BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #974172 przez agnieszka1

AgusiaKRK napisał: Jakie ładne wózki!!! A ja dalej nie wiem jaki... Czy któraś z Was ma osobiste doświadczenia dotyczące lekkiego ale też odpowiednio zwrotnego i solidnego wózka? Mieszkam na 3 piętrze bez windy, więc nie wiem, czy z wózkiem nie będę wychodzić dopiero jak mąż wróci z pracy, a tak to może uda się w chuście. Nie wiem, czy dam radę tak tachać. Miałyście może podobne doświadczenia? Jak sobie radziłyście?

Mnie też się dotąd wydawało, że ładniejsze ubranka są dla dziewczynek, ale odkąd myślimy że mamy chłopca, zaczęłam się koncentrować na chłopięcych ciuszkach i powiem Wam, że też można znaleźć super! Patrzyłam np. w H&M, Coccodrillo, Smyku. Pościelki, rożki i kocyki też są piękne dla obu płci - moi faworyci jak już pisałam, to szaro-turkusowe i szaro-żółte. Już mi wcale nie żal, że tym razem nie będzie córeczki, czekamy na naszego Frania! :)

A co do gluzokozy, to mi też kazali pozostać na terenie placówki i nie chodzić.

Jedna dziewczyna na fb sprzedane oto taki wózek za 500zł myślę,że możesz do niej napisać czy jest lekki,ale mi się wydaje,że wygląda na taki.
Wózek Mamas&Papas Skate 2w1.Cena 500zł
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #974206 przez ewela007
Wózek wygląda rewelacyjnie i porządnie

9 lata 8 miesiąc temu #974208 przez agnieszka1
AgusiaKRK zobacz ten wózek,dla mnie śliczny jest.

A wiecie,że on jest podobny do tego co ma moja koleżanka i w nim wcale nie trzeba wajchy do obniżenia położenia? superowa sprawa,bo z boków to się robi tu gdzie się zdejmuje gondole widziałam jak koleżanka jakoś ciach i leży ciach i na pół leżąco.

Mnie niestety teraz nie stać i postawiłam na zwykły,bo i wiem ile się kasy na taki wydaje a później jak już dziecko dobrze siedzi to zaraz i tak kupują spacerówkę.

9 lata 8 miesiąc temu #974213 przez AgusiaKRK
Agnieszko: Dzięki, wstawilabyś link do tego ogłoszenia?

9 lata 8 miesiąc temu #974214 przez agge
No całkiem fajny się wydaje ten wózek ;)
Jak tam po zmianie czasu?
Weekend się kończy, zaraz święta:)
A mój pęcherz błaga o litość, nie dość, że mały uparciuch ciągle w niego kopie, to dziś już sikałam chyba z 20 razy :x Szlag mnie w końcu trafi, jak słowo daję :D

9 lata 8 miesiąc temu #974217 przez paulinkaaa2202
Agge mam to samo mała cały czas uciska mi pęcherz :/
A jeszcze w podróży tak mnie ciśnie dół podbrzusza że sikam co 30 min masakra :D

9 lata 8 miesiąc temu #974218 przez agge
Masakra -,- ja ostatnio kilka razy przed wyjściem miałam tak, że poszłam sikać, założyłam tylko buty i znowu mmusiałam iść :x mimo że czasem kilka kropel poleci to czuję się, jakbym miała cały pęcherz pełny, zwariować mozna :D

9 lata 8 miesiąc temu #974223 przez agnieszka1
Aga bardzo proszę

www.facebook.com/photo.php?fbid=95435600...92826&type=3&theater

znalazłam go całkiem przypadkiem,ale cena jest fajna, a niektórzy tak się cenią,ze szok. Mi na szczęście swój udało się sprzedać w dobrej cenie,bo już miał wadę,rura pękła,ale ojciec zrobił tak,że nie było widać,a wiecie co się okazalo? ona w środku była po prostu zerdzewiała.

Dajcie spokój z tym pęcherzem, ja to może po porodach już to muszę od razu lecieć jak chce,no trochę wytrzymam,ale staram się zaciskać i to muszę robić to mocno,bo zaraz może polecieć. Ale co jak urodziłam to miałam szyjkę na wierzchu i położna kazała zaciskać,aby się wchłonęła.

9 lata 8 miesiąc temu #974224 przez agnieszka1
Nie wiem dlaczego,ale kliknęłam w ten link dla sprawdzenia i wyświetla się czysta strona. Więc podaje dane tej dziewczyny wpisz Agata Stefko,w profilu ma takie szare zdjęcie maleństwa w opasce.

Gdzie się dodaje suwaczek hmmm?

9 lata 8 miesiąc temu #974226 przez agnieszka1

9 lata 8 miesiąc temu #974227 przez AgusiaKRK
Dzięki! Chyba jednak już sprzedała, bo ogłoszenia na profilu nie widzę, ale poszukam czegoś podobnego.
Suwaczek wstawisz w profil - edytuj - podpis.
Napisz coś o swoich dzieciach :) W jakim są wieku, jak mają na imię? Jakie imiona planujesz dla najmłodzego bobasa?

9 lata 8 miesiąc temu #974229 przez agnieszka1
zobaczcie jakie przebitki traf znalazłam taki sam na olx,ale zobaczcie cena i jakie foty tragiczne

olx.pl/oferta/wozek-skate-mamas-papas-CI...yY6D.html#d80a989ec8

9 lata 8 miesiąc temu #974230 przez agnieszka1
Aga ona miała to na grupie,ale nie wiem może źle wstawiałam link.
poproszę ją o nr tel może poda to zadzwonisz

9 lata 8 miesiąc temu #974235 przez agnieszka1
Mam 2 córki. Milena 3lata i Patrycja rok :) Nie wiem co będę miała,ale jakoś tak już dawno nawet śmiejąc się śmiechem żartem,bo nie planowaliśmy 3 to dla dziewczynki miało być imię Natalia :)

Nie wiem co to będzie,bo już się biją,jedna drugiej nie popuszcza,ale i tak się kochają. Jak ja uwielbiam jak one do siebie czasem z taka miłością. Starsza chodzi do żłobka a młodsza ją wypatruje jak wraca,całują się przytulają z tęsknoty cudowne. Będzie ciężko wiem,ale nad wyraz ta ciąża jakaś silna,bo dopiero od 16.03 jestem już na L4. I pomału zaczyna robić mi się czasami ciężko,ale powiem Wam,że dostałam kurtkę od jednej dziewczyny i w niej wcale prawie nie widać,że jestem w ciąży,mało kto widzi,chyba,że wypnę brzuch :)

9 lata 8 miesiąc temu #974238 przez AgusiaKRK
Super! Fajnie mieć rodzeństwo i my na pewno też będziemy chcieli przynajmniej drugie. A jak trzeci będzie chłopczyk? :) Masz też imię? Dużo rzeczy musisz dokupić czy masz po starszych dzieciach? U mnie też brzuszek dopiero zaczyna być widoczny dla niewtajemniczonych (ja już go widzę od dawna :) ). Wczoraj byłam z koleżanką w sklepie z bielizną, bo rozgląda się za bielizną ślubną, a pani ekspedientka zobaczyła, że jestem w ciąży i pokazała mi na przyszłość wieszak z biustonoszami do karmienia :) Byłam taka dumna, że wreszcie widać!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka