- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A wiecie co? Ja jakaś inna albo u nas lekarze inni albo ja mam tylko takie odczucie,ale jak chodziłam prywatnie u nas na nfz to jakoś mi się nie podobało,a jak w tej chodzę w ogóle na nfz to jestem zadowolona aż miło się chodzi można pogadać pomimo,że na szybkiego,bo dużo ludzi. Ale może teraz się zmieni jak nosi lekarze przyjmą pałeczkę i może takich tłoków to jednego nie będzie a reszta ma po garstce pacjentów.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Ja właśnie zjadłam moją wygraną pizzę a dziś wygrałam mała paczkę Cheetosów, haha ja to mam szczęście ostatnio.
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Czy Wam też zatyka już nie wiem jak to określić hmmm "przewody do oddychania"? Ja mam w nosie sucho i sapię non stop już to jakaś masakra.
A ja obcinam obcinaczem pazurki,nie umiem nożyczkami na początku tylko i to najzwyklejszymi
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
agge ty to masz naprawdę szczęście weź zagraj w lottka może wygrasz
paulinka2202 no właśnie właśnie masz rację żeby się lepiej zajął ten prywatny. Ale ty spryciarz jesteś z tym nfz-tem hehe
Tysiiak to Fiu Fiu fajny ten biustonosz Super na prawdę , też teraz jestem na etapie szukania biustonosza.
trzeba obić zancika za to że nas tak trzyma w niepewności kurde mam nadzieje że zda relację ze wszystko w porządku
Słuchajcie laski mam takie pytanie czy w macie już tą linie linea negra czy jakoś tak na brzusiach, wiem że głupie pytanie ale kiedy to się pojawia. Bo ja jeszcze nie mam nic... a może u niektórych nie ma. Chyba że coś jest nie tak?
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
A te biustonosze Allesy dużo osób poleca i podobno nie do zdarcia są jeszcze inne fasony popatrz sobie
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
tysiiak agusiaKRK agge dzięki za odpowiedź odnośnie krechy bo już się bałam że coś jest nie tak ze mną no ja na razie jej nie mam
Tysiiak o to fajnie to popatrzę sobie może ja jakiś zamówię tylko żeby pasował BO naprawdę SUPER wyglądają.
agusiaKRK jak pępek zniknie czyli go wypcha ??? Ale to nie zawsze chyba tak jest ??? co ??
Miłej soboty BUZIAKI Dziewczyny
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
Lusek napisał:
agusiaKRK jak pępek zniknie czyli go wypcha ??? Ale to nie zawsze chyba tak jest ??? co ??
Miłej soboty BUZIAKI Dziewczyny
No pępek całkiem nie zniknie tylko niektórym tak go wypycha że jakby go nie było :-P Mój jeszcze na razie jest i mam nadzieję że zostanie A krecha mam nadzieję że po porodzie zniknie
- Aga87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja poki co krechy nie mam ale za to pepek wypycha i czuje ze niedlugo wyskoczy na zewnatrz
Widzialam ze pisalyscie o wadze, ja poki co mam 6 kg do przodu, zobaczymy co bedzie dalej ale troche wiecej musze spacerowac. Wreszcie mamy troche wiosny wiec moze sie uda
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Otworzyli nowego lumpa !! Teraz na jednej ulicy mam 4 lumpki bardzo fajne... chyba musze sobie jakiś zakaz wstepu tam zrobic czy coś bo wypłaty mi nie starczy obiecałam sobie tygodniową abstynencje
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wiecie co? Oni to też się cenią. Byłam wczoraj na spacerze i zaszłam do niej,no nie mogę idę obok pomimo,że z dzieckiem to i tak zajdę,choć to po schodach z wózkiem muszę się wlec.
Ile u Was na kg tak przy nowej dostawie najwięcej?
Byłam dziś z rodziną na spacerze i go już było bliżej domu a tutaj grad spadł,mąż starszą na ręce ja młodą na wózku i biegniemy,ta patrzy się na mnie i płacze a ja biegnę jak durna ehhh