BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976236 przez Lusek
Lizzy no tak Hania ciekawa świata :) ale jeśli spacerujesz to kurcze bóle powinny być mniejsze... to chyba zależy indywidualnie od osoby. Mi właśnie spacery pomagają na różne dolegliwości, chociażby na bolące nogi ale jak dużo działam to też bolą . :P

Dzięki za info o wózku no właśnie ja się zastanawiam nad Camarello carrera kolor CA13 taki niebiesko-biało-czerwony(pomarańcz). A fotelik jaki masz Lizzy maxi cosi ?
Ja myślałam o cabrio fix. :)

Dziewczyny a imiona już macie wybrane, niby dużo czasu ale z tym jest chyba największy problem .... no chyba że ja tylko mam taki problem... :laugh: :)

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #976237 przez agge
U mnie właśnie dłuższe spacery już nie wchodzą w grę, bo przejdę kawałek i zaraz mnie brzuch boli, to jeden bok kłuje, to drugi i brzuch się robi twardy.. :P
Lusek u mnie będzie Emilka :)
A co do płci to wszystko co wiadomo jest napisane w naszej tabelce:)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976238 przez Lizzy
Lusek - Mam właśnie maxi cosi cabrio fix. A co do wózków camarelo - stelaże do każdego modelu są te same. Różnią się gondolą i spacerówką (o drobiazgi). No i torbą. Mi torma z Carrery bardziej się podobała, no ale wózek carmela jednak wygrał ;) Ja mam carmelę kolor CR-04. Ten Twój też super - jeździ taki po moim osiedlu ;) Nie wiem czy wiesz, że do podanej wagi musisz doliczyć ok 1,5-2kg na kółka ;) Ale wózek prowadzi się leciutko i jest super. A z adapterami i fotelikiem jest jeszcze bardziej zwinny :)

Co do imienia to też mamy problem. Miała być Marysia, ale jakoś nie jestem przekonana. Potem wymyśliłam Liliankę, ale to też nie to. Teraz mąż wpadł na Zosię.. hmmm...

EDIT:
Co do spacerów to mam tak jak Agge - trochę przejdę i brzuch się stawia i zaczyna pobolewać. A szczególnie gdy do tego mam mojego klopsa na rękach ;)

9 lata 8 miesiąc temu #976240 przez zancik
Agge a nie wiem czemu zaraz ja spróbuję wysłać ;)

Lusek no to zakupy pełną parą ;) Jak bede miałą już te rzeczy to wstawie foto :) PZU sobie dzis odpuszczam może jutro bedzie lepsza pogoda ;) Właśnie biorę Chela-Ferr :) U nas ma być dziewczynka zobaczymy w czwartek czy nic tam nie urosło :laugh: Imię Tosia a na drugie Hana lub Barbara ;) Wyglądasz kwitnąco brzuś super :) :)
Podziękowania: Lusek

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976244 przez tysiiiak
U mnie jak narazie szaleństwo lumpkowe ;) myślę że tak już w przyszłym miesiącu zacznę kupować większe rzeczy: ) w sumie wózek i łóżeczko mam arkusze dokupić wanienki, pprzewijak, reczniczek i kilka dupereli ;)

Lusek ale masz zgrabniutki brzuszek: )

9 lata 8 miesiąc temu #976249 przez ALEX01
zancik no mam nadzieje ze rach ciach i po anemi sladu nie bedzie.wlasnie zaraz ide do poloznej na kontrole i odbiore sobie recepte na zelazo.
lusek ciaza ci sluzy wygladasz kwitnaco a brzus malutki ze prawie nie widac. Chyba bedziesz miec chlopaczka bo dziewczynki ponoc odbieraja namie urode :laugh: u nas tez nie wiadomo co bedzie,liczymy na dziewczynke bo dwoch chlopaczkow juz mamy :P
Wozek jeszcze nie wybrany co spedza mi sen z powiek bo musi byc podwojny.a reszte mam po malym bo akurat rok po roku :laugh:

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976250 przez Lusek
Agge nakieruj mnie na tą tabelkę bo jeszcze nie bardzo się orientuję co i jak ? :P :laugh: z tymi płciami....

Dzięki :)
Lizzy, Agge to spoczko nie wiedziałam że może tak być... to lepiej rzeczywiście odpuścić ....najważniejsze zdrowie maluszka,

Zancik koniecznie wstaw fotki :).
NO nadrabiam małe zaległości.

Lizzy- fajnie że w tych wózkach kółka się wypina bo mam małe autko tzn mały bagażnik i w sumie też dlatego zwróciłam uwagę na te wózki :). A jeśli chodzi o fotelik to jest fajny podoba mi się właśnie.

No wy przynajmniej wiecie kto tam mieszka a ja hymmm jeszcze nie 4 maja może się uda zobaczyć.... :laugh:

Tysiiiak szaleństwo lumpkowe mówisz :) też super te małe rzeczy to rewelka kurcze.... ;) fajnie... A jaki rozmiar kupujesz? Ja kupiłam 56 parę rzeczy no i parę 62 ale nie szaleję bo wiadomo że szybko wyrośnie no i jeszcze rodzinka na 62 kupi pewnie sporo jak przyjdą.... Więc w sumie mam więcej ubranek na 56 (też nie za dużo)

A co myślicie o bazach do fotelików (chodzi o do systemy isofix do aut). Właśnie się waham czy to jest potrzebne czy nie. a kosztuje 630 zł więc nie tak mało.

9 lata 8 miesiąc temu #976258 przez agge

9 lata 8 miesiąc temu #976263 przez tysiiiak
Lusek w większości kupuje 62 :) 56 kilka sztuk ale to głownie z myslą o szpitalu i pewnie tydzien dwa po porodzie :)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976269 przez ewela007
Lusek jaki malutki masz ten brzusio pewnie przytyłaś niewiele, bardzo ładnie wyglądasz.
Dziewczyny fajne są te Wasze wózki Camarelo w moim stylu jak mi mój się nie spodoba to pomyślę nad tym co Wy macie.

Ja ogólnie funkcjonuje bardzo dobrze, robię praktycznie wszystko, chodzę do pracy, sprzątanie, gotowanie nie mam z niczym problemu. Jak przeholuję to mi wieczorem boli tylko kręgosłup. Częściej mam problem ze zgagą lub bólem głowy a spacery czy chodzenie po sklepach to czysta przyjemność:))

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976272 przez Lusek
Agge dopisałam się tylko nie wiem jak to zapisać hymm ? mam udostępnić czy jak ... bo pisze że udostępnienie jest na razie niemożliwe.
Dziękuję za link , a i udało się :woohoo: :side: ;)

Tysiiak Tak te 56 to do szpitala i chwilkę po ale potem to 62. Bo chciałam tak ogólnie to 62 wszyscy pisali ale wole mniejsze też mieć.

Ewela007 Dziękuję . :) tak jakies 4 kg od początku.Ale wszystko przed nami. Bo teraz to rośnie fasola. :laugh:
Jeśli chodzi o wózek to pokaż również fotkę albo podaj model. Ale ogólnie to wózki Camarello to są naprawdę super. Lekkie i funkcjonalne, no i można rozbroić na części.
Alex01 Dziękuję. :)
No zobaczę co będzie ale tak jak patrzyłam to wasze brzusie naprawdę są już fajne a my z fasolą takie mikro hehe :laugh: :P
NO to życzę dziewczynki :)

9 lata 8 miesiąc temu #976273 przez zancik
Alex oby ta anemia poszła szybko od nas :) ;)

Ewela zgaga i mnie dopada :(

Byłam właśnie w sklepie bo zachciało mi sie coś słodkiego :) myslałam,że mi łeb urwie tak wieje i zaraz bedzie lało po chmury jak cholera :( :( a ja sobie wcinam kisiel o smaku kaktusa :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

9 lata 8 miesiąc temu #976274 przez agge
Lusek juz się zapisalo:)
Jeszcze Ci wyskoczy brzuch na pewno:D

9 lata 8 miesiąc temu #976276 przez ewela007
Lusek ja nie mam swojego wózka, jeszcze go nie widziałam. Dostanę go w prezencie myślę że w kwietniu, ponieważ idzie do mnie z zagranicy w spadku po rodzinie. Nie wiem jak wygląda, nie wiem jaki będzie miał kolor, podobno solidny ale jak już przyjdzie i wpadnie mi w oko to się nim na pewno pochwalę.

Dziewczyny a ile już wam kilogramów przybyło, mi 7 . Jutro rozpoczynam szkołę rodzenia juz nie mogę się doczekać:))

9 lata 8 miesiąc temu #976278 przez Lusek
Agge no no właśnie patrzyłam udało się..... :woohoo: :side: ;) No możliwe że tak ..Ale małe jest PIĘKNE a DUŻE jest seksi :P ;) :woohoo:
Ale powiem że pozytywnie zazdroszczę tych ruchów twojego maluszka.... w sumie maluszki. :P
zancik mnie też zgaga męczy, czasami ale kisiel kaktusowy wow to muszę poszukać może być dobry.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka