- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jakoś jak rodzina siostry jego siostra mają odległe różnice wiekowe to ja bym tak nie chciała,góra dla mnie to 4lata różnicy.
Jeżeli chodzi o ubranka to po Milenie składałam w kartony i do piwnicy,ale jak wyjęłam przed urodzeniem się Pati musiałam na nowo wszystko prać,tak wiem i tak trzeba odświeżyć,ale niektóre ubrania miały dziwny zapach i były wilgotne,takie miałam wrażenie,jednak to piwnica to nie to samo co strych jak ktoś ma.
Więc już po Pati nie planując 3bobo najpierw próbowałam trochę sprzedać,ale co rusz tego było więcej i oddawałam innym biedniejszym potrzebującym na portalach, są takie grupy na fb,nie wiem czy wiecie,byłam na kilku, mam też i swoją sprzedażową,mam różne ciuszki,bo bawiłam się trochę w to nim dowiedziałam się o ciąży.
Mam tego mniej,ale odkąd wiem o ciąży to nie oddaję,bo i nawet nie wiem co będzie,a jakoś mało uniwersalnych miałam. Ale oddaję swoje ciuszki w których już nie chodzę i tak się można wymienić.
Także kombinuję jak koń pod górkę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do tego pęcherza to ja czasami tak mam ze tak mi się chce siku i sprawia mi to ulgę, że nie wiem czy to dziecko tak naciska, czy to takie są skurcze już a może pęcherz przewiałam. Zdarza się to raz na kilka dni przez parę godzin i już nie wiem co to może być, też tak macie.
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Myślę,że z pęcherzem już tak do końca będzie,no chyba,że Cię boli coś przy siusianiu a gin się pyta o to,wtedy jest możliwe przewianie.
A czy ktoś nie potrzebuje poduszki kołderki i poszewek do wózka?
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
ja kupowałam chyba 80x1000 kołderkę i do tej pory używam zreszta z kołderką nie ma co się spieszyć bo latem raczej nie będziemy używać tylko jakiś kocyk pewnie a tak to będzie się pewnie kurzyć zwinięta zreszta mam dwie i w razie co dokupie tylko poszewki nowe dla Kacperka
a do wózka pościeli nie kupowałam i nie używałam wiosna/lato dzidzi pod kocykiem a na zime mam śpiworek cieplutki do wózka
Ta zmiana czasu na moje dziecko strasznie wpłynęła :/ jak nigdy wielkej róznicy nie robiła tak teraz masakra :/ wczoraj zasnął po 23 dziś wstał najpierw o 4.40 i do 6 sie wiercił i chciał już iść bawić i jak o tej 6 zasnął to do 10 pospaliśmy masakroza :O
Agnieszka no to będzie wesoło u Was ja też te najmniejsze ciuszki porozdawałam po Kubusiu bo nie miałam gdzie trzymać a pozatym nie planowaliśmy tak szybko drugiego więc tu musze uzupełnić garderobę bo raczej ich nie odzyskam
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
tysiiiak napisał: Hej dziewczynki
ja kupowałam chyba 80x1000 kołderkę i do tej pory używam zreszta z kołderką nie ma co się spieszyć bo latem raczej nie będziemy używać tylko jakiś kocyk pewnie a tak to będzie się pewnie kurzyć zwinięta zreszta mam dwie i w razie co dokupie tylko poszewki nowe dla Kacperka
a do wózka pościeli nie kupowałam i nie używałam wiosna/lato dzidzi pod kocykiem a na zime mam śpiworek cieplutki do wózka
Ta zmiana czasu na moje dziecko strasznie wpłynęła :/ jak nigdy wielkej róznicy nie robiła tak teraz masakra :/ wczoraj zasnął po 23 dziś wstał najpierw o 4.40 i do 6 sie wiercił i chciał już iść bawić i jak o tej 6 zasnął to do 10 pospaliśmy masakroza :O
Agnieszka no to będzie wesoło u Was ja też te najmniejsze ciuszki porozdawałam po Kubusiu bo nie miałam gdzie trzymać a pozatym nie planowaliśmy tak szybko drugiego więc tu musze uzupełnić garderobę bo raczej ich nie odzyskam
A ile Ty masz dzieci i jaka różnica wieku? ja nie liczę na kogoś,bo od nikogo nie dostaję nawet zabawki. Nie no teraz trafiła się osóbka co ma 5 dzieci i mi trochę dała i za kurtkę płaszczyk co teraz chodzę jestem jej wdzięczna
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
tysiiiak napisał: Agnieszka ja mam Kubusia tylko. który ma 22msce więc będzie różnica mięszy maluchami 2 latka i 2 msce u Ciebie była chyba taka sama z tego co pamiętam jak rzwiązałaś sprawę z wózkiem? kupowałaś rok po roku czy starsza już samodzielnie dreptała ?
Ja się nie rozbijam nigdy w miesiące,bo później jak ktoś mi mówi to się motam. No,ale dobra Milena 2lata kończyła w marcu,więc mniejsza różnica niż u Ciebie. Wózek powiedziałam,że będzie dla dzidzi, na początku był bunt,ale oswoiła się z tą myślą, mieliśmy dodatkowo spacerówkę, jak nie masz to kup. Ja mam stary model,ale jest mocna,że pomimo,że już jest stara to nie jedno dziecko jeszcze przewiezie moja koleżanka dała chyba 300zł i musiała sprzedać,bo podobno się uginała.
Milena odrzuciła spacerówkę w czerwcu czy już nawet w maju zaraz po 2latach,chodziła już nogami wszędzie,tak więc i tamta spacerówka została dla Pati,woziłam w niej jak już stabilnie siedziała, zawsze to nie musiałam tachać wózka,dlatego dla mnie teraz nie potrzebny ful wypas wózek,bo wiem,że dziecko szybko wyrasta
Ten wózek 3w1 sprzedałam jak Pati miała 7-8mies siostra mi pożyczyła swój zwykły,aby spała w nim,bo kładłam je w wózku do spania,bo zawsze wózek mogę przewieść gdzieś z pokoju do pokoju. wiem,że to złe,ale nie mieszkam sama.
A potrzebna mi kasa,bo chcemy coś zmienić w końcu w naszym życiu i tak za długo to trwało :/,ale czasem mam teraz wrażenie,że te 3dziecko jakoś działa może cuda u nas,ale o tym za mies napiszę czy się udało,wolę się nie nastawiać.
Dlatego wystawiam cokolwiek tylko mam nie potrzebnego co nie noszę,aby nazbierać kilka groszy.
Żebym wiedziała co mam może byście za kilka zł u mnie coś kupiły
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Pogoda okropna a juz miałam nadzieje,że piekna wiosna bedzie a tu dupa Wczoraj mama kupiła dla wnusi kocyk z Tygryskiem i Kubusiem puchatkiem jest taki milusi
Agnieszka super miec taka rodzinke ja bym chciała 2 dzieci,ale jak bedzie zobaczymy Uroczy taki widok kochającego się rodzenstwa Pokaż nam swoje skarby
Agge mam to samo z pęcherzem a czasem jak mała uciśnie to aż boli łobuziara
Ewela ja mam kołderkę 120x90 ale tak jak Tysiiak napisała latem to kocyk bo dzidzi bedzie za cieplo
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
agge napisał: Mi dziś przyszła paczka ze Smyka <3 pampersy, mięciutki kocyk, termometr, pieluchy tetrowe, pajacyk i bluza z kapturkiem <3
Gdzie i jak zamówić coś ze smyka jakie ceny? zaraz Wam pokaże moje urwiski
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Agge pochwal się zakupami
I ja się pochwalę kocykiem i ubrankiem