- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
NO pogoda dziś fajniejsza ale widzę w TV że po południu ma padać także jak coś to załatwiajcie wszystko przed południem. Aaaaaa i dobra wiadomość ma wrócić ciepła wiosna do 23 stopni
Tysiiak leć na shopinng a zancik do PZU żeby was deszczyk nie spotkał.
Pisałyście o czkawce maluszków no no jak moja fasola ma czkawkę to trzęsie cała chałupą jak to mój M mówi całym domkiem buja
Tysiiiak nie przejmuj się moja fasola też jest leniwa dość da tylko znać o sobie i resztę dnia to śpi. Chociaż dziś o 3:30 pobudka bo mnie tak kuło że szok ale zmieniłam pozycję do snu i było lekko lepiej.
Właśnie dziewczyny jak wy śpicie tzn. jak sobie radzicie podczas snu( macie te poduszki do spania dla ciężarnych), chodzi o pozycje itp. bo ogólnie karzą spać na lewym boku ale ja czasami śpię i na lewym i na prawym.
Paulinkaaa2202 no dobry pomysł z tym radlerem, a co myślisz o karmi niby 0% ale w całej objętości coś chyba tam jest.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas dziecko tez było planowane i na początku wielkie niedowierzanie że się udało, a teraz już tylko radość i żarty z Synka.
Ja nie pije żadnego alkoholu bo wydawało mi się że nawet bezalkoholowe ma jakieś małe ślady alkoholu, ale skoro mówicie ze są takie na prawdę zero to poszukam. Mi to chce się piwa Desperados <moje ulubione>, chętnie zjadłabym też tatara. No ale od kiedy wiem, że jestem w ciąży i wiem że tych rzeczy mi nie wolno to odstawiłam je bez problemu, nie dam rady przełknąć nic gazowano, nawet wody, a o tych słodkich typu pepsi to nawet nie chce myśleć. Czasami najdzie mnie ochota na jakiś sok jabłkowy czy tymbark to wtedy się skuszę ale też nie dam rady dużo. Raz dziennie wypijam kawę, ale wiem że dwie są dozwolone a jak są słabe i jeszcze z mlekiem to tym bardziej nie jest to jakoś szkodliwe.
dziewczyny a jakie witaminy łykacie bo ja kwas foliowy, vita miner prenatal w którym tez jest kwas foliowy ale mam nadzieje ze jak pije go więcej to nic mi się nie stanie, żurawinę pije codziennie i teraz w opakowaniu vita miner przypadkowo kupiłam dwa w jednym że są ogólne witaminy a druga tabletka to seria omega 3. Tak więc codziennie łykam 4 tabletki a jak u Was?
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewela ja biorę tylko Vita-miner prenatal bo gin kazał mi odstawić kwas foliowy i brac witaminy w których się znajduje I żelazo ale to dlatego,że ma ta anemie.A kawkę to ja tez piję jedną dziennie albo taka pół na pół albo tą 2w1 ja uwielbiam somersby i reedsa żurawinowego
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja bym chciała urodzić w połowie lipca żeby szybciej dojść do siebie bo 7 sierpnia Judyśka ma urodziny
Lusek nie wiem jak to jest z tym karmi ale ja go nie lubię ogólnie nie lubię karmelu i może dlatego
U mnie też niby słońce świeci ale dzisiaj jest chłodno wiatr strasznie wieje ale jutro ma powrócić ciepło u mnie zapowiadają 19C
Ewela a gdzie kupiłaś sok z żurawiny? bo ja chciałam kupić ale nigdzie nie mogę znaleźć :/
Ja biorę Femibion Natal 2 plus
Jeśli chodzi o spanie to staram się spać na lewym boku ale nie zawsze wychodzi. Ja mam poduszkę między nogami i tak śpie od poprzedniej ciąży czyli już 5 lat
Zancik redsa żurawinowego też uwielbiam ale w tym roku mogę o nim zapomnieć
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
5 lat spania na lewym boku wow Szacun ja zawsze spałam na plecach a teraz to troszkę się meczę.
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja śpię na obu bokach a często budzę się na boko-brzuchu
Też bym chciała urodzić szybciej bo 22 sierpnia idziemy na przyjęcie chrzcijno-weselne do brata M. I chciałabym już normalnie wyglądAć i funkcjonować no i założyć na siebie raczej sukienkę A nie namiot ;P
W lumpku nie poszalalam. Kupiłam 3 ciuszki dla maleństwa i spodenki dla Kuby. Jakoś nie miałam weny.
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tysiiiak to Twój Kubuś może jakimś operatorem koparki będzie albo będzie projektował maszyny budowlane (miał firmę ) Super jak prawdziwy Facecik się zachowuje no nie takie zainteresowania od małego
No ja też bym chciała żeby fasola się nie spóźniała z wyjściem na świat bo mamy iść na wesele 15 sierpnia. Chociaż do kościoła. więc myślę że się wyrobi hehe
Słuchaj zawsze to 3 rzeczy więcej
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
U mnie dziś 2 miesiące od ślubu
Ja biorę witaminki Falvit mama. U mnie pogoda dalej okropna, wieje tak że jak wyszłam do biblioteki to tylko klęłam w myślach bo oddechu złapać nie mogłam, jak mi zawiało w twarz :/
Jeszcze tylko 2 dni i wizytyyy
Ja śpię też na obu bokach, ale i tak mi niewygodnie w każdej pozycji :/ a jak leżę i muszę wstać to tragedia, haha niedługo trzeba mnie będzie dźwigiem wyciągać z lozka haha