BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 8 miesiąc temu #975615 przez tysiiiak
Też stwierdzam że szlafrok to kiepski pomysł. Rodzilam w maju a w sali miałam chyba 30 stopni poza tym po porodzie i tak strasznie się poci. Kapcie miałam ala crocsy i też momentami nie mogłam stop włożyć bo takie opuchnięte były. Miałam też zwykle materiałowe i też porażka bo za gorąco mi w nich było więc te japonki super pomysł :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #975643 przez Aga87
Hej dziewczyny!

Ja tez pomalu szykuje wyprawke. Poscieli jeszcze nie mam no i musze kupic wanienke z przebierakiem. Wiecej nie przychodzi mi do glowy..moze pampersy w promocji kupic? :p
Jesli chodzi o rzeczy do szpitala to dzieki za porade - tez nie wezme szlafroka ale japonki :p
Ja mialam wczoraj wizyte, posluchalam serduszka bobo i zmierzono mi cisnienie i zbadano krew. Przepisali zelazo wiec od wczoraj biore :)

Brzuszek to mam chyba wiekszy od Was wszystkich hi hi :) ale niech tam sobie rosnie :)

Milego dnia dziewczyny!

9 lata 8 miesiąc temu #975648 przez AgusiaKRK
Dzięki dziewczyny! Agnieszka1, Ty też jesteś zgrabniutka i masz już taką fajną piłeczkę z przodu! Co do szlafroka, w pełni się zgadzam. Jestem w szpitalu początkiem kwietnia, a w sali jest tak ciepło że tylko krótki rękaw (a kaloryfery zakręcone). Dodatkowo, mi nie zdały egzaminu bluzki do łokcia, bo akurat w zgieciu łokcia założyli mi wenflon. Więc polecam mieć kilka bluzek albo koszul z krótkim rękawem. Wodę też warto mieć i japonki pod prysznic, a ja dodatkowo mam zwykle kapcie żeby móc też chodzić w skarpetkach. Zresztą jak czegoś zapomnicie to albo kupicie w sklepiku albo mąż Wam przywiezie. A lista wyprawki często jest na stronie szpitala podana. Miłego dnia! :-)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #975665 przez zancik
bryy.....
No piękna dziś pogoda cieplutko,słoneczko świeci ach kocham taką pogodę :) :) :) Japonki to obowiązkowo do szpitala ale i takie zwykłe łapcie na wszelki wypadek mozna spakować.Szlafrok można odpuścić mam tylko nadzieję,że nie będzie bardzo gorąco w lipcu tylko tak w sam raz nienawidzę upałów :( :( :( Pojechała bym sobie gdzieś na majówkę najchętniej nad morze ale nie da rady za daleka droga co innego bez brzuszka ;) Może nad jakieś jezioro sie uda :)

Agusia super brzuś :) jak się czujesz?

Mamusie pokażcie brzuszki :)

A to my w Wielkanoc :)

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 8 miesiąc temu #975683 przez agge
zancik chyba Ci się nie dodała fotka :)
Muszę się Wam pochwalić, był tu na forum konkurs i wygrałam haha :) taką książkę www.zapytajpolozna.pl/forum/media/kunena...Duchowywymiarciy.png

Już za tydzień wizyta :D
A tu mój brzuszek z 2 kwietnia:)

Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #975684 przez tysiiiak
Żanciik na kompie widziałam twoją fotkę i wyglądasz ślicznie i kwitnaco :* niestety na tel nie widzę: (

Agge super brzus taki ksztaltny i zgrabny :)
Gratuluję wygranej :)

U Nas dziś słonecznie ale chyba wiatr daje się we znakI. Zaraz uciekamy na spacerek: ) trzeba coś na obiad wymyśleć :p

A tu my: )

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #975686 przez agge
U mnie nawet na kompie nie widać :<
Tysiak Ty też pięknie wyglądasz, brzuszek już spory :)

9 lata 8 miesiąc temu #975691 przez zancik
Agge no rośnie brzusio pieknie :) już poprawiłam bo teraz weszłam i normalnie nie było fotki :blink: :blink: Gratki wygranej :)

Tysiiak no piękniusio wyglądasz duży już brzusio :) ja dzis na obiadek robię gulasz bo mam mięsko z indyka M będzie miał ziemniaczki do tego a ja sobie kaszę ugotuję bo mam ochotę :laugh: też bym się przeszłą na spacerek,ale samej to mi się nie chce :(

Dziewczyny tydzień do naszych wizyt :) :) :) :) naczytałam sie dzis o porodzie i kurde zaczynam się bać :whistle:

9 lata 8 miesiąc temu #975695 przez agge
Mi samej też się nie chce, więc chyba wezmę psa :D
Ja sobie coraz częściej o tym myślę i też się boję... Ale nie schizujmy na razie, jeszcze czas :D

9 lata 8 miesiąc temu #975704 przez agnieszka1
Jakie macie piękne brzuszki ;)
Tysiiiak duuuużyyy masz brzusio i pieknie wyglądasz.

Moje zdjęcie i tak już stare,bo kilka tyg temu robione :P

Idę w poniedziałek na pyszną glukozę nim dojdę to pochłonę całą,bo się zasapię. polecam dobry sposób. poza tym jak ja słodzę to dla mnie wielkiej różnicy nie ma.

A ja z dziećmi zaliczyłam spacer,młodsza zaprowadziła starszą do żłobka i poszłyśmy na rynek kupić ser biały. Jakoś wędlina mi nie idzie ot spojrzę a i tak łapię się za ser :)

9 lata 8 miesiąc temu #975732 przez zancik
Agnieszka to Ci zazdroszczę z tą glukozą.Ja nie słodzę już 6 lat więc będzie trochę ciężko,ale dam radę ;) To dawaj nam tu nowe foto :) Też miałam taki czas,że nie tknęłam wędliny ani sera żółtego a teraz ser wcinam codziennie :laugh: :laugh:

O matko dziewczyny,ale się najadłam pękne chyba zaraz :lol: :lol: :lol:

9 lata 8 miesiąc temu #975735 przez ewela007
Z tymi smakami to i mi znowu coś się zmienia, nie chce się jeść więc się zmuszam do niego, mam dreszcze i mnie trzęsie na samą myśl o jedzeniu. To pewnie po świątecznym przejedzeniu, gdzie nawet wcinałam ciasto a wcześniej nie mogłam patrzeć na słodkie. Patrze już przepisów aby zrobić coś lekkiego na obiad, jakieś warzywa z patelni albo makaron z warzywami. Czuje się normalnie jak na początku ciąży

9 lata 8 miesiąc temu #975736 przez agge
Mnie dziś naszło na lody i gumę Mambę więc polecialam do sklepu :D przy okazji zrobiłam sobie spacer, strasznie ciepło dzis;D w końcu.

9 lata 8 miesiąc temu #975739 przez tysiiiak
ja dziś robię warzywka na patelni z piersia z kuraka i ryż :D u nas tez wedlina słabo schodzi... wolimy seeeer :D jak sobie mysle o takiej bułeczce z masełkiem, serem, pomidorem i szczypiorkiem to aż mi ślinka cieknie ;) :P

9 lata 8 miesiąc temu #975740 przez agge
Tysiak zabiję! :D
już mi się nie chce iść do sklepu po bułki i pomidorka :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka