BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 8 miesiąc temu #976694 przez ewela007
poszłam sama i 90% osób też było bez mężów

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #976695 przez paulinkaaa2202
to pewnie zależy jak się trafi ja jak kiedyś chodziłam to wszystkie kobiety były z mężami

9 lata 8 miesiąc temu #976724 przez Lusek
paulinkaaa202 ewela007 dziękuję bardzo wam za odpowiedzi bo tak kurde głupio jakbym się jedyna pokazała z mężem :blush: no zobaczymy

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

9 lata 8 miesiąc temu #976740 przez zancik
Paulinkaa jestem z woj.łódzkiego do mnie miała byś jakies 260km :whistle:

Tysiiiak poszalałas super ciuszki :kiss: ;)

Lusek ok.zdam sprawozdanie jak już butelka pójdzie w ruch :)

A ja dzis jeszcze w tesco cosik kupiłam :laugh: M musi mnie chyba zamknać w domu bo mam świra na punkcie ubranek :P a i zakupiłam sobie ta warke 0% może mnie najdzie ochota ;) Kurde stopy mi puchną od wewnętrznej strony to mi kostek nie widać :(

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976743 przez tysiiiak
Ja jak chodziłam do szkoły rodzenia to było tak pół na pół z tymi mezami ;) ja akurat chodziłam bez M. bo pracował wtedy w tych godzinach. Lusek gdzie będziesz chodzić?

Ale dziej jest masakra jakaś chyba z ciśnieniem bo strasznie mi duszno i mam napady gorąca czasami. Ogólnie czuje się tak bez mocy. Powietrze takie przed burzowo deszczowe.

I dzisiejsze łupy :D koszula jest na 6 mScy ;) ale jest cudna i jak nowka. Zresztą więkSzosc rzeczy hm next logg

Zancik super ciuszki ja niestety mam daleko do Tesco a tam można fajne ciuszki kupić.
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #976769 przez agge
Tysiak ale szalejesz:D
Mnie dziś okropnie boli głowa, zdrzemnęłam się to jeszcze pogorszyłam sprawę :/
na poprawę humoru wcinam lody z bitą śmietaną:D

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976772 przez Lizzy
Świetne ciuszki. Ja w poniedz wpadłam do pepco i kupiłam rampersa. A niech Młodsza też ma coś nowego. Dziś za to pobuszowałam w hurtowni dziecięcej i przytargałam pieluchy tetrowe, pajaca i czapeczkę ;)

Dziewczyny "dzieciate" - czy też macie tak, że te ciuszki dla Maluszka są takie maluteńkie? Kurcze niedawno Hania w nich chodziła, a ja teraz się zastanawiam, czy dla Młodszej nie będą za małe ;) :P

Aaa... przypomniało mi się jak pisałam na czerwcówkach - dobra rada - zapakujcie przed porodem jakieś luźniejsze ciuszki dla siebie (ja miałam spódnicę i bluzkę, które nosiłam w ciąży) + ciuszki dla maleństwa na wyjście i dajcie to do fotelika - niech mąż przywiezie jak po Was przyjedzie. Nie zapomnijcie o butach dla siebie. W ten sposób macie mniej w torbie + dziecko ubiera się w świeże ciuszki nie skażone przez szpital :)

EDIT.
Lusek - ja chodziłam na szkołę rodzenia w poprzedniej ciąży i wszyscy byli w parach. Mój mąż bardzo sobie chwalił i dzięki temu mniej bał się Hanie brać. Nawet pierwszą pieluchę on przewinął :) No i od zawsze Młodą kąpie. Także pod tym względem polecam szkołę rodzenia z mężem.

Tyssiak - pisałam już raz ale gdzieś uciekło - zniknęłam w tabelce. Chyba jestem jako madzia0????? :)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976776 przez zancik
Tysiiiak super ciuszki a koszula extra ale bedzie przystojniaczek :kiss: :kiss: Ja do tesco tez muszę jechac do miasta a że M dzis musiał jechac to sie z nim zabrałam przy okazji wiadomo w jakim celu :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: I ja dziś jakoś siły nie mam :( :(

Agge głowa to i mnie strasznie dziś boli nie brałam apapu ale to bedzie chyba nieuniknione :(

Lizzy no to tez szalejesz z zakupami ;) No właśnie trz słyszałam żeby luzniejsze ubrania dla siebie miec na wyjscie bo wiadomo,że odrazu nie wbijemy sie w ubrania sprzed ciazy B) B)

Muszę się dzis ogarnąc do lekarza zaraz sie biorę za golenie nóg :P ale gorzej będzie z górą :laugh: :laugh: :laugh: na czuja trzeba ;)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976778 przez tysiiiak
Lizzy zerknij czy jest dobrze docs.google.com/spreadsheets/d/1M2e2Rvww...d8LbEFYB4/edit#gid=0 coś się musiało pokiełbasić :P ja tylko zmieniałam kolejność hmmmm

Ja już sobie to wyobrażam jak Kubusia maleńkie rączki nagle staną się taaaaakie duże :P i on względem maleństwa już nie będzie taki mały :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 8 miesiąc temu #976798 przez zancik
Tysiiak no ja nastepnym razem lusterko w ruch :laugh: nie lada wyczyn był dzisiaj ale jakos dałam radę ;)

9 lata 8 miesiąc temu #976799 przez paulinkaaa2202
Ja ostatnio oglądałam czapeczki które miała Judyta po urodzeniu i nie wierzę że miała taką malutką główkę :D a te wszystkie ciuszki są takie śliczne i malutkie wole nie wchodzić do sklepów bo znowu coś kupie a ma wystarczająco dużo ciuchów :)

Ja ostatnio miałam już problem założyć skarpetki jak sie nachyliłam to brzuch ucisnęłam :D a z goleniem to już w ogóle :P najgorzej jak będzie trzeba obciąć paznokcie u nóg :P

9 lata 8 miesiąc temu #976801 przez zancik
Paulinkaa ja skarpetki zakladam siedzac biorac nogi na bok :laugh: :laugh: własnie musze zaraz obciac paznokcie u nóg :laugh: :laugh: :laugh: ;)

9 lata 8 miesiąc temu #976804 przez agge
Haha no masakra z tym goleniem, M. jak mowiłam to sie ze mnie śmiał i kazał mi nie golić, ale ja nie lubię tak :D ale i tak rzadziej golę tam niż dawniej:D
Z obcinaniem paznokci też jest mały problem ;d

9 lata 8 miesiąc temu #976807 przez agnieszka1
Hejka.

Ale skrobiecie kiedy mnie nie ma i nie mam jak na spokojnie tego czytać :(

Lusek u nas nie robią na każdej wizycie usg także się pewnie pierwsza dowiesz.

Kurka dziewczyny u nas z dniem 30kwietnia zmieniają całą załogę ginekologiczną,boję się jak to będzie nowi lekarze o rany.

U nas wszystko ok,ale jak weszłam na wagę to już znów się załamuję i znów będę jak armata :(

Dziewczyny czemu nie piszecie,że potrzebujecie ciuszków? Ja mam koło siebie jeden super i tam naprawdę mega fajne są,ale ja nie kupuję,bo nie wiem co tam się kryje. Już kilka sprzedałam na swojej grupie a mam ciuszki w bdb lub idealnym stanie i nie drogo,bo od 3zł większość po 5zł ale jak chcecie nie namawiam.
Mnie np nie stać kupić w sklepie,choć jak miałam ciut więcej grosza to kupiłam w tesco i nawet nie założyły.

Pokażę Wam kilka

TA JEST NOWA F&F TA Z TESCO CO PISAŁAM

i ta też nowa z tej samej firmy F&F

9 lata 8 miesiąc temu #976815 przez agnieszka1
Lusek Ty chudzinko tylko 4kg omg kochana jesz coś :P?

Zancik to Wasze pierwsze bobo tak ?

Tysiiiak to u Was nie tak źle będzie 2lata różnicy chyba.

ooooo Lizzy Ciebie podziwiam za tak szybką decyzję o 2 bobo szacun :)

paulinkaaa2202 to choć starsza przy młodszej pomoże troszkę,bo jednak większa już jest.

ewela007 to Twoje pierwsze bobo?

AgusiaKRK Ty nie marudź tylko korzystaj i odpoczywaj :laugh: tylko się cieszyć jesteś pod kontrolą lekarzy coś zawsze robią i choć wiesz,że wszystko ok. spokojnie dasz radę odpoczywaj i się ciesz i rośnijcie :)

w końcu przeczytałam :)

Mam małą butelkę z avent i dużą z lovi polecam 2 rodzaje

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka