- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Aaa.. wiem tylko - krechę mam jeszcze z poprzedniej ciąży, pępek już wypukły ( z tym, że po Hani dość szybko mi się wciągnął, także luz)
Ja byłam na 2 dniu u rodziców. Musiałam trochę odsapnąć z Hanią, bo maż musiał wyjechać. No ale wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej
Szczególnie, że mąż ma teraz 2 tyg ojcowskiego, więc się wybyczę
Miłego wieczoru!!
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ktoś pytał o glukozę więc piszę, że ja płaciłam w laboratorium 15 zł za glukozę i nic więcej nie musiałam dokupywać.
Ja jak mam dużo jakiś rzeczy dla dziecka to sobie tłumaczę że przydadzą się przy drugim, podobnie jak sobie kupuję coś ciążowego to też mowie, że przyda się na drugą ciążę.
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja myślałam że jak ma się skierowanie to za nic się nie płaci, muszę zadzwonić do labolatorium i się spytać jak to u nich wygląda
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
agnieszka1 ooo to super że tylko jeden, chociaż mogłabyś wytłumaczyć się za szybką jazdę wózkiem np. że jesteś w ciąży hehe . No to fajnie że pechuszek jest na razie na miejscu. Mój tez na razie jest więc spoko.
Jeśli chodzi o lumpki to fakt czasami nawet zwykły sweter jest wyceniony bardzo wysoko (czasami więcej kosztuje niż w sklepie. U nas to ja weszłam do lumpka i była fajna bluzka i kosztowała 62zł masakra.
tysiiak no właśnie zależny na co polujesz tak jak piszesz dla nas to opłaca się coś za -50%. Ale ja czasami też szukam w outletach -50% tak jak fashion hause i powiem że nawet za 5zł można trafić bluzkę a za 14-20zł sweterki. Więc czasami bardziej mi się opłaca tam jechać albo do małych butików. Mam kilka ulubionych i tam też zawsze cenę mi obniżą Aaaa kiedyś udało mi się kupę rzeczy w lumpku trafić za 1zł 2zł jakaś likwidacja czy coś i takie fajne kamizelki spódniczka adidasa no super .Więc w sumie trzeba szukać wszędzie.
zancik no w końcu jesteś. Fajnie że z malutką wszystko w porządku,dobrze że mała główka w dół ale słyszałam że do 36 tyg ma czas do obrotu. To poszalałaś trosze ale usprawiedliwienie przyjęte. to czekamy na fotki wózka. No ja płaciłam za całe badanie glukozy 29 zł.Ale słyszałam że sama glukoza od 3zł do 5zł w aptece. SMACZNEGO ale dasz radę.
AgusiaKRK no u mnie tak samo jest skrzyżowane nóżki i pępowina pomiędzy i ja też nie wiem nadal kto tam mieszka. Może się uda niedługo zobaczyć oby maluch był łaskawy hehe Nie martw się no chyba musi się ujawnić hehe Może wstydliwe dziecko hehe Moje mnie uczy cierpliwości. A też już wszyscy się pytają i co jest , co będzie??? AGA jak coś to będzie niespodzianka, miej 2 imiona i chłopca i dziewczynki
ewela007 ja mam tak samo jak coś kupuję czy dla malucha czy dla siebie to mówię że zostanie na później a co .Agusia nie wie ale powiem Ci że ja też nie wiem po prostu to od tej mojej doktorki nie zależy tylko od malucha ostatnio przez godzinę się nie udało bo nóżki skrzyżowane pępowina pomiędzy i dupcia blada nic się nie da zrobić...A ileż można wiesz siedzieć tam na wizycie. Także myślę że to jest uzależnione od ułożenia dziecka.
Lizzy o to fajnie ,to troszkę wypoczęłaś. A teraz jak tata się zajmie małą to w ogóle będziesz leżeć i pachnieć SUPER a co też coś się należy od życia hihi , To już mnie też troszkę uspokoiłaś z tym pępkiem że wraca potem do pierwotnej postaci
No a ja zrobiłam wczoraj na piechotę około 4 km na pieszo. Także sporo. Byliśmy nad jeziorem i obeszliśmy je dookoła a potem jeszcze troszkę po gdańsku. Jak wróciłam to normalnie stopy mnie bolały ale fajnie było. Miałam ogromną ochotę na pizzę więc mój M się zlitował i zamówił 2 duże hehe mniam ze smakiem wszamałam hehe.A potem jeszcze goście wieczorem, jak poszli to myju i lulu padłam jak kawka. Ale jak dziś się dobrze czuje mówię Wam.
Pozdrawiam Buziaki
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Pogoda nie za ładna bo wieje strasznie mam nadzieję,że moje pranie jeszcze wisi Jutro mamy studniówkę Wczoraj była u mnie przyjaciółka bo w niedziele mamy u niej chrzciny nie chciałam iśc bo kurde ubrać się nawet nie mam w co ale oczywiście uparciuch jeden przywiózła mi bluzkę a spódniczkę jakąś wynalzałam i musze isc
Tysiiiakj będziemy sie rozglądac za innym wózkiem bo do tego raczej sie nie przekonam Ja mam mało kaftaników i bluzeczek z krótkim też
Agnieszka stopy puchły zawsze,ale latem jak jest upał Mam nadzieję,że nie będzie pysiorka u małej
Agusia to Ci lekarz powiedział ja się śmieje,ze jak bedzie chłopczyk to rózowym bedzie chodził Jaju już 30 tydzień u Ciebie
Ewela ja pytałam o glukoze bo kolezanka płaciła 50zł tak mi powiedziała bynajmniej ale jakos duzo mi sie wydaje Z ubraniami mam tak samo
Lusek ja glukozy nie muszę kupować bo daja swoją No to super wczoraj miałaś spacerek
Wsstawiam fotke wozka i nowych zdobyczy
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Lusek podzwiwiam za ilość kilometrów mnie to jak za szybko idę to zaraz kolka łapie w dole brzucha albo plecy bolą i wogóle chyba wkraczam w etap narzekania
Agusia no to niezle pewnie jeszcze usg bedziesz miała i oby sie nóżki rozkrzyżowały coś wiadomo czy już wychodzisz dziś??
Wróciły mi mdłości Na moje szczęście nie mogę przełknąć słodkiego i kawa mi znów średnio smakuje... najchętniej to bym jadła bułkę z masłem i serem albo polędwicą sopocka
Aaaa no i Kacperek troszkę się rozbrykał i częściej daje o sobie znać fajowo
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
zancik jak masz chęć na inny wózek to se kup i tyle, przynajmniej będzie pod twój gust.
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Ewela uparciuch jestem i jak cos sobie ubzduram to juz musi byc po mojemu
Pauliinkaa mysle tak jak REwela w sprawie ciuszków
Agge no to super ze tak daje znac o sobie
A wiecie jaki miałam dziś sen,że urodziłąm chłopca poród trwał może z 5min a po jakiejś godzinie już mnie do domu wypuscili A tak rosniemy
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
zancik fajne ciuszki a jakie Słodkie buciki dla Malutkiej SUPER. A wózek nawet spoko co od niego chcesz, tylko pewno ciężki tak jak mówiłaś. Ale jeśli masz troszkę zielonych króli to pewnie że kupcie coś w waszym stylu no i jak jeszcze mama dołoży to tym bardziej.Fajowski śpiworek dla małej. Brzuszek Jest FAJNIUSI rośniecie ostro. Ja też coś zauważam że chyba mnie wypycha hehe
Z tą glukozą to ja płaciłam 29zł za wszystko, bo chodzę prywatnie dlatego wszystkie badania płatne, a na nfz chyba tylko glukoza coś słyszałam ale dokładnie nie wiem.
paulinka2202 ja myślę że normalnie wstawić pranie w proszku dziecięcym. Jeśli nie było tam wilgoci, tam gdzie je trzymałaś to chyba starczy.
Tysiiiak Ty to pewnie więcej bijesz km jak po lumpkach chodzisz.... . A no wiele rzeczy już nie można robić ale spacerować można to korzystam .Ale jeszcze w 3 miesiącu byłam na nartach a teraz to nawet na rowerze jest niebezpiecznie. Wolę zdrowe maleństwo niż kusić los. Na mdłości dobry jest imbir albo musztarda(zjedz sopocką z musztardą albo jakąś parówkę ,albo coś z imbiru jakiś sok czy coś )
agge Twoja Panna to chyba szaleju się najadła ona już długo szaleje Ciekawe po kim to ma Czyżbyś była taka szalona???? Fajnie Fajnie lepiej że szaleje niż żeby cicho tam siedziała. daje o Sobie znać. U mnie teraz 27 tyg. i normalnie fasolinka też daje czadu jak nigdy dotąd nawet teraz w dzień.