BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 8 miesiąc temu #976281 przez zancik
Lusek powiem szczerze,że kisiel pyszny :) lubię też sok kaktusowy :) :) a brzusio też Ci pewnie nie długo wyskoczy ;)

Ewela ja tez wózek dostaję w spadku i tez nie wiem jak wygląda dowiem się w sobotę ;) ja na ostatniej wizycie 16.03 miałam +6,5 kg.zobaczymy ile bedzie w czwartek na wizycie ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #976282 przez Lusek
Ewela007 oki oki to czekaj na furkę na 4 kółka hehe :) :cheer:

No ja 4 kg. O szkoła rodzenia ja też się wybieram ale 22 kwietnia dopiero. :) Ale czytałam że fajna sprawa z tymi szkołami rodzenia, niby przydatne ale i tak strach przed porodem jest hehe :)

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976291 przez agge
Lusek też się pewnie doczekasz takich :D
Kisieli kaktusowego jeszcze nie widzialam :) sok piłam, ale niezbyt mi smakuje, jak dla mnie za słodki:D
Ja mam 8 kg na plusie wg mojej wagi, a wg wagi położnej 6 haha :D
nie wiem która kłamie

9 lata 8 miesiąc temu #976299 przez agnieszka1
witajcie.

ale naskrobałyście aż nie pamiętam co która napisała.

Tylko z tym żelazem to nie wiem czy do końca może nie trzymać,moja siostra przed ciążą miała słabe wyniki i w ciąży tym bardziej,ale życzę Wam,aby było wszystko oki i będzie po prostu Wasze maluszki z Was wysysają :D.

Lusek spoko ja też nie wiem co będę miała :) także nie jesteś sama.

Agge to nieźle z tą koleżanką,musiała pępowina być koło cipci i wielkie wow. Ktoś napisał od czego to zależy,bo otóż u mojej siostry na wizycie lekarz nie stary wcale i mówi,że dziewczynka pomimo,że kilka sekund wcześniej stwierdził,że nie widać,bo ma nóżka na nóżkę założone. Tak samo u mnie było i mi pokazywał.

Ja mam wizytę w środę i byłam dziś na glukozie.

Już nie pamiętam które z Was,ale maja całkiem małe brzuszki,ale co tam taka to natura ja tak ile przytyje tyle przytyje ale już nie planujemy bobasków,więc po porodzie na spokojnie się wezmę za siebie.

Ja z młodą czułam się wręcz nieziemsko i miałam cerę piękną,a wyszła lalunia :D także to też zależy. nie mam tak,że dziewczynka to zaraz mi jakieś pryszcze czy cuś i podczas okresu tak nie mam. a znów szwagierka teraz w 5mies i twierdzi,że dziewczynkę będzie miała,bo ma na twarzy tak bolące pryszcze,że jest na antybiotykach od dermatologa.

Lusek to Ty szybciej ode mnie pewnie się dowiesz kto tam mieszka :)

Ale pocieszyłam się tym,że nie mam wcale takiej złej odległości patrząc na wasze suwaczki to aż jestem pełna podziwu jak Wy sobie poradzicie a ja tutaj sram się hihi :)

A napiszcie czy chcieliście wszystkie wasze maleństwa? chodzi o to czy wszystkie planowane? Moje 2 tak i taka odległość między nimi też, te 3 to wpadka,ale trudno cieszę się mimo wszystko i nad wyraz jest silne to wiem,bo od początku wszystko jest ok i oby tak zostało.

9 lata 8 miesiąc temu #976310 przez zancik
Agge kaktusowy sok dobry jest pod % :laugh: ;) no,ale teraz abstynencja ;)

Agnieszka i jak glukoza?U nas dzidzia jest planowana :)

9 lata 8 miesiąc temu #976316 przez agge
Z % to nie próbowałam :D a ja przez całą ciążę mam ochotę sobie wypić Somersby, ehh a tu jeszcze tyle trzeba czekać:D
U mnie też planowana :)

9 lata 8 miesiąc temu #976333 przez tysiiiak
My planowaliśmy ale jeszcze nie teraz więc taka mała niespodzianka :) i dobrze się stało tak miało być widocznie ;)

Ja mam ochotę straaaaaaszna na pół słodkie wino oooooooo ale daje radę ;)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976334 przez Lizzy
Tyssiakk - oj wina to ja bym chyba całą butlę obaliła. A nie piłam od prawie 2 lat i jeszcze trochę poczekam. Mąż się ze mnie śmieje, że jak będę mogła wypić to wypiję pół kieliszka i powiem, że mi nie smakuje ;)

U nas też Młoda planowana.

Agnieszka - u mnie też druga córka a dziś usłyszałam, że mam dziewczęcą posturę i pewnie chłopak bo tak dobrze wyglądam :P

A tu moje brzuszysko:
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #976337 przez agge
Kurde moj M przywiózł ostatnio wino z pracy i na razie trzebaa bylo je schować, a też bym się napiłą haha :D
Zawsze się najbardziej chce napić jak nie wolno, taki pech:P
Lizzy tez masz fajny brzuszek:)
Ja jestem cała oboolała przez to wyginanie Małej..
W ogóle jak czuję czkawkę na samym dole, to ona jest główką w dół?:D I do którego tygodnia dziecko może się obracać?

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976340 przez Lusek
Agnieszka1 ojjj chyba Ty się szybciej dowiesz bo my mamy wizytę 4 maja, a do tej pory niestety nic nie widać takie wstydliwe chyba po tacie hehe :laugh: ;)
Ty po glukozie i jak żyjesz? ;)

Agge , Zancik no wy tak o tych kaktusach hehe B) poszłam po lody kaktusy mmmmmm bardzo dobre :) , kisielu nie jadłam ale sok piłam i całkiem dobry jest :)

Lizzy no no piękny ten brzusio Twój, ciepły cichy i spory apartament już ma twój maluszek. Fajnie wygląda SUPERANCO.

Tysiiiak, Lizzy tez bym obaliła małą buteleczkę winka ale cóż hehe .... nie piłam już długo :P ,ale powiem wam że kiedyś uwielbiałam coca cole albo pepsi hmmm miałam słabość.... teraz oczywiście nie pije ale jak mój M przyniósł w puszcze i zostawił mi 3 łyki to tak smakowało po takim czasie że szok i jeszcze z puszki RAJ PYSKA :woohoo: ,a teraz to tylko zdrowe picie woda :)

Nasza Fasola planowana ;)

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

9 lata 8 miesiąc temu #976387 przez paulinkaaa2202
łoooooooooooo matko ale dziewczyny napisałyście :) ale ruch na forum jest to dobrze :)

Ja ostatnio to piję warke radler tą 0% prawie jak piwo :D

No u nas druga córa planowana :) choć chciałam mniejszą różnicę wieku no ale się nie udało :P

9 lata 8 miesiąc temu #976390 przez zancik
Dzień doberek :)
No dzis lepsza pogoda słonce świeci :) O 11 jade do PZU i przy okazji z mamą się spotkam :) Obudziłam się przed 4 i spac nie mogłam a Tosia urządziła sobie balange :laugh: i oczywiscie o 7 rano powtórka : :laugh:
Winka i ja bym się napiła uwielbiam Carlo Rossi :silly: :silly: jeszcze nam zostało troche win z wesela :laugh:

Lizzy mi tez każdy mówi,że ładnie wyglądam wręcz kwitnąco i że chłopak będzie :laugh: :laugh: a ja sie tylko złoszcze :laugh: brzuszek superancki :)

Paulinkaaa własnie ostatnio tak myslałam o tej warce radler 0 % ;)

Lusek pycha sa te lody kaktusowe :) :) ja czasem napije sie czegos gazowanego jak mam ochote,ale nie duzo tak własnie ze 3 łyki ;)

Agge nie wiem dokładnie jak to jest z tym obracaniem ale słyszałam,ze czasem to przed samym porodem sie obraca.J czkawke tez czasem czuje nisko a czasem na wysokosci pepka ale mała upodobała sobie prawą stronę brzucha :laugh:

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976392 przez tysiiiak
Nooo pogoda już dziś o wiele lepsza niż wczoraj :) jest nadzieja na jakiś spacer :D i dziś w moim ulubionym lumpku -50% więc ciuszki za 3zl beda za 1.5 :D yaah ;D
Moja dzidzia od wczoraj jeszcze bardziej leniwa niż zwykle chodź coś tam się kręci ... leniuch no!
Ja czkawkę też czuję na dole aż czasem zbyt nisko :P i jak lekarz sprawdzał płeć bo sprawdzał koło pępka więc pewnie wisi już głową w dół :P chodź ma jeszcze duuużo miejsca i z pięć razy może się obrócić. Ogólnie się mówi, że jak do 34 tc się nie obruci to potem nikłe szanse ale ja znam przypadki gdzie mama szła już na cc a tu suprise dzidzia główką w dół nagle :D hehe

Ja tam nie wierze w te zabobony co do płci dziecka ;)

Z piw bezalkoholowych jest jeszcze bavaria :) można ją dostać w Intermarche :) smakuje jak prawdziwe piwo i ma 0,0% :) piłam w pierwszej ciąży :) teraz mnie do piwa wogóle nie ciągnie... szkoda że nie ma wina bezalko :D :whistle:

Pozmieniałam troszkę kolejność w tabelce żeby było chronologicznie co do terminu porodu :)

Żancik słodziutki avatarek :D :cheer:

9 lata 8 miesiąc temu #976395 przez zancik
Tysiiiak dzięki ;) No masz rację powinno być wino 0 % :laugh: :laugh: :laugh: moja tez była leniuszek teraz sie tak rozkokosiła,ale pewnie w czwartek na wizycie jak będzie usg to lenia będzie miała :laugh: Ja tez nie wierze w te zabobony irytuje mnie jak ktos mi mówi o bo to to bedzie chłopak a nie bo jak tamto to dziewczynka i dupa dupa dupa złoszczą mnie tylko :P :laugh: :laugh: może i ja zajrzę dzis do lumpów przy okazji jak bede w mieście ;) Porządek w tabelce super ;) Ja z Paulinkaa mamy ten sam termin :)

9 lata 8 miesiąc temu #976397 przez Lizzy
A mnie wcięło z tabelki... Chyba jestem za madzie0??

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka