- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
Ewela ja tez wózek dostaję w spadku i tez nie wiem jak wygląda dowiem się w sobotę ja na ostatniej wizycie 16.03 miałam +6,5 kg.zobaczymy ile bedzie w czwartek na wizycie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
No ja 4 kg. O szkoła rodzenia ja też się wybieram ale 22 kwietnia dopiero. Ale czytałam że fajna sprawa z tymi szkołami rodzenia, niby przydatne ale i tak strach przed porodem jest hehe
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Kisieli kaktusowego jeszcze nie widzialam sok piłam, ale niezbyt mi smakuje, jak dla mnie za słodki:D
Ja mam 8 kg na plusie wg mojej wagi, a wg wagi położnej 6 haha
nie wiem która kłamie
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
ale naskrobałyście aż nie pamiętam co która napisała.
Tylko z tym żelazem to nie wiem czy do końca może nie trzymać,moja siostra przed ciążą miała słabe wyniki i w ciąży tym bardziej,ale życzę Wam,aby było wszystko oki i będzie po prostu Wasze maluszki z Was wysysają .
Lusek spoko ja też nie wiem co będę miała także nie jesteś sama.
Agge to nieźle z tą koleżanką,musiała pępowina być koło cipci i wielkie wow. Ktoś napisał od czego to zależy,bo otóż u mojej siostry na wizycie lekarz nie stary wcale i mówi,że dziewczynka pomimo,że kilka sekund wcześniej stwierdził,że nie widać,bo ma nóżka na nóżkę założone. Tak samo u mnie było i mi pokazywał.
Ja mam wizytę w środę i byłam dziś na glukozie.
Już nie pamiętam które z Was,ale maja całkiem małe brzuszki,ale co tam taka to natura ja tak ile przytyje tyle przytyje ale już nie planujemy bobasków,więc po porodzie na spokojnie się wezmę za siebie.
Ja z młodą czułam się wręcz nieziemsko i miałam cerę piękną,a wyszła lalunia także to też zależy. nie mam tak,że dziewczynka to zaraz mi jakieś pryszcze czy cuś i podczas okresu tak nie mam. a znów szwagierka teraz w 5mies i twierdzi,że dziewczynkę będzie miała,bo ma na twarzy tak bolące pryszcze,że jest na antybiotykach od dermatologa.
Lusek to Ty szybciej ode mnie pewnie się dowiesz kto tam mieszka
Ale pocieszyłam się tym,że nie mam wcale takiej złej odległości patrząc na wasze suwaczki to aż jestem pełna podziwu jak Wy sobie poradzicie a ja tutaj sram się hihi
A napiszcie czy chcieliście wszystkie wasze maleństwa? chodzi o to czy wszystkie planowane? Moje 2 tak i taka odległość między nimi też, te 3 to wpadka,ale trudno cieszę się mimo wszystko i nad wyraz jest silne to wiem,bo od początku wszystko jest ok i oby tak zostało.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnieszka i jak glukoza?U nas dzidzia jest planowana
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie też planowana
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Ja mam ochotę straaaaaaszna na pół słodkie wino oooooooo ale daje radę
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
U nas też Młoda planowana.
Agnieszka - u mnie też druga córka a dziś usłyszałam, że mam dziewczęcą posturę i pewnie chłopak bo tak dobrze wyglądam
A tu moje brzuszysko:
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Zawsze się najbardziej chce napić jak nie wolno, taki pech:P
Lizzy tez masz fajny brzuszek:)
Ja jestem cała oboolała przez to wyginanie Małej..
W ogóle jak czuję czkawkę na samym dole, to ona jest główką w dół? I do którego tygodnia dziecko może się obracać?
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Ty po glukozie i jak żyjesz?
Agge , Zancik no wy tak o tych kaktusach hehe poszłam po lody kaktusy mmmmmm bardzo dobre , kisielu nie jadłam ale sok piłam i całkiem dobry jest
Lizzy no no piękny ten brzusio Twój, ciepły cichy i spory apartament już ma twój maluszek. Fajnie wygląda SUPERANCO.
Tysiiiak, Lizzy tez bym obaliła małą buteleczkę winka ale cóż hehe .... nie piłam już długo ,ale powiem wam że kiedyś uwielbiałam coca cole albo pepsi hmmm miałam słabość.... teraz oczywiście nie pije ale jak mój M przyniósł w puszcze i zostawił mi 3 łyki to tak smakowało po takim czasie że szok i jeszcze z puszki RAJ PYSKA ,a teraz to tylko zdrowe picie woda
Nasza Fasola planowana
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja ostatnio to piję warke radler tą 0% prawie jak piwo
No u nas druga córa planowana choć chciałam mniejszą różnicę wieku no ale się nie udało
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No dzis lepsza pogoda słonce świeci O 11 jade do PZU i przy okazji z mamą się spotkam Obudziłam się przed 4 i spac nie mogłam a Tosia urządziła sobie balange i oczywiscie o 7 rano powtórka :
Winka i ja bym się napiła uwielbiam Carlo Rossi jeszcze nam zostało troche win z wesela
Lizzy mi tez każdy mówi,że ładnie wyglądam wręcz kwitnąco i że chłopak będzie a ja sie tylko złoszcze brzuszek superancki
Paulinkaaa własnie ostatnio tak myslałam o tej warce radler 0 %
Lusek pycha sa te lody kaktusowe ja czasem napije sie czegos gazowanego jak mam ochote,ale nie duzo tak własnie ze 3 łyki
Agge nie wiem dokładnie jak to jest z tym obracaniem ale słyszałam,ze czasem to przed samym porodem sie obraca.J czkawke tez czasem czuje nisko a czasem na wysokosci pepka ale mała upodobała sobie prawą stronę brzucha
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Moja dzidzia od wczoraj jeszcze bardziej leniwa niż zwykle chodź coś tam się kręci ... leniuch no!
Ja czkawkę też czuję na dole aż czasem zbyt nisko i jak lekarz sprawdzał płeć bo sprawdzał koło pępka więc pewnie wisi już głową w dół chodź ma jeszcze duuużo miejsca i z pięć razy może się obrócić. Ogólnie się mówi, że jak do 34 tc się nie obruci to potem nikłe szanse ale ja znam przypadki gdzie mama szła już na cc a tu suprise dzidzia główką w dół nagle hehe
Ja tam nie wierze w te zabobony co do płci dziecka
Z piw bezalkoholowych jest jeszcze bavaria można ją dostać w Intermarche smakuje jak prawdziwe piwo i ma 0,0% piłam w pierwszej ciąży teraz mnie do piwa wogóle nie ciągnie... szkoda że nie ma wina bezalko
Pozmieniałam troszkę kolejność w tabelce żeby było chronologicznie co do terminu porodu
Żancik słodziutki avatarek
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3