BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 8 miesiąc temu #974355 przez tysiiiak
Ale slicznosci: * Agnieszka cudne masz królewny :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #974356 przez agnieszka1
oooo tak i tak one rozpuszczone :)

Cudne rzeczy :) jejku jak Wam fajnie,że możecie już składować.

A nie potrzebuje któraś dla dziewczynki kocyka polarowy w serca? Mam niebieski którego używałam a ten leży sobie nowy. Daje zdjęcie może któraś się skusi :)
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #974371 przez agge

agnieszka1 napisał:

agge napisał: Mi dziś przyszła paczka ze Smyka <3 pampersy, mięciutki kocyk, termometr, pieluchy tetrowe, pajacyk i bluza z kapturkiem <3

Gdzie i jak zamówić coś ze smyka jakie ceny? zaraz Wam pokaże moje urwiski :)

Na smyk.com, trzeba się zarejestrowac. Ceny rozne, czasem są duze promocje. A wysyłka tylko 4,90 kurierem, platnosc przy odbiorze więc sie opłaca.

9 lata 8 miesiąc temu #974374 przez agge
Moje zdobycze dodam jutro bo ma mega lenia :D

9 lata 8 miesiąc temu #974394 przez agnieszka1
AgusiaKRK PILNE!!!!!!!!

zdobyłam nr tel od tego wózka 694-109-325 mówiła abyś rano dzwoniła jak to nie problem.

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #974427 przez ewela007
To ja wstawie zdjecia z prezentów jakie kupila moja przyjaciółka dla mojego synka. Najbardziej podoba mi sie projektor a to zielone to ręcznik ala zabka

Pytanie do dziewczyn które mają już dzieci, czy używałyście laktatorów czy warto je zakupić przed porodem? A jak robią mamy które będą miały pierwsze dziecko? ja czytam ze warto mieć taki sprzęt w domu ale wydatek wiadomo że jest spory i człowiek się zastanawia
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #974464 przez zancik
Agge czekamy na fotki zdobyczy :)

Ewela no super rzeczy dostałas :) Ja w sumie jeszcze sie nie zastanawiałam nad tym czy kupić laktator B)

9 lata 8 miesiąc temu #974478 przez agge
Ja też się zastanawiałam i nie wiem :P

9 lata 8 miesiąc temu #974479 przez agge
cd :>

9 lata 8 miesiąc temu #974480 przez Lizzy
Ewela - jeżeli mieszkasz w jakimś mieście, gdzie nie ma problemu z zakupem laktatora, to wg mnie bez sensu jest kupować przed porodem. Ja nie używałam laktatora w ogóle i cieszyłam się, że nie kupiłam. Teraz też nie kupuję.

Agnieszka - piękne dziewczyny!! U mnie będzie mniejsza różnica wieku, bo 12miesięcy.

Tyssiak - my kupiliśmy wózek podwójny używany - kosztował 700zł więc nie majątek :) Ale zostawiam 2w1 po Hani i spacerówkę też. Mam chustę i zastanawiam się nad tulą :P

Co do kołderki - kupiłam szybciej i żałowałam. Używałam dopiero od grudnia.. Leżała w worku próżniowym i tylko się wkurzałam, bo zajmowała miejsce. Poduszki do dzisiaj nie używam. Kołdry/pościeli do wózka też nie..

Byłam wczoraj u lekarza. Wszystko ok z Młodszą. Ale nadal jest ułożona główką do góry. Ma jeszcze czas, żeby się obrócić i mam nadzieję, że to zrobi.. Poza tym glukoza ok, hemoglabina padła, ale tragedii jeszcze nie ma ;) No i jest o tydz większa niż wg terminu z USG, więc już wątpię kiedy rodzę ;)

9 lata 8 miesiąc temu #974485 przez ewela007
Agge niezłe zakupy, też musze kupić wanienkę ale nie wiem czy kupić wyprofilowaną czy nie.
Ja niestety nie mieszkam w mieście tylko na wsi. Czytam dzisiaj trochę o tych laktatorach o boje się ze dziecko może wyć z głodu bo nie będzie najedzone a ja nie będę miała czym ściągnąć pokarmu. Raczej jestem za zakupieniem go wcześniej,

9 lata 8 miesiąc temu #974488 przez zancik
Agge no szaleństwo :) :) :) super ;)

Ewela ja też mieszkam na Wsi.Popytam jeszcze mamusiek co zrobic w sprawie laktatora B)

Lizzy super,że wszystko ok z mała.U mnie hemoglobina też padła i kazał mi brać żelazo.

9 lata 8 miesiąc temu #974496 przez agge
Ja myślę, że jednak nie będę na razie kupować ;) jeśli będzie potrzebny, to wtedy kupię.
U Was też sypie śnieg czy znowu tylko u mnie? :angry:
W ogóle wiecie co, trochę przeszła mi faza na śledzie, a teraz zakochałam się w mizerii :D

9 lata 8 miesiąc temu #974497 przez paulinkaaa2202
Ja też mieszkam na wsi i nie używałam laktatora... moim zdaniem lepiej nie kupować przed porodem bo nigdy nic nie wiadomo czy będzie potrzebny i czy w ogóle będziemy karmić piersią różnie bywa...
Mi nie był potrzebny a kiedy miałam za dużo pokarmu położna od laktacji pokazała mi jak sama mogę sobię wycisnąć pokarm i troszkę sie jego pozbyć

My ostatnio kupiliśmy wózek używany tej samej firmy co miała Judyta za 500 zł 3w1 (gondola, spacerówka, fotelik samochodowy)
Ostatnio kupiłam 2 pajacyki dla malutkiej a dzisiaj sweterek przeceniony w pepco za 10 zł :) później wrzucę zdjęcia ;) aaa wcześniej kupiłam taką słodką czapeczkę :)

Miałam już nic z ciuszków nie kupować mam po starszej ale ciężko się opanować :)

9 lata 8 miesiąc temu #974498 przez ewela007
Paulinkaa wstaw zdjęcie wózka.
Ja czytałam że laktator jest tez dobry na pobudzenie laktacji, bo wiadomo że na początku bardzo prawdopodobne są jakieś problemy. Ja pocieszam się myślą że wielu rzeczy nie muszę kupować bo mam po rodzeństwie, więc zainwestuje pieniądze w coś innego.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka