to byłam największym dzieckiem w szpitalu... 68 cm ;)

10 lata 3 miesiąc temu #948515 przez kasiek9472

10 lata 3 miesiąc temu #948672 przez GabrysiaSta
goniag12 dokładnie wszyscy tylko życzą aby był chłopiec lub dziewczynka ja też nie spotkałam się aby ktoś mi powiedział "niech będzie zdrowe" tak jakby to było na drugim miejscu. Ale ja takiej tajemnicy bym nie wytrzymała.. straszna paplara ze mnie :blush:
mni to ponad miesiąc wcześniej niż ja :woohoo: :woohoo: i masz już co nosić :)
Wstawiam zdjęcie mojego brzuchola, właśnie wyruszałam na Zumbę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu #948674 przez solenka89
Witam wszystkie przyszłe mamusie! To moja pierwsza ciąża i wszystko jest takie nowe i niesamowite :) A jednocześnie czuję się troszkę przestraszona, dlatego postanowiłam się zalogować by razem z Wami przeżywać te cudowne chwile :)

10 lata 3 miesiąc temu #948700 przez Lily729
GabrysiaSta śliczny brzusio <3

solenka89 witamy ;) na kiedy termin ?? ps. chyba ten sam rocznik co ja :D

10 lata 3 miesiąc temu #948702 przez solenka89
Lily729 89 to mój rocznik :) termin wypada na 21.05, natomiast wg. USG 19.05 :) Jutro wybieram się na wizytę do gin i już nie mogę się doczekać ;) Strasznie się cieszę, że trafiłam na to forum :laugh:

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #948705 przez goniag12
GabrysiaSta ja tez jestem papla, a moj maz jeszcze wieksza, ale z tej zlosci na to gadanie moze wytrzymam. Dobrze ze przynajmniej wam moge powiedziec;)

Brzuszek super :)

Witaj Solenka89 milo ze do nas dolaczylas. Powodzenia na wizycie.

10 lata 3 miesiąc temu #948709 przez a!gusia
Gonia u mnie bylo to samo kazdy mi wmawial dziewczynke i tez mnie to denerwowalo!!!nawet przez chwile zalowalam ze to nie chlopiec zeby im nosa utrzec ;)
Gabrysiasta malusi brzuszek masz ale tez z Ciebie chudzinka ;)
Mni moj dzidzius wazy 250gr dlugosc 19 cm a termin mam na 1 maja...

10 lata 3 miesiąc temu #948711 przez a!gusia
Ale za to juz Malutka fajnie kopie i rusza sie co chwile..przemile uczucie!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka