BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 8 miesiąc temu #975050 przez agge
Uwierz, że płakać mi się chciało xD
Ale co zrobić ;D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #975056 przez zancik
Agee o kuwa ale śniegu :woohoo: :woohoo: u mnie pada ale topnieje na szczęście :)

Mamusie pewnie nie wszystkim nam się uda zajrzeć tu jutro albo w Święta więc ja już dziś życzę Wam Wszystkim :) :kiss: :kiss: :

Załącznik nie został znaleziony

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 8 miesiąc temu #975079 przez AgusiaKRK
No to zostaję na Wielkanoc w szpitalu :-( termin nie za szczęśliwy ale przynajmniej będę pod dobrą opieką. Dostałam już zastrzyk i kroplowke wiec nie jest tak ze leżę i czekam a nic nie podają. Mam tu dwie mile koleżanki w sali, będzie dobrze. Co tam jedne święta, ważne żeby pomóc dzidziusiowi najbardziej jak tylko można. Za to w poprzednim szpitalu (z którego mnie odeslali z braku miejsc) badał mnie wyraźnie zniecierpliwiony doktor (bo kto to się zgłasza w wielki piatek?) i tak mi podczas usg uciskal brzuch ze aż zaciskałam zęby! I jeszcze mnie ofuczal że czemu mnie tak późno skierowali, przecież płód mógł być juz martwy! Na szczęście maluch pięknie się rusza i wiem ze jest żywy ale po co tak mówi, nie powinien stresować ciężarnej. I jaka w tym moja wina ze dopiero mnie skierowali? Na szczęście w tym szpitalu w którym teraz jestem wszyscy są mili i profesjonalni i doktor który mnie badał wszystko mi wytłumaczył a badał delikatnie, czyli da się tak! Ech, trzymajcie dalej kciuki!!!

9 lata 8 miesiąc temu #975081 przez agge
Agusia trzymaj się :*

9 lata 8 miesiąc temu #975087 przez tysiiiak
Agusia 3maj się :* ja z Kuba też tydzień leżalam w ciąży. Może nie na święta ale na majówkę. Taki Plus z tego ze potem czułam się bardziej swojo w szpitalu a poza tym poznałam super dziewczynę z która do tej pory mam kontakt i nie raz na spacerku się widzialysmy: ) poczytaj ksiazki, obejrzyj jakieś filmy i odpoczywaj :) z dzidzia będzie wszystko dobrze :*

9 lata 8 miesiąc temu #975092 przez agnieszka1
Agusia to po tym co lekarz powiedział wcale się nie dziwię,że się nie zawahałaś i jednak się położyłaś :(

9 lata 8 miesiąc temu #975123 przez Aga87
Agusiq trzymaj sie!!! Masz racje jedne swieta to nic ale wazne zeby dziecko bylo pod dobra opieka wiec lepiej polezec w szpitalu nic byc w domu i od zmyslow odchodzic. Na pewno wszystko bedzie ok! Nie martw sie tylko odpoczywaj sobie :*

9 lata 8 miesiąc temu #975126 przez agnieszka1
Witajcie.

Kochane życzę Wam spokojnych Wesołych Świąt w gronie rodziny.
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #975132 przez agge
Ja również życzę Wam wesołych świąt :)

9 lata 8 miesiąc temu #975138 przez AgusiaKRK
Dzięki dziewczyny, też Wam życzę przede wszystkim zdrowych i bardzo radosnych Świąt!

9 lata 8 miesiąc temu #975139 przez agge
Agusia a jak z Tobą? Mówili Ci coś lekarze? :)

9 lata 8 miesiąc temu #975143 przez AgusiaKRK
Dali mi leki na przyspieszenie rozwoju plucek dziecka na wypadek gdyby się miało wcześniej urodzić, z drugiej strony luteine na podtrzymanie ciąży jak najdłużej i magnez żeby nie było skurczów za wcześnie. Rano zbadali mocz i jeszcze włączyli antybiotyk bo wykryli zapalenie dróg moczowych, więc wiecie, jak nie urok to... ;-) Mam już założony trzeci wenflon bo poprzednie dwa się zatkaly i kroplowka nie leciała. Noc była ciężka bo z ta kroplowa nie wiedziała jak spać żeby jej nie uszkodzić. Ale personel jest pomocny, właśnie zjadłam obiad, jak na szpitalny całkiem dobry. Słuchali serduszka dziecka i ładnie bije, to najważniejsze. Jestem dobrej myśli, ale pewnie tu jeszcze trochę zostanę. A jeszcze wczoraj byłam w pracy, ech! A Wy jak się macie, koszyczki wyswiecone?:-)

9 lata 8 miesiąc temu #975145 przez agge
Super, dobrze że jesteś w tym szpitalu bo w domu sama byś raczej dzidziusiowi nie pomogła ;*
Koszyczek poświęcony :D
Posprzątałam dziś pokój i samochód i masakra, tak mnie kręgosłup zaczął boleć i brzuch, że musiałam się polozyc ;) niedługo nic nie będę mogła zrobić.

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #975149 przez tysiiiak
Agusia dobrze ze masz profesjonalną i miła opiekę ;)

My byliśmy poświęcić koszyczek i akurat jak szliśmy I wracaliśmy to grad napierdzielal :P najlepsze jest to że moje dziecko było zachwycone ;)
Poza tym zrobiłam pasztet z soczewicy i prawie zemdlalam bo słabo mi się zrzrobiło. Teraz jestem po drzemce i idziemy jakiś obiadek na szybko zrobić z M. :)

Wesołych świąt dziewczynki :) niech nasze zajączki w brzbrzuszkach zdrowo rosną i szaleńczo kicaja ;)

9 lata 8 miesiąc temu #975213 przez ewela007
Aga trzymaj sie,dużo zdrowia i pogody ducha,dbaj o siebie..
Wszystkim życzę wesołych świąt

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka