- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Moje dziecię troszkę bardziej się rusza ale to i tak leniucH
Ja kupowałam ręczny laktator i się przydał mleko mm kupiłam pierwszy raz jak Kuba miał 2 msce i musiałam gotować na 2 doby odstawić od piersi ze względu na zoltaczke. Na szczęście od początku tolerowal butelki i smoczki
Alex mam nadzieję że szybko się rozprawisz z anemia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ALEX01
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Mi niestety karmienie piersa nie wyszlo przy zadnym z maluchow oczywiscie proby byly podjete za kazdym razem ale przy pierwszym dziecku tak mi sutki krwawily ze maly tylko krew ciagnal a ja z bolu plakalam tak 3 dni i sie poddalam, wtedy jeszcze byly kremy na sutki co trzeba bylo zmywac przed karmieniem a to juz byl hardcor zupelny scierac to z tych stropow gorszy bol od porodu
Zdrugim maluchem pokarm mialam dopiero na 7 dzien po porodzie wiec maly po takim czasie na butelce mial gleboko w powazaniu moj cycek
Teraz tez bede oczywiscie probowala karmic piersia moze tym razem sie uda
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Jeszcze 4 dni do wizyty, nie mogę się doczekać.
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
ALEX - ja już wymiękam. Brzuch mi się coraz bardziej stawia, podbrzusze boli wieczorami. Jestem tak padnięta wieczorami, że zasypiam jak kamień a od ok 3-4 rano męczę się bo raz mi duszno, raz głowa boli, raz boli wszystko inne. A czasem jest mix wszystkiego Całe szczęście lekarka twierdzi, że wszystko ok. Nie mam pomysłu jak przeżyję do końca. Odkładanie Hani na drzemkę już prawie niewykonalne bez jakiś skomplikowanych pozycji. A powrót ze spaceru i wdrapanie się do mieszkania to w ogóle ciekawie. No dobra - nie narzekam już. Nie ja pierwsza i nie ostatnia mam ciężko.. Także łącze się w bólu i mam nadzieję, że przybędzie nam sił. I trzymaj się tam i walcz z anemią!!
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
A my dzisiaj byliśmy na lodach takie pyszne z bitą śmietaną i owocami
Mój M niestety też wyjeżdża ale to na 1-2 miesiące i wraca na tydzień albo dwa no niestety takie życie
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Za długo było ciepło i już deszcz i wieje jak cholera A miałam dziś jechać do PZU załatwić sprawę z polisą i du...a wściekła jestem wrrrrrrrrrr na złość oczywiście :angry:Aż z nerw zjadłąm całe mamby Tosia od rana spokojniutka dostałam ze dwa kopniaki może Dobrze,że już w czwartek wizyta bo się denerwuje czy wszystko ok.Mieliśmy w sobotę jechać po wózek,łóżeczki i jakies jeszcze rzeczy,ale niestey kuzynkę bardzo głowa bolała i jedziemy w ten weekend
Ja chcę karmić piersią ,ale jak będzie to się okaże
Ewela słiczny brzus
Lizzy ja tez nie wiem jak dotrwam do lipca Brzuch coraz większy,plecy bolą stopy zaczynają puchnąć i noce coraz ciezsze do tego zle znoszę upały
Alex u mnie tez ostatnio wyszła anemia ale nie duza i gin kazał brac zelazo.
Tysiiiak Aquapark super Kubus miał radochę
Agge no to niezła niespodziewajka hahah Fajnie,że jużtak wyraznie czujesz ruchy
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Zancik dzięki
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Jeszcze tylko 3 dni i wizyta~
U mnie pogoda też się popsuła trochę.. :/
Dziewczyny, pomożecie mi wygrać pizzę? Wystarczy mieć facebooka i polubić mój komentarz pod tym postem:
www.facebook.com/arterpizza/photos/a.860...1831/?type=1&theater (Agnieszka Hornik). Z góry dziękuję
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Ja też odliczamy dni do wizyty szybko zleci
U nas też od rana wiatr i deszcz ;( czasem słońce wyjdziE ale co z tego jak łeb urywa :/
Niezłe może i mój chłopczyk urodzi się dziewczynka? nie no żarcik
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
U mnie weekend dość pracowity, podziałałam w ogrodzie trochę z mamą i mężem. Takie wiosenne porządki poleżałam na hamaku i leżaczku no bo sobota była piękna.
Oczywiście rano zakupy dla malucha, mam już parę rzeczy:
rożek, śpiworek do spania,ręczniki, ciuszki, kosmetyki do kąpieli i pielęgnacji. Już troszkę spokojniejsza jestem że mam niewiele, jeszcze kilka małych rzeczy no i łóżeczko. Wózek dopiero będę w połowie maja zamawiać bo czeka się ok 4 tyg.
Niedziela to spacerek w lesie nad jeziorkiem nawet było przyjemnie bo tak nie wiało mocno.
Agge z twoim brzusiem to super historia uśmiałam się trochę jak Cię maluszek blokuje hehe Fajne uczucie co jak wystawia części ciała. Moja Fasola trochę pokopie i tyle ale nic jeszcze nie wystawia no zobaczymy.
Tysiiak to odpoczęłąś w Aquaparku fajnie dla maluszka, polecam baseny ja staram się regularnie chodzić a, Kubuś to poszalał hehe fajnie popatrzeć na takie maluchy chlapiące w wodzie ile to radochy dla nich SUPER... niech pływa chłoposek.
zancik to jak już będziesz mała sprzęt (łóżeczko i wózek to pochwal się jakaś fotka ) chociaż fury ... Jak ruszysz do PZU to uważaj na siebie bo strasznie wieje.
Ewelcia fajny brzusio
Aleks i zancik - powodzenia z walką z anemią , będzie dobrze trochę żelaza i wszystko wyjdzie oki. Ja miałam z anemią problemy przed ciążą ale wszystko wyprostowałam jakimś Chela-ferr czy coś takiego.
Agge nieźle z tą twoją koleżanką kurka siwa.
A właśnie dziewczyny znacie płeć swojego małego lokatora w brzusiu ? Bo moje to wstydliwe i do tej pory nie wiem kto mieszka
Lizzy może spacer pomogą i wietrzenie sypialni przed snem. Spacery krótkie do 40 min jak nie dasz rady max 1godzina i uszka do góry.
To my .
trochę mało widoczne ale może to lepsze.
Powiedzcie mi dziewczyny czy macie już wybrane wózki jeśli tak to jakie modele i co myślicie o wózkach wielofunkcyjnych 2w 1 lub 3w 1 .
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Agge - nieźle z tą koleżanką
Ja wczoraj miałam smak na pizzę i była Objadłam się i uciszyłam "smaka" Dziś za to spaghetti
U mnie też dziś wieje że głowy urywa. Siedzimy w domu, bo bym chyba nie dała rady wózka pchać. Całe szczęście Młoda padła więc mam chwilę oddechu