BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 8 miesiąc temu #977301 przez agnieszka1
O właśnie zapomniałam co miałam napisać wtedy.

A wiecie co? Ja jakaś inna albo u nas lekarze inni albo ja mam tylko takie odczucie,ale jak chodziłam prywatnie u nas na nfz to jakoś mi się nie podobało,a jak w tej chodzę w ogóle na nfz to jestem zadowolona aż miło się chodzi można pogadać pomimo,że na szybkiego,bo dużo ludzi. Ale może teraz się zmieni jak nosi lekarze przyjmą pałeczkę i może takich tłoków to jednego nie będzie a reszta ma po garstce pacjentów.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #977309 przez agge
Pisałam do niej na fb ale bez odzewu :D na pewno wejdzie niedługo:)
Ja właśnie zjadłam moją wygraną pizzę :D a dziś wygrałam mała paczkę Cheetosów, haha ja to mam szczęście ostatnio.

9 lata 8 miesiąc temu #977315 przez agnieszka1
agge w co Ty tam grasz :P?

Czy Wam też zatyka już nie wiem jak to określić hmmm "przewody do oddychania"? Ja mam w nosie sucho i sapię non stop już to jakaś masakra.

A ja obcinam obcinaczem pazurki,nie umiem nożyczkami na początku tylko i to najzwyklejszymi :)

9 lata 8 miesiąc temu #977318 przez agge
Hahah gram we wszystko co popadnie :D i wygrałam już w ciągu ostatnich 2 tygodni: 2 książki, tą pizzę i chipsy :D trzeba szczęściu pomagać:P

9 lata 8 miesiąc temu #977325 przez Lusek
heloł B)

agge ty to masz naprawdę szczęście weź zagraj w lottka może wygrasz ;) :cheer:

paulinka2202 no właśnie właśnie masz rację żeby się lepiej zajął ten prywatny. Ale ty spryciarz jesteś z tym nfz-tem hehe :P

Tysiiak to Fiu Fiu fajny ten biustonosz Super na prawdę , też teraz jestem na etapie szukania biustonosza.

trzeba obić zancika za to że nas tak trzyma w niepewności kurde :pinch: mam nadzieje że zda relację ze wszystko w porządku

Słuchajcie laski mam takie pytanie czy w macie już tą linie linea negra czy jakoś tak na brzusiach, wiem że głupie pytanie ale kiedy to się pojawia. Bo ja jeszcze nie mam nic... a może u niektórych nie ma. Chyba że coś jest nie tak?

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

9 lata 8 miesiąc temu #977327 przez tysiiiak
Lusek tak naprawdę to nie każda ja ma: ) mi zaczyna się delikatnie pojawiać i wcale się nie cieszę bo jeszcze długo po porodzie ja miałam ;P
A te biustonosze Allesy dużo osób poleca i podobno nie do zdarcia :) są jeszcze inne fasony popatrz sobie :)

9 lata 8 miesiąc temu #977344 przez AgusiaKRK
Lusek, ja myślałam że mi czarna krecha nie wyjdzie bo mam jasną karnację i jasne włosy, ale mam :-P Nie jest może bardzo wyraźna, ale ją widzę. Mam tylko nadzieję że pępek mi nie zniknie ;-)

9 lata 8 miesiąc temu #977372 przez agge
Ja też już mam tą kreskę:)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #977377 przez Lusek
Hejko z sobotniego rana :cheer:

tysiiak agusiaKRK agge dzięki za odpowiedź odnośnie krechy bo już się bałam że coś jest nie tak ze mną no ja na razie jej nie mam ;) ;)

Tysiiak o to fajnie to popatrzę sobie może ja jakiś zamówię tylko żeby pasował :P BO naprawdę SUPER wyglądają.

agusiaKRK jak pępek zniknie czyli go wypcha ??? Ale to nie zawsze chyba tak jest ??? co ?? :cheer: ;) ;) :blink:

Miłej soboty BUZIAKI Dziewczyny

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

9 lata 8 miesiąc temu #977379 przez AgusiaKRK

Lusek napisał:
agusiaKRK jak pępek zniknie czyli go wypcha ??? Ale to nie zawsze chyba tak jest ??? co ?? :cheer: ;) ;) :blink:

Miłej soboty BUZIAKI Dziewczyny

No pępek całkiem nie zniknie tylko niektórym tak go wypycha że jakby go nie było :-P Mój jeszcze na razie jest i mam nadzieję że zostanie ;-) A krecha mam nadzieję że po porodzie zniknie ;-)

9 lata 8 miesiąc temu #977383 przez Aga87
Hejka!

Ja poki co krechy nie mam ale za to pepek wypycha i czuje ze niedlugo wyskoczy na zewnatrz :p

Widzialam ze pisalyscie o wadze, ja poki co mam 6 kg do przodu, zobaczymy co bedzie dalej ale troche wiecej musze spacerowac. Wreszcie mamy troche wiosny wiec moze sie uda :)

9 lata 8 miesiąc temu #977384 przez AgusiaKRK
U mnie ostatnio 6.5 kg na plusie, teraz pewnie z 7. Wiem że wg norm mogłoby być nawet ciut więcej ale przynajmniej idzie w biust i brzuch, wiec to przyjemne kilogramy. No i trochę w uda, po porodzie na pewno wrócę do ćwiczeń na wysmuklenie nóg :-)

9 lata 8 miesiąc temu #977389 przez agge
Mi pępek już dawno wypchnęło :D
Wiecie co? Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam! SYPIE U MNIE ŚNIEG !!! :angry:

9 lata 8 miesiąc temu #977391 przez tysiiiak
Agge współczuję :( weź się przeprowadź czy cuś :P straszne są te pogody u Ciebie :P u nas słońce ale wieje przeokropnie :(

Otworzyli nowego lumpa !! Teraz na jednej ulicy mam 4 lumpki bardzo fajne... chyba musze sobie jakiś zakaz wstepu tam zrobic czy coś bo wypłaty mi nie starczy :D :P obiecałam sobie tygodniową abstynencje :P

9 lata 8 miesiąc temu #977428 przez agnieszka1
Tysiiiak u nas już przesada się robi lumpek na lumpku i mam jedną panią co do niej chodzę,bo mam po drodze i tak ludzi nie ma,ale i ma fajne ciuszki,a z cenami to różnie,bo to za kg.

Wiecie co? Oni to też się cenią. Byłam wczoraj na spacerze i zaszłam do niej,no nie mogę idę obok pomimo,że z dzieckiem to i tak zajdę,choć to po schodach z wózkiem muszę się wlec.
Ile u Was na kg tak przy nowej dostawie najwięcej?

Byłam dziś z rodziną na spacerze i go już było bliżej domu a tutaj grad spadł,mąż starszą na ręce ja młodą na wózku i biegniemy,ta patrzy się na mnie i płacze a ja biegnę jak durna ehhh

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka